B&H Photo Video

Alle reviews

B&H Photo Video

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Canal Digitaal merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Canal Digitaal

0 reviews

Series, films en documentaires kijken op de oude manier is verleden tijd. Weg zijn de dagen dat je nog op een bepaalde dag op een specifiek moment ...

Ziggo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Ziggo

0 reviews

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, e...

Vimeo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Vimeo

0 reviews

Vimeo is een website/platform waar gebruikers van de site video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Voor het uploaden van de video's moet men ech...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

B&H Photo Video

Investeren in professioneel foto- en videoapparatuur gaat makkelijk online als u zich voldoende laat adviseren door specialisten over het vastleggen van beelden en momenten. Op de marktplaats kunt u als deskundige of als amateur terecht voor diverse merken cameratoestellen en accessoires tegen uiteenlopende prijzen. Waar moet u precies op letten bij de aankoop van uw foto- en videoapparatuur? Of begint u net met filmen en fotograferen? En kunt u wat tips gebruiken? Bent u op zoek naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Bij ErvaringenSite kunt u terecht voor de ervaringen van klanten over foto’s en videoapparatuur. Voor een goed beeld van de dienstverlening van diverse aanbieders gaat u naar onze reviewpagina waar klanten hun ervaringen hebben gedeeld. Met deze informatie op zak, kunt u gerichter op zoek naar de voor u beste aanbieder. Heeft u zelf ook een ervaring te melden? Ga dan naar de reviewpagina en laat uw ervaring achter.

Over B&H Photo Video
B&H Photo Video is een Amerikaanse winkel voor foto- en videoapparatuur. Dit bedrijf is opgericht in 1973 en is gevestigd in Manhattan, New York City. B&H Photo Video koopt en verkoopt artikelen, zowel nieuw als gebruikt, die allemaal te maken hebben met foto- en videoproductie. Personen kunnen er terecht voor het kopen van foto- en videoapparatuur, maar ook om hun gebruikte apparatuur te verkopen. B&H doet zaken via e-commerce consumentenverkoop, B2B verkoop en heeft als winkellocatie 420 9th Ave, New York, NY 10001, Verenigde Staten. 

Producten en diensten van B&H Photo Video
De producten die B&H Photo Video aanbiedt zijn onderdelen en eindproducten voor onder meer fotografie, computers, professionele video, verlichting, pro-audio, mobiel, Tv's en entertainment, camcorders, beveiligingscamera’s, optiek en audiovisueel. Voor elk onderdeel over de professionele video kunt u er terecht en het betreft onder meer industriële en multifunctionele camera's, POV-camera's, drones en luchtfoto's, VR & 360-video, lenzen & lensaccessoires, audio voor video, statieven, professionele videocases, camcorder- en camera randapparatuur, studio- en EFP-apparatuur, monitoren, recorders en duplicatie en verlichting. B&H Photo Video biedt ook inruilwaarde voor een verscheidenheid aan gebruikte apparatuur. 

Verzending, garantie & betaling bijB&H Photo Video
Gratis versnelde verzending, gratis standaard verzending, gratis ophalen in de winkel in 30 minuten en goedkope verzending zijn de diverse opties van verzending bij B&H Photo Video. De meeste bestellingen van meer dan $ 49 komen in aanmerking voor gratis versnelde verzending. Betalen bij B&H Photo Video kan met Mastercard, visa, Discovery, American Express, JCB, China Union Pay, Diners Club International, B&H Payboo-creditcard en de B&H Financing-creditcard. Alleen voor IMP-items bieden ze een garantie die identiek is aan de bepalingen en beperkingen als die gelden bij fabrieksgarantie en wel voor de duur van een jaar. Gebruikte apparatuur wordt gedekt door een garantie van 90 dagen op onderdelen en arbeid.

Complimenten, klachten en tips voor B&H Photo Video
B&H Photo Video adverteert te zijn de creatieve partner, een bron van professionelen sinds 1973 en een trots familiebedrijf, gebouwd op de pijlers eerlijkheid en de juiste behandeling van mensen. Heeft u dit als klant ervaren? Wat vindt u van de dienstverlening? Het assortiment, is deze naar tevredenheid? Uw ervaring met B&H Photo Video lezen we graag in de reviewpagina van ErvaringenSite.

Nog geen klant van B&H Photo Video? Ga dan naar de reviewpagina en bepaal of deze onderneming voldoet aan uw wensen.