ErvaringenSite

    Ervaringen La Casita

    La Casita: Ervaringen
    Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder buren… Voor wie op zoek is naar het paradijs op aarde, zoek niet verder: La Casita kan zomaar precies hebben wat je zoekt. Lees hier de ervaringen van mensen die eerder bij La Casita hebben geboekt en kom alles te weten over deze idyllische huisjes (‘casitas’) in het Spaanse land.

    Over La Casita
    La Casita is een kleinschalige onderneming met prachtige vakantiehuisjes in het zuiden van Spanje, met name in Andalusië. Veel van deze bungalows of villa’s staan midden in olijfboomgaarden, met af en toe een vijgenboom voor een heerlijk tussendoortje. Ideaal om helemaal tot rust te komen. Alle accommodaties zijn bovendien voorzien van een (privé)zwembad en van veel privacy, sommige vakantiewoningen worden zelfs gekenmerkt door gehele afscherming. Ideaal voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of om volledig te ontstressen. Je zou kunnen denken dat aan zo veel comfort en exclusiviteit een hoog prijskaartje hangt, maar dat is zeker niet het geval. Bovendien vind je op de website allerlei aanbiedingen en krijg je vaak korting bij een langer verblijf, bijvoorbeeld wanneer je wilt overwinteren. La Casita is meerdere malen onderscheiden met een Zoover Award.

    Diensten van La Casita
    Via de website lacasita.com kun je gemakkelijk zoeken naar een villa die voldoet aan je wensen. Wil je bijvoorbeeld graag een open haard (met brandhout), een boodschappenpakket, een fruitboomgaard, een afwasmachine, satelliet TV, golf binnen tien kilometer, je huisdieren meenemen (wel zo gezellig), een verblijf in een vrijstaande villa of juist liever in een klein vakantiepark? Dit en vele andere faciliteiten kun je eenvoudig selecteren via de website. Ook handig: La Casita biedt autoverhuur aan. Veel van de bungalows bevinden zich ver van de drukte en genieten een grote privacy, dat is natuurlijk het handigst te bereiken met een auto. Ook je reisverzekering kun je via La Casita zelf afsluiten. Het La Casita Comfort Pakket biedt allerlei extra voordelen, zoals extra vroeg inchecken of juist extra laat uitchecken (handig met kleine kinderen of een afwijkend vluchtschema), extra voordelen op de huurauto (gratis kinderzitjes, kortere wachttijd, et cetera) en gratis extra’s zoals een babybedje en kinderstoel. Via La Casita kun je ook verschillende typisch Spaanse activiteiten boeken en je zo onderdompelen in de lokale cultuur. Wat dacht je van olijven plukken in je eigen boomgaard, zelf olijfolie maken, een flamenco-avond of het genot van een uitgebreide, typisch Spaanse maaltijd? Het team van La Casita zet zich persoonlijk in om iedereen volop te laten genieten van het Spaanse leven. Je wil niet meer naar huis. La Casita is aangesloten bij de SGR.

    Waar kunt u zoal terecht komen? Andalusie, huis met zwembad? Bekijk dit filmpje om in de stemming te komen!

    Klachten over La Casita
    Voor meer informatie en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen. Ontstaan er vragen of problemen op de accommodatie, dan is er altijd een contactpersoon waar je terecht kunt. Daarnaast staat de eigenaar altijd klaar om problemen op te lossen, indien nodig. La Casita is te volgen via FaceBook, Twitter, Pinterest, YouTube en blog.

    Ook zo genoten van een verblijf in een van de villa’s van La Casita? Laat dan hier je review achter!
     

    Genieten van rust en privacy in een spaans huurhuisje? Is dat ook echt zo? Lees ervaringen op ErvaringenSite van consumenten die u voorgingen!

    La Casita
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    9,4
    100% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    9,8

    Prijs

    9

    Leveren

    9,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    De perfecte vakantiebestemming

    Karin van G.24-08-2016

    Dit was voor mij echt de perfecte vakantiebestemming.

    De rust, de prachtige natuur en de fantastische service.

    En we zaten niet eens ver van Torremolinos enzo, maar wát een verschil met de drukte daar.

