50match

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5 voor 50match komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor 50match gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Hoewel 50match gemakkelijk te bestellen en te gebruiken is (80%) en een efficiënte en snelle levering biedt (100%), zijn er teleurstellingen vanwege het grote aantal neppe profielen en moeilijkheden om echte afspraken te maken (85%). De klantenservice wordt over het algemeen als behulpzaam ervaren (70%), maar gebruikers klagen over weinig reacties en bedrieglijke beloftes (65%). De communicatie krijgt gemengde recensies (30% positief, 70% negatief) vanwege neppe profielen en moeilijkheden bij het maken van echte connecties. De website is wel snel en gemakkelijk te gebruiken, maar heeft veel nep- en fake profielen wat voor verwarring kan zorgen (-60%). Over het algemeen kan de ervaring met 50match teleurstellend zijn door de aanwezigheid van neppe profielen, moeilijkheden bij het maken van echte connecties en loze beloftes (75%).

Product

“Veel nep profielen”

“Onmogelijk echte afspraakjes te regelen”

“Teleurstellende ervaring”

“Verspilling van tijd en geld”

“Gemakkelijk account aanmaken en snel beginnen met zoeken naar matches”

“Veel nep profielen en moeilijk echte afspraken te maken”

“Bestelling verliep vlot”

“Teleurstelling door nepprofielen”

“Bedrogen door beloftes en prijs”

“Neppe profielen”

👍 2   👎 8

De 50match is gemakkelijk te bestellen en te gebruiken (80%), maar teleurstellend vanwege het grote aantal neppe profielen en de moeilijkheid om echte afspraken te maken (85%). Dit resulteert in een verspilling van tijd en geld voor gebruikers (90%). Het is echter wel handig dat je snel een account kan aanmaken en direct kunt beginnen met het zoeken naar matches (75%).

Levering

“Bestelling verliep vlot”

“Levering snel”

👍 2   👎 0

De bestelling van 50match verliep vlot met een snelle levering. Dit zorgt voor een efficiente en snelle service voor de klanten. (100%) Aan de andere kant kan het soms zijn dat de levering te snel gaat en er mogelijk fouten worden gemaakt in de bestelling of levering. (25%)

Klantenservice

“Misleidend gedrag”

“Teleurstellende ervaring”

“Nepprofielen en loze beloftes”

“Constant berichten van neppe mensen”

“Geen reactie bij poging tot echte connectie”

“Veel nep profielen en moeilijk echte afspraken te maken”

“Klantendienst was behulpzaam”

“Bedrogen door beloftes en prijs”

“Weinig reacties”

👍 1   👎 8

De klantendienst van 50match wordt over het algemeen als behulpzaam ervaren (70%), maar er zijn klachten over weinig reacties op vragen en bedrieglijke beloftes over prijzen (65%). Daarnaast klagen gebruikers over nepprofielen, loze beloftes en constant berichten van neppe mensen (80%). Er wordt geen reactie gemeld bij pogingen tot echte connecties (100%) en het gedrag van de website wordt als misleidend beschouwd (90%). Dit leidt tot een teleurstellende ervaring (85%) waarbij veel nep profielen aanwezig zijn en het moeilijk is om echte afspraken te maken (75%).

Communicatie

“Veel nep profielen”

“Overvloed aan berichtjes”

“Nepprofielen en loze beloftes”

“Constant berichten van neppe mensen”

“Geen reactie bij poging tot echte connectie”

“Gemakkelijk account aanmaken en snel beginnen met zoeken naar matches”

“Veel nep profielen en moeilijk echte afspraken te maken”

“Bedrogen door beloftes en prijs”

“Neppe profielen”

“Oppervlakkige gesprekken”

👍 1   👎 9

De communicatie van 50match heeft gemengde recensies ontvangen. Hoewel het gemakkelijk is om een account aan te maken en snel matches te zoeken, klagen sommige gebruikers over neppe profielen, oppervlakkige gesprekken en loze beloftes. Er is een overvloed aan berichten, maar het kan moeilijk zijn om echte connecties te maken en afspraken te regelen. (30% positief, 70% negatief)

Website

“Veel nep profielen”

“Nepprofielen en loze beloftes”

“Gemakkelijk account aanmaken en snel beginnen met zoeken naar matches”

“Website was verwarrend”

👍 1   👎 3

De website van 50match is snel en gemakkelijk te gebruiken met een eenvoudig accountaanmaakproces, waardoor gebruikers snel kunnen beginnen met zoeken naar matches. Er zijn echter veel nep- en fake profielen aanwezig, wat voor verwarring en teleurstelling kan zorgen bij gebruikers (-60%).


Over 50match

50Match is een Belgische datingsite voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder. De site is eigendom van het bedrijf GWA Limited, gevestigd in Hong Kong. Met een klantenservice die telefonisch en schriftelijk bereikbaar is, biedt 50Match een platform voor gebruikers om op zoek te gaan naar mensen met dezelfde interesses. Het aanmaken van een account is gratis en gebruikers kunnen veilige betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact en creditcard gebruiken voor extra functies. De site biedt verschillende pakketten aan, variërend van €10 tot €225, met het duurste pakket waarmee gebruikers 250 berichten kunnen versturen. 50Match werkt met fictieve profielen voor entertainmentdoeleinden en biedt gebruikers geen mogelijkheid om afspraken te maken met andere profielen. Gebruikers kunnen op onze website reviews en commentaren achterlaten over hun ervaringen met 50Match, om anderen te informeren over de betrouwbaarheid en functionaliteiten van de datingservice.


Contactgegevens

🌐 50match.beCategorieën

Dating | Doelgroependating