mintos

Alle reviews

mintos

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Bigbank

0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Openbank

0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

mintos

De financiële wereld kan voor velen soms een beetje ingewikkeld of raar uit zien. Mensen en zeker ook beleggers zijn de laatste jaren voorzichtiger geworden, sinds er een crisis is ontstaan. Het is niet altijd gemakkelijk voor jouw als individuele of particuliere investeerder om de juiste wegen te vinden en te bewandelen. Maar uiteindelijk zal je eentje moeten kiezen die wel voldoet aan de juiste eisen. Mintos kan er een van zijn die je best kan benaderen. Maar alvorens dit te doen, kun je eerst reviews van anderen lezen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van dit beleggingsplatform.

Over Mintos
Mintos is opgericht in 2015 door Martins Sulte. Samen met vier andere investeerders heeft hij het bedrijf kunnen opzetten. Wereldwijd staat dit bedrijf bekend als een marktplaats voor het beleggen in diverse leningen. Op grote schaal heeft het bedrijf een markt van leningen als een nieuwe activaklasse geopend. Bij Mintos kunnen individuele beleggers, leningen vinden om te kunnen beleggen. Het beleggen in leningen is door middel van het aanbod van het bedrijf, net zo gewoon als het beleggen in aandelen, ETF’s, onroerend goed of zelfs andere belangrijke activaklasse. Mintos kent een team dat passie neemt voor groei, financiën en technologie. Het team bestaat uit bijna 200 mensen.

Producten en diensten van Mintos
Mintos biedt aan alle banken en institutionele beleggers de mogelijkheid om geld te kunnen verdienen. Dit kan door te investeren in bedrijfs- en consumentenkrediet. Mintos stelt deze activaklassse open voor alle particuliere beleggers. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat het toegankelijk blijft voor een ieder. Mintos zorgt dan voor het controleren van bedrijven, waarmee het bedrijf samenwerkt. Kredietvertrekkers stellen via Mintos lenigen die ze uitgeven, aan investeerders op Mintos. Om te investeren bij Mintos zorgt het bedrijf ervoor dat je vanaf 50 euro kunt beginnen met beleggen. Dit betekent dat iedereen een belegger kan zijn bij Mintos. Jouw investering kun je starten, door de gediversifieerde portefeuille die Mintos gecreëerd heeft. In een mum van tijd stelt het bedrijf je in staat om aan de slag te gaan met geautomatiseerde investeringsopties. Jij kiest je lening dan naar keuze. Als je op het punt staat om te starten, maar je weet niet hoe zaken in elkaar zitten? Dan kun je telefonische contact opnemen met het bedrijf. Op de website van het bedrijf staan er verschillende nummer van landen, waar ze bereikbaar zijn. Ook kun je het bedrijf e-mailen via; support@mintos.com.

Complimenten, klachten en tips voor Mintos
Heb je weleens geïnvesteerd bij Mintos? Hoe heb je de diensten ervaren? Hoe heeft het beleggingsproces plaatsgevonden? Ben je tevreden met de hulp die jou geboden is? Als je antwoord kan geven op deze vragen dan stellen wij van ErvaringenSite het op prijs als je de informatie deelt op onze website. dit kan andere personen, die heel graag willen investeren of beleggen bij Mintos, instaat om de juiste stappen te volgen. Op zo een manier kunnen ze in een mum van tijd aan de slag met de geautomatiseerde investeringsopties die het bedrijf biedt.