Ervaringen Europ assistance

Waarom zou ik naar Europ assistance gaan? En wat doen ze precies? Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt doen voor Europ assistance of een ander Belgisch bedrijf.

Over Europ assistance

Europ assistance is overal ter wereld te vinden. Over de hele wereld zijn er honderd duizenden partners welke vierentwintig uur per dag klaar staan om in actie te komen. Ze zitten hierdoor dichter bij je dan je verwacht. Het is heerlijk om ook gebruik te kunnen maken van het callcenter in Brussel. Het is een internationaal bedrijf met een internationale service en verzekering. Professioneel en goed zal je geholpen worden.
Al meer dan een halve eeuw (50 jaar) staan ze met ervaring en vakmanschap aan je zijde en beschermen ze je op reis. Er zijn volop mobiliteitsoplossingen op maat en ook vele bijstandsformules. Het is geen belofte, maar hun beroep.

Kies ook voor een gepersonaliseerde oplossing bij Europ assistance, waarbij bezorgdheid om jou het middelpunt is. De doorgewinterde vakmensen staan klaar om naar je te luisteren, je bezorgdheid te delen en een persoonlijke oplossing te vinden.
Binnen 24 uur krijg je een oplossing op maat. Het is heerlijk om te ontdekken.

Diensten van Europ assistance

Er zijn verschillende diensten bij Europ assistance. Denk hierbij aan:
• De Tijdelijke reisverzekering
• De Jaarlijkse reisverzekering
• De Pechverhelping
• De Studentenverzekering
• De Annulatieverzekering NoGo
• De Woningbijstand
• De Thuishulp

Klachten, tips en complimenten over Europ assistance

Heb je een klacht of een tip of compliment? Neem dan gewoon contact met hun op. Hoewel je verwacht, dat ze met een compliment of tip blijer worden, worden ze dat ook van een klacht. Schroom niet en help daarom om hun diensten beter te maken.

Heb jij ervaring met Europ assistance?

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op onze site achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Europ assistance is een van de bedrijven in België waar je een tip, compliment of review over kunt achterlaten.

Waarom zou ik naar Europ assistance gaan? En wat doen ze precies? Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Lees beoordelingen op Ervaringensite.be

Europ assistance
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

8,2
83% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,4

Service

8,4

Prijs

8

Leveren

8,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Reisverzekering

Nooit alleen wanneer er iets gebeurd op vakantie, in het buitenland is het niet altijd simpel iets te regelen

Door: Vanderkerckhove06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

bijstand

Altijd goed verzekerd

Door: De Paepe06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Bijstand

Sinds jaren klant bij Europ Assistance voor reisbijstand van de hele familie.

Door: Georgette06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Altijd op zak

Zonder Europ Assistance vertrek ik niet

Door: Teugels06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

top

Super product

Door: Blommaert06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

reisverzelkering

als je persoonlijke bezittingen verliest keren ze niet uit ze verzinnen allerlei smoesjes om niet uit te betalen waardeloze verzekering mensen pas op

Door: van dam29-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Europ assistance

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)