Altium

Alle reviews

Altium

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Altium

De transformatie van de elektronica- industrie, heeft veel teweeg gebracht voor verschillende bedrijven. Zeker als het gaat om de transformatie met innovatieve PCB-ontwerpsoftware. Altium biedt daarom aan bedrijven verschillende mogelijkheden die je op onze website kunt bekijken via onze website; ErvaringenSite. Hier hebben we ervaringen van klanten gedeeld.

Over Altium
Al meer dan 25 jaar heeft Altium ervaring in de EDA. Het bedrijf is een van de ervaren spelers in de branche. Het bedrijf is gesticht door Nick Martin in Hobart, Australië. Het Europees hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Munchen, Duitsland. Sinds 1985 ontwikkelt, creëert en verkoopt het bedrijf elektronische ontwerptools zoals software en hardware, die elektronica ontwerpers helpen om de nieuwste apparaten en technologieën te gebruiken. Altium beheert verder hun projecten over brede ecosystemen en creëert intelligente ontwerpen. Altium werkt samen met Dassault systemes SOLIDWORKS. Dit doet het bedrijf om een gespecialiseerde versie van hun PCB-ontwerpsoftware te leveren voor solidWorks- gebruikers en ECAD/MCAD-integratie- SolidWorks PCB. Tot op dit moment functioneert het bedrijf met een netwerk van wederverkopers die wereldwijs uit 50 partners bestaat. Het werk van Altium wordt gedaan door 800 medewerkers die zich hebben verspreid over de hele wereld. Zij opereren in de bedrijven en main operatie centrum van het bedrijf, die zich in San Diego, VS, Shanghai, China en Sydney, Australië bevinden.

Producten en diensten van Altium
Momenteel heeft Altium een adresseerbare markt van ongeveer $500 miljoen. Dit is momenteel gericht op de reguliere markt. De producten en diensten die het bedrijf biedt zijn uitgestrekt en worden geboden aan de volgende sectoren; intelligente aandrijfsystemen in auto-elektronica, industriële besturingen, gebouwautomatisering, medisch elektronica, communicatiesystemen, ruimtevaart en vele anderen. De producten van Altium zijn gebouwd met een of meer Printed Circuit Boards (PCB’s), die fungeren als drager van alle elektronische componenten, microchips, FPGA’s, elektronische onderdelen en embedded software. PCB’s ondersteunen en elektrische verbinden componenten met behulp van geleidende sporen, pads en andere kenmerken. Het ontwerp van PCB’s voor steeds complexere apparaten vereist geavanceerde elektronische ontwerpautomatiseringssoftware.

In de komende jaren zullen meer dan 30 miljard slimme apparaten via internet verbonden zijn, wat op den duur nieuwe functionaliteiten en diensten zal opleveren, zegt het bedrijf verder. Mocht je meer informatie willen over de producten en diensten van het bedrijf dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Voor gesprekken kan er gebeld worden op de nummers; 1-800-544-4186 of 1-8-858-8641798. Ook kan er gemaild worden naar sales.na@altium.com.

Complimenten, klachten en tips voor Altium
Complimenten, klachten en tips zijn componenten om aan anderen te laten zien, dat je het product heb gebruik en wat je ervaring hiermee is. Heb je al eens gebruik gemaakt van de producten en diensten van Altium? Hoe heb je de aanschaf hiervan ervaren? Heb je ook gebruik gemaakt van de klantenservice? Door antwoord te geven op deze vragen in de vorm van een review help je iemand die al eerder op zoek was naar ervaringen, reviews en beoordelingen over de producten en diensten van dit bedrijf. Schroom daarom niet om een review achter te laten op onze website; ErvaringenSite. Op deze gedeelde informatie zullen anderen zeker rekenen.