ErvaringenSite

  Ervaringen Altium

  De transformatie van de elektronica- industrie, heeft veel teweeg gebracht voor verschillende bedrijven. Zeker als het gaat om de transformatie met innovatieve PCB-ontwerpsoftware. Altium biedt daarom aan bedrijven verschillende mogelijkheden die je op onze website kunt bekijken via onze website; ErvaringenSite. Hier hebben we ervaringen van klanten gedeeld.

  Over Altium

  Al meer dan 25 jaar heeft Altium ervaring in de EDA. Het bedrijf is een van de ervaren spelers in de branche. Het bedrijf is gesticht door Nick Martin in Hobart, Australië. Het Europees hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Munchen, Duitsland. Sinds 1985 ontwikkelt, creëert en verkoopt het bedrijf elektronische ontwerptools zoals software en hardware, die elektronica ontwerpers helpen om de nieuwste apparaten en technologieën te gebruiken. Altium beheert verder hun projecten over brede ecosystemen en creëert intelligente ontwerpen. Altium werkt samen met Dassault systemes SOLIDWORKS. Dit doet het bedrijf om een gespecialiseerde versie van hun PCB-ontwerpsoftware te leveren voor solidWorks- gebruikers en ECAD/MCAD-integratie- SolidWorks PCB. Tot op dit moment functioneert het bedrijf met een netwerk van wederverkopers die wereldwijs uit 50 partners bestaat. Het werk van Altium wordt gedaan door 800 medewerkers die zich hebben verspreid over de hele wereld. Zij opereren in de bedrijven en main operatie centrum van het bedrijf, die zich in San Diego, VS, Shanghai, China en Sydney, Australië bevinden.

  SAMACH : puci télécom أمّا مخّي Tunisiana

  Producten en diensten van Altium

  Momenteel heeft Altium een adresseerbare markt van ongeveer $500 miljoen. Dit is momenteel gericht op de reguliere markt. De producten en diensten die het bedrijf biedt zijn uitgestrekt en worden geboden aan de volgende sectoren; intelligente aandrijfsystemen in auto-elektronica, industriële besturingen, gebouwautomatisering, medisch elektronica, communicatiesystemen, ruimtevaart en vele anderen. De producten van Altium zijn gebouwd met een of meer Printed Circuit Boards (PCB’s), die fungeren als drager van alle elektronische componenten, microchips, FPGA’s, elektronische onderdelen en embedded software. PCB’s ondersteunen en elektrische verbinden componenten met behulp van geleidende sporen, pads en andere kenmerken. Het ontwerp van PCB’s voor steeds complexere apparaten vereist geavanceerde elektronische ontwerpautomatiseringssoftware.

  In de komende jaren zullen meer dan 30 miljard slimme apparaten via internet verbonden zijn, wat op den duur nieuwe functionaliteiten en diensten zal opleveren, zegt het bedrijf verder. Mocht je meer informatie willen over de producten en diensten van het bedrijf dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Voor gesprekken kan er gebeld worden op de nummers; 1-800-544-4186 of 1-8-858-8641798. Ook kan er gemaild worden naar sales.na@altium.com.

  Complimenten, klachten en tips voor Altium

  Complimenten, klachten en tips zijn componenten om aan anderen te laten zien, dat je het product heb gebruik en wat je ervaring hiermee is. Heb je al eens gebruik gemaakt van de producten en diensten van Altium? Hoe heb je de aanschaf hiervan ervaren? Heb je ook gebruik gemaakt van de klantenservice? Door antwoord te geven op deze vragen in de vorm van een review help je iemand die al eerder op zoek was naar ervaringen, reviews en beoordelingen over de producten en diensten van dit bedrijf. Schroom daarom niet om een review achter te laten op onze website; ErvaringenSite. Op deze gedeelde informatie zullen anderen zeker rekenen.


  Altium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Altium

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Altium een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Altium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Altium actief?

  Altium is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Altium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.