ErvaringenSite

  Ervaringen DentaPlan

  Ben je op zoek naar een tandartsverzekering dan ben je mogelijk al op DentaPlan gestuit, maar twijfel je alsnog waar je voor zult kiezen. Lees dan verder want op deze pagina vindt je reviews en ervaring van anderen over deze verzekering. En, heb jij nu zo´n verzekering van DentaPlan dan horen we graag jouw ervaring met deze service. Hiermee help je anderen om makkelijker een keuze te maken.

  DentaPlan is een verzekering voor tandartszorg, ook voor blokjes, beugels, kronen, bruggen, prothesen en tandsteenverwijdering.

  Vertel ons wat jouw ervaring is zodat anderen een duidelijk en objectief beeld krijgen van wat deze verzekering te bieden heeft. Het is fijn om van een klant te horen of deze verzekering doet wat ze zeggen, en ook daadwerkelijk uitkeert als dat nodig is. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring en willen je bij voorbaat danken voor je hulp.

  Over DentaPlan

  Bij DentaPlan kan iedereen terecht voor een tandverzekering. Ongeacht of je lid bent van het ziekenfonds van DentaPlan, De VoorZorg. Deze zorgverzekering heeft een aantal waardes en missies vastgesteld. Ze willen bijvoorbeeld openheid naar hun klanten toe, maar ook engagement en solidariteit met de situatie van hun klanten. Tot slot zijn vertrouwen en verbondenheid belangrijke kernwaarden.

  Zoals gezegd kan iedereen een tandverzekering afsluiten bij DentaPlan ongeacht je leeftijd of medische achtergrond. Het maakt bovendien niet uit of je al een verzekering hebt, of dit je eerste tandverzekering is. Als dit je eerste verzekering is kun je bellen om samen een plan op maat te maken. En, stap je over dan is er geen wachttijd of instapleeftijd.

  DentaPlan is naar eigen zeggen een tandzorgverzekering met lage premies en hoge terugbetalingen. Je krijgt jaarlijks een maximaal bedrag terug van over de 1000 Euro per persoon. Het maakt voor het afsluiten van je verzekering niet uit wat je medische voorkeur is, iedereen is welkom. Bovendien is het derde kind gratis meeverzekerd.

  Producten en diensten van DentaPlan
  Bij DentaPlan kun je terecht voor een tandverzekering. Naar eigen zeggen is de dekking heel breed. Een aantal dingen die opgenomen zijn in de verzekering zijn mond- en tand onderzoeken, verwijderen van tandsteen, en verzegelen van groeven en putjes. Dit zijn preventieve behandelingen, maar er zitten uiteraard ook curatieve behandelingen in je pakket. Denk hierbij aan tanden trekken, kleine mondchirurgie en het vullen van gaatjes. De dekking hiervoor ligt tussen de 50% en 90%.

  Andere opties zijn orthodontie behandelingen zoals ´blokjes´ of beugels, maar ook tandprothesen als je je eigen tanden bent verloren, of zelfs complete implantaten. De verzekering is geldig in een groot deel van Europa. Zowel in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

  Ervaringen, klachten en tips over DentaPlan
  Vertel ons wat jouw ervaring is met DentaPlan en of je tevreden bent met de service die ze bieden. Kun je ons bijvoorbeeld vertellen hoe makkelijk het is om een claim in te dienen en of het eenvoudig is om die claim ook daadwerkelijk uitbetaald te krijgen. En wat doen ze met jouw vragen en opmerkingen. Laat je review hier achter.

  KNMV Verzekeringen volgt de motortraining Risico Herkennen

  DentaPlan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DentaPlan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DentaPlan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DentaPlan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DentaPlan actief?

  DentaPlan is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DentaPlan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.