ErvaringenSite

  Ervaringen Quick Parking

  Vlieg

  je een van deze dagen naar het buitenland voor een leuke vakantie of zakenreis? Parkeren hoeft niet een probleem te zijn. voordelig parkeren kan dichtbij de luchthaven Brussel Charlei met Quick Parking. Lees verder op onze website, reviews die andere reizigers hebben achtergelaten, om jou te helpen kiezen voor de juiste parking.

  Over Quick Parking

  Charleroi Airport, is een airport waarmee Quick Parking graag samenwerkt. De luchthaven licht in het zuiden van België. Door ernaar toe te rijden kan dat jou 1 uur kosten naar Brussel. Vanaf dit vliegveld kun je verschillende bestemmingen in Europa aandoen. De luchthaven kent sinds 2017 een tweede terminal om zo meer reizigers te accommoderen. Per jaar vertrouwen meer dan 300.000 reizigers hun auto toe aan Quick Parking. De beloning die klanten voor dit bedrijf door de jaren heen hebben achtergelaten is 8.3.

  Producten en diensten van Quick Parking

  Quick Parking biedt de mogelijkheid om te parkeren op de parkeerplaats van Charleroi Airport. Met behulp van een persoonlijke barcode is het mogelijk voordelig te parkeren. Dit zal je goed moeten bewaren, omdat je het nodig heb bij vertrek. Het bedrijf ondersteund bij het vinden van een goede plek, door jou met de shuttlebus naar het vliegveld te brengen. Op regelmatige basis zorgt deze dienst ervoor dat passagiers worden rond gebracht. Er is geen kans op lange wachttijden vanwege het heen en weer rijden van de shuttlebus. Tijdens je reis zorgt Quick Parking ervoor dat jouw auto veilig geparkeerd staat. Op het moment van terugkomst mag je daarom weer in een shuttlebus stappen, die jouw veilig naar je auto toe brengt. Quick Parking verschaft ook de mogelijkheid om te betalen met je pinpas bij een van de parkings. Het betalen kan ook online via de website van het bedrijf. Het bedrijf heeft het mogelijk gemaakt om veilig te kunnen betalen met Mastercard, VISA, PayPay, American Express, Entercash, iDEAL en bancontact. Het is ook leuk om te weten dat Quick Parking bij vertragingen tot 3 uur, de parkeerkosten niet in rekening brengt. Het bedrijf is van mening dat het extra wachten op een vlucht al vervelend genoeg is. Hiernaast houd Quick Parking alle kosten en betalingen betaalbaar voor een ieder. Mocht je hiernaast nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met het bedrijf via email: info@quickparking.com. Je ontvangt binnen 48 uur reactie op werkdagen. Ook is het bedrijf te telefonisch te contacten.

  Complimenten, klachten en tips voor Quick Parking

  Heb tijdens je vakantie gebruik gemaakt van de diensten van Quick Parking? Heb je eens contact opgenomen met de klantenservice? Hoe heb je de dienstverlening ervaren? Heb je wel eens gebruik gemaakt van de betaalmethoden? Voor ons is het belangrijk dit te weten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een review of beoordeling achter te laten op onze website, Ervaringensite.be. Passagiers die op het punt te staan op vakantie te gaan of zakenreis, kunnen na jouw review te hebben gelezen een goede keuze maken voor een bedrijf die het parkeren mogelijk maakt. Schroom niet om jouw ervaring te delen.

  Op vakantie met een HELE spannende PCR test - Syb & Sas

  Quick Parking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Quick Parking

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Quick Parking een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Quick Parking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Quick Parking actief?

  Quick Parking is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quick Parking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.