    Het is zeer goed verzorgd en echt met liefde gerund.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hele fijne vakantie gehad in Spanje

    familie Pietersen28-05-2016

    Echt een hele fijne vakantie gehad met La Casita

    Afgelegen locatie, dus geen last van massatoerisme aan de Spaanse Costa

    Zeer persoonlijke benadering, topservice

    Wij hopen gauw weer op vakantie te gaan met La Casita!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Overwinteren in the middel of nowhere

    Egbert 20-11-2015

    Nu ik niet meer werk, heb ik tijd genoeg om eens lekker lang weg te gaan.
    Met mijn vrouw deden we wel eens een cruise, maar tegenwoordig doen we het rustiger aan.
    Toen kwamen we ineens op het idee in de koude maanden naar een warm land te gaan, en zo kwamen we bij Spanje uit.
    Want dat is ook niet zo ver weg.
    La Casita stond bovenaan de zoekresultaten en we vonden het een handige website met veel keuze in mooie huisjes of villa's.
    Daarom daar geboekt, en dat is ons goed bevallen.
    Het was een prachtig huisje, ver van alles, maar als je een auto huurt, kun je toch veel zien en bezoeken.
    De service was erg prettig, er werden houtblokken gebracht en we konden heerlijk blijven eten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Overwinteren in Spanje

    renske en willem03-10-2015

    Wij zijn een dagje ouder en de kou in België ontvluchten wij daarom graag. Omdat wij tevens gepensioneerd zijn, kan dat gelukkig gemakkelijk. Maar het is vaak een dure bedoening, want het zijn heel wat overnachtingen. Vorig jaar ontdekten wij La Casita, waar er een speciale korting geldt voor overwinteraars. Precies iets voor ons dus. Ook omdat daar goed voor ons gezorgd wordt en er veel gewandeld kan worden. En het word nooit koud daar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Positieve ervaringen!

    Van den Berg02-10-2015

    Er werd mij gevraagd te beschrijven wat mijn ervaringen zijn na ons verblijf in een villa van La Casita. Nou, daar kan ik duidelijk over zijn: die waren heel positief! We hebben heerlijk gewandeld door het platteland, uitstekend gegeten via La Casita en mooie autotochten gemaakt langs bergen en dalen. Veel mooie momenten beleefd dus een positieve "review"!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed

    Esther29-09-2015

    Fijn vakantie gehad in een Spaans huisje. Niet zoveel te doen daar, dat vond ik wel jammer maar mijn vriend vond dat juist wel fijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    UItrusten

    Van Eegeren28-09-2015

    Wil je een vakantie waarin je helemaal niks hoeft te doen, alleen maar een beetje met een boek aan een zwembad zitten, zonder andere gasten om je heen die ook in dat zwembad moeten? Ga dan net als wij naar La Casita. Je moet niet per se fan zijn van stedentrips ofzo (je kunt er wel heen, maar dat is dan een endje rijden - Torremolinos ofzo), maar echt van natuur houden. Dan zit je hier goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    TOPvakantie

    Sebastian vd Zee25-09-2015

    Net terug van vakantie en wil eigenlijk al weer terug, haha. Wat een heerlijkheid en wat een rust daar, joh! Nu weer in het drukke België, dat is echt even wennen na twee weken lang alleen maar olijfbomen, krekels en vooral heel veel rust en leegte om me heen. Ga gewoon gauw weer terug, dan heb ik alvast wat om naar uit te kijken... Iig, La Casita is echt een AANRADER, voor wie van rust en prachtig natuurschoon houdt sowieso!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heel erg genoten

    Anne-Marie13-08-2015

    Heerlijke vakantie gehad bij La Casita. Service was geweldig, locatie prachtig. Helemaal uitgerust.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heimwee

    Jacob en Ellie10-08-2015

    Wij zijn twee jaar geleden een maand lang in Los Olivos geweest, een prachtig huisje van LaCasita in het midden van een olijvenbos. Het was echt een fenomenale vakantie, we hadden een eigen zwembad, een open haard, meerdere kamers, een bar, echt top. Paar uitstapjes gemaakt in de prachtige omgeving en het dorpje in de buurt en zelfs een dagje naar Torremolinos (wát een verschil haha, zo druk als het daar is vergeleken met in ons huisje). Een fantastische vakantie, ook door de superservice van de beheerder (hout voor de open haard werd gewoon gebracht). Nog steeds een beetje heimwee. Gelukkig hebben we de foto's nog..... ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wat een service!

    Gast10-08-2015

    Wat fijn, dat comfort pakket! Lekker laat uitchecken. Bij elk probleempje of vraag kon ik de beheerder gewoon vragen en kreeg ik duidelijke uitleg of hulp!
    Lekker eten ook op Moralejo, met superverse vis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fantastisch

    Loes08-08-2015

    Wij zaten in een huisje bij Alozaina, een prachtig pitoresk dorpje in Andalusië. Echt een fantastische vakantie gehad, wat een ontzettend mooie locatie. Overal olijfbomen. Nauwelijks verkeer, nul lawaai, pure rust. Ben er helemaal uitgerust en wil eigenlijk gauw weer! Bedankt!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over La Casita

    Uw beoordeling