ErvaringenSite

  Ervaringen mintos

  De financiële wereld kan voor velen soms een beetje ingewikkeld of raar uit zien. Mensen en zeker ook beleggers zijn de laatste jaren voorzichtiger geworden, sinds er een crisis is ontstaan. Het is niet altijd gemakkelijk voor jouw als individuele of particuliere investeerder om de juiste wegen te vinden en te bewandelen. Maar uiteindelijk zal je eentje moeten kiezen die wel voldoet aan de juiste eisen. Mintos kan er een van zijn die je best kan benaderen. Maar alvorens dit te doen, kun je eerst reviews van anderen lezen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van dit beleggingsplatform.

  Over Mintos

  Mintos is opgericht in 2015 door Martins Sulte. Samen met vier andere investeerders heeft hij het bedrijf kunnen opzetten. Wereldwijd staat dit bedrijf bekend als een marktplaats voor het beleggen in diverse leningen. Op grote schaal heeft het bedrijf een markt van leningen als een nieuwe activaklasse geopend. Bij Mintos kunnen individuele beleggers, leningen vinden om te kunnen beleggen. Het beleggen in leningen is door middel van het aanbod van het bedrijf, net zo gewoon als het beleggen in aandelen, ETF’s, onroerend goed of zelfs andere belangrijke activaklasse. Mintos kent een team dat passie neemt voor groei, financiën en technologie. Het team bestaat uit bijna 200 mensen.

  Mintos Review 2020 - Mijn ervaringen na meer dan 2,5 jaar investeren en 2.000+ euro winst

  Producten en diensten van Mintos

  Mintos biedt aan alle banken en institutionele beleggers de mogelijkheid om geld te kunnen verdienen. Dit kan door te investeren in bedrijfs- en consumentenkrediet. Mintos stelt deze activaklassse open voor alle particuliere beleggers. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat het toegankelijk blijft voor een ieder. Mintos zorgt dan voor het controleren van bedrijven, waarmee het bedrijf samenwerkt. Kredietvertrekkers stellen via Mintos lenigen die ze uitgeven, aan investeerders op Mintos. Om te investeren bij Mintos zorgt het bedrijf ervoor dat je vanaf 50 euro kunt beginnen met beleggen. Dit betekent dat iedereen een belegger kan zijn bij Mintos. Jouw investering kun je starten, door de gediversifieerde portefeuille die Mintos gecreëerd heeft. In een mum van tijd stelt het bedrijf je in staat om aan de slag te gaan met geautomatiseerde investeringsopties. Jij kiest je lening dan naar keuze. Als je op het punt staat om te starten, maar je weet niet hoe zaken in elkaar zitten? Dan kun je telefonische contact opnemen met het bedrijf. Op de website van het bedrijf staan er verschillende nummer van landen, waar ze bereikbaar zijn. Ook kun je het bedrijf e-mailen via; support@mintos.com.

  Complimenten, klachten en tips voor Mintos

  Heb je weleens geïnvesteerd bij Mintos? Hoe heb je de diensten ervaren? Hoe heeft het beleggingsproces plaatsgevonden? Ben je tevreden met de hulp die jou geboden is? Als je antwoord kan geven op deze vragen dan stellen wij van Ervaringensite.be het op prijs als je de informatie deelt op onze website. dit kan andere personen, die heel graag willen investeren of beleggen bij Mintos, instaat om de juiste stappen te volgen. Op zo een manier kunnen ze in een mum van tijd aan de slag met de geautomatiseerde investeringsopties die het bedrijf biedt.

  mintos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over mintos

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is mintos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over mintos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is mintos actief?

  mintos is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van mintos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.