ErvaringenSite

  Ervaringen Sportiek

  Sportiek Reizen heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van wintersportreizen op maat in Frankrijk. Daarbij kun je denken aan populaire wintersportbestemmingen zoals Val Thorens en Les Menuires. Sportiek Reizen probeert hierbij de laagste prijs te bieden en biedt ook lastminutes.

  Hier lees jij de beoordelingen van andere reizigers over dit bedrijf zodat jij weloverwogen je vakantie kunt gaan boeken. Juist ook als het gaat om internationale reizen wil je zeker weten dat de bestemming voldoet aan jouw eisen zodat jij alleen maar hoeft te genieten van de vakantie en teleurstelling kunt voorkomen. Het lezen van reviews van eerdere gasten is daarbij een belangrijke manier om een oordeel te vormen.

  Over Sportiek Reizen

  Het bedrijf Sportiek Reizen wordt geleid door Maikel en Rayta en het bestaat inmiddels alweer sinds 1985. Tot in de jaren negentig was Maikel skileraar, beiden zijn enorme fans van het skiën en twintig jaar geleden besloot het stel Sportiek Reizen over te nemen van de toenmalige eigenaren. Het gaat hierbij dus om een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amstelveen, dat zowel voor Nederlandse als Belgische gasten reizen aanbiedt.

  Het voornaamste doel van het bedrijf is om wintersportvakanties in Frankrijk voor iedereen betaalbaar te maken, klanten een droomvakantie te bezorgen en voor alle klanten een passende vakantie op maat samen te stellen.

  "DIE VLEUGEL IS KAPOT!!!" KOETLIFE VAKANTIE VLOG (1/11)

  Producten en diensten van Sportiek Reizen

  We gaan nu nader in op de specifieke mogelijkheden die door Sportiek Reizen worden aangeboden. Naast dat er de mogelijkheid is om een skivakantie te boeken kun je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden en daarvoor bijzondere faciliteiten zoekt. Ook met een beperkt budget is er bij Sportiek Reizen de mogelijkheid om een betaalbare wintersportvakantie te boeken.

  Bij Sportiek Reizen kun je niet alleen terecht voor het boeken van een accommodatie op prachtige bestemmingen zoals Saint Jean d’Arves en La Norma maar kan er ook een reis per vliegtuig of bus worden geboekt als je zelf niet met de auto wilt of kunt rijden. Verder worden er reis- en annuleringsverzekeringen aangeboden die passen bij het doel van de activiteiten die worden aangeboden door Sportiek Reizen. Als je echt gaat voor gemak dan worden er ook all-inclusive reizen aangeboden waarbij je tijdens de reis echt nergens omkijken naar hebt.

  Sportiek Reizen richt zich met name ook op het aanbieden van reizen voor en met kinderen. Zo kan er gezorgd worden voor Nederlandstalige begeleiding tijdens het skiën en de vakantie in het algemeen. Ga je juist met een grote groep op reis dan kan Sportiek Reizen ook een op maat gemaakte reis aanbieden met geschikte accommodaties en een gepaste prijs. Weet daarnaast dat het bij Sportiek Reizen de regel is dat skipassen zijn inbegrepen bij de prijs van de reis.

  Complimenten, klachten en tips voor Sportiek Reizen

  Heb jij er een wintersportvakantie via Sportiek Reizen op zitten? Dan horen wij graag wat jij ervan vond. Jouw onderbouwde mening kan van grote waarde zijn voor andere gasten die overwegen om een reis te boeken. Complimenten, klachten en opmerkingen kunnen hieronder worden achtergelaten.

  Sportiek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sportiek

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sportiek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sportiek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sportiek actief?

  Sportiek is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportiek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.