Altium

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Altium komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Altium gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Altium wordt gekenmerkt door een snelle levering (100%) en een naadloze en geïntegreerde omgeving voor ontwerpen en ontwikkelen (100%). Helaas kan de klantenservice teleurstellend zijn (33%) en de prijs aan de hoge kant (50%). Efficiënte tools en functies voor complexe projecten worden echter wel geboden (100%).

“Efficiënte tools en functies voor complexe projecten”

“Naadloze en geïntegreerde omgeving voor ontwerpen en ontwikkelen”

“Teleurstellende klantenservice, hoge prijs, snelle levering”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Mats - 4 maanden geleden

  • Geavanceerde software voor printplatenontwerp
  • Integratie van hardware- en softwareaspecten van PCB-systemen
  • Efficiënte tools en functies voor complexe projecten
  • Naadloze en geïntegreerde omgeving voor ontwerpen en ontwikkelen

Massart - 6 maanden geleden

  • Teleurstellende klantenservice, hoge prijs, snelle levering