ErvaringenSite

  Ervaringen Tripper

  Wil je bij Tripper kaartjes kopen voor een pretpark, omdat je al in tijden niet meer geweest bent? Of wil je met kortingvan Tripper naar de sauna? Lees dan eerst de recensies over de ervaringen van klanten op ErvaringenSite. Het is tegenwoordig niet goedkoop om naar een dierentuin of theater te gaan. Tripper heeft altijd mooie kortingen en aanbiedingen voor producten en uitjes, maar is het eigenlijk wel betrouwbaar? Op die vraag willen we bij ErvaringenSite graag antwoord geven. De reviews van klanten zijn de beste manier om zekerheid te geven. Zoek dus niet verder, want hier vind je de beoordelingen van echte klanten.

  Over Tripper

  Op de website van Tripper vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en kortingen voor uitjes. Kijk bijvoorbeeld bij Tripper voor kaartjes voor pretparken, sauna’s, restaurants en nog veel meer. Alleen de beste deals worden volgens Tripper op de website aangeboden, want alleen de deals die Tripper zelf ook zou willen hebben, worden op de website gezet. Je vindt op de website daarom altijd producten en uitjes van bekende merken en bedrijven. Je betaalt overigens bij Tripper geen extra kosten voor de deals. Je kiest eenvoudig een deal en kunt meteen bestellen.


  Wat gebeurt er eigenlijk in een pretpark na sluitingstijd? De jongens van StukTV zochten het uit.

  Deals bij Tripper

  – Sauna’s
  – Pretparken
  – Dierentuinen
  – Theaters
  – Evenementen
  – Restaurants
  – Musea
  – Rondvaarten
  – Sieraden
  – Tassen
  – Elektronica
  – Planten
  – Decoratie
  – Verzorgingsproducten
  – Cursussen
  – Tijdschriften
  – En nog heel veel meer

  Diensten Tripper

  Door een account aan te maken bij Tripper blijf je altijd op de hoogte van de laatste deals die op de website beschikbaar zijn. Je kunt via je account meteen betellen en gemakkelijk betalen. Je betaalt bij de website altijd veilig met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal. Je kunt ook vaak de deals die binnenkort bij Tipper beschikbaar komen vast bekijken. Wil je graag weten welke deals er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Kijk dan even op de kaart op de website waar alle deals te vinden zijn. Hou wel altijd de klok in de gaten, want sommige deals zijn maar tijdelijk beschikbaar.

  Klachten Tripper

  Het kan zijn dat je jouw deal niet op tijd hebt ontvangen. Of er is iets fout gegaan tijdens de levering. Neem dan altijd zo snel mogelijk contact op met Tripper. Op de website is alle informatie te vinden om de klantenservice te bereiken. Je kunt gebruikmaken van de chat of het contactformulier op de website. Je kunt ook altijd mailen, bellen op het telefoonnummer of je vraag stellen op Facebook of Instagram. Lees wel altijd eerst even de veelgestelde vragen op de website.

  Wat vind jij van Tripper?

  Heb jij de Amsterdam Dungeon bezocht met een aanbieding van Tripper? Of heb je de hele dag in de sauna gezeten door de korting op de website? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen met Tripper. Bij ErvaringenSite willen we alle verhalen horen. Positief of negatief het mag allemaal. Schrijf een review en wees niet bang om eerlijk te zijn.

  Een uitje hoeft niet veel geld te kosten. Bij Tripper vind je altijd kortingen, maar is het betrouwbaar? Lees reviews over de ervaringen van klanten.

  Tripper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tripper

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tripper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tripper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tripper actief?

  Tripper is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tripper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.