Is Vakantieveilingen betrouwbaar? Review en annuleringsvoorwaarden

Is Vakantieveilingen betrouwbaar? Review en annuleringsvoorwaarden
Vakantie

Online veilingen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Waar het in het begin vooral om kleine huishoudelijke apparaten ging zijn er inmiddels sites zoals vakantieveilingen be actief die, zoals de naam al doet vermoeden, vakanties en uitstapjes veilen. Wij weten uit ervaring dat veel klanten van dit bedrijf de tijd nemen om op ErvaringenSite hun vakantieveilingen reviews en ervaringen te plaatsen om op die manier nieuwe bezoekers een handje te helpen.

Wat is Vakantieveilingen?

Vakantieveilingen Belgie is een online veilingsite waar consumenten kunnen bieden op verschillende reizen, hotelovernachtingen en overige producten die elke dag geactualiseerd worden. Deze reisorganisatie die in 2007 in Nederland werd opgestart en sinds 2015 ook actief is in Belgie, is eigendom van Emesa NL B.V., dat in Amsterdam gevestigd is.

Hoe werkt Vakantieveilingen?

Om aan de veilingen van dit bedrijf deel te kunnen nemen heb je een account nodig. Je kunt je gratis bij vakantieveilingen aanmelden om mee te kunnen bieden op de dagelijkse aanbiedingen. Als jij het hoogste bod doet, op bijvoorbeeld een 4-daags verblijf aan de Spaanse costa of in het Duitse Sauerland dan win jij de veiling. Zodra je gewonnen hebt, kun je op verschillende manieren jouw reis of product betalen.

Is Vakantieveilingen betrouwbaar?

Vakantieveilingen doet er veel aan om klanten zo veilig mogelijk van de site gebruik te laten maken. Door de volgende redenen wordt vakantieveilingen door veel van haar klanten betrouwbaar genoemd:

Beveiliging van persoonlijke klantgegevens

Vakantieveilingen be weet dat het enorm belangrijk is om de privé gegevens van klanten te beschermen. Daarom maakt het bedrijf gebruik van een zogenaamd SSL-certificaat dat hiervoor zorgt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw betaalgegevens in verkeerde handen vallen.

Aangesloten bij meerdere consumentenorganisaties

De twee belangrijkste Europese consumenten organisaties waarmee vakantieveilingen samenwerkt, Verified van Safeshops en Ecommerce Europe, zijn duidelijk zichtbaar te zien.

Algemene voorwaarden en privacy beleid

De links naar het privacy beleid en de algemene voorwaarden die dit bedrijf hanteert zijn ook makkelijk te vinden. De laatst gepubliceerde voorwaarden zijn van januari 2023 en ze worden regelmatig bijgewerkt.

Betaalmethoden

Vakantieveilingen biedt je diverse mogelijkheden om de gewonnen reizen en producten te betalen. Zo kun je onder andere gebruik maken van iDEAL, creditcard of PayPal.

Vakantieveilingen contact

Vakantieveilingen wil het voor klanten met vragen zo prettig mogelijk maken om hen te helpen. Daarom kun je makkelijk contact opnemen met de klantendienst en dat kan elke dag van de week. Je kunt berichten sturen via Facebook en Instagram, of op werkdagen naar deze afdeling bellen tussen 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag wordt de telefoon opgenomen tussen 10.00 en 17.00 uur.Vakantieveilingen telefoonnummer +32 2 8084993 (gratis)
Vakantieveilingen e-mail: gebruik het contactformulier op de website

Vakantieveilingen annuleren

Wil je een bij vakantieveilingen gewonnen veiling annuleren? Dat kan bij dit bedrijf binnen de wettelijke termijn van 14 dagen doen. In sommige gevallen gelden er speciale voorwaarden die duidelijk omschreven staan in de rubriek met veelgestelde vragen. Deze termijn van twee weken geldt ook als je al betaald hebt, maar toch van wilt afzien van aankoop. Normaal gesproken duurt het na annulering nog eens 14 dagen voordat je het aankoopbedrag retour ontvangt.

Wat als je vakantieveilingen niet betaald?

Net zoals bij andere bedrijven verwacht vakantieveilingen dat je de gewonnen producten en vakanties gewoon netjes betaalt. Als je geen gebruik maakt van je herroepingsrecht dan zal deze organisatie een deurwaarder in de arm nemen en je account blokkeren.

Vakantieveilingen reviews zijn ook belangrijk

Uit de reviews en opmerkingen van klanten blijkt dat het grootste deel van hen tevreden is met de producten en service die deze online veilingsite te bieden heeft. Zij vinden het leuk om op deze manier voordeliger uit te zijn voor artikelen en uitstapjes die bij andere aanbieders een stuk duurder uitpakken. Door de Vakantieveilingen reviews te lezen zul je snel begrijpen waarom al die klanten zo tevreden zijn.

Andere reisorganisaties

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere reisbureaus waar je online terecht kunt om dezelfde soort reisjes en uitstapjes te reserveren zoals bij vakantieveilingen. In de reviews over reisorganisaties op ErvaringenSite lees je er meer over. Daar wordt bijvoorbeeld heel snel duidelijk of een bedrijf zoals Eliza was Here betrouwbaar is

Vakantieveilingen garantie

De producten die je via deze veilingsite wint vallen onder de fabrieksgarantie die de desbetreffende fabrikant hanteert. Deze termijnen zijn wettelijk vastgelegd en afgestemd op de levensduur van een artikel. Vakantieveilingen raadt je daarom aan om de factuur of het aankoopbewijs dat je bij jouw gewonnen product krijgt goed te bewaren omdat het als garantiebewijs dient. Je vindt deze factuur terug in je account. Mocht je problemen hebben met het ontvangen van een product of de vouchers van een vakantie of uitstapje dan is het belangrijk om direct contact op te nemen met de klantendienst. Uit ervaring weten wij dat de meeste klanten erg tevreden zijn met de hulp die de medewerkers in zulke gevallen bieden.

Meer Vakantie