ErvaringenSite

  Ervaringen Honor

  Dit is de reviewpagina van HONOR, de pagina waar je ervaringen en reviews vindt over dit Chinese smart device bedrijf. Lees verder om erachter te komen wat anderen over dit bedrijf zeggen en laat zelf je review achter als jij ervaring hebt met dit bedrijf. Als je een smart device wil aanschaffen doe je dat waarschijnlijk niet zomaar, je wil graag weten of het bedrijf legitiem is en goede service biedt. Hier vind je die informatie terug, geschreven door echte gebruikers van de producten.

  HONOR is een Chinees bedrijf gevestigd in Shenzhen waar ze smartphones en andere smart devices zoals wireless headphones, smartwatches en laptops maken.

  We willen jou vragen om je review achter te laten zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Schrijf een review waarin je jouw ervaring deelt met de producten van dit merk en vertel ons of je anderen aanraad om deze producten ook aan te schaffen. We zien je review graag tegemoet.

  Over HONOR
  HONOR is een smartphone en smartdevice merk dat gevestigd is in Shenzhen in China. Het bedrijf was ooit in bezit van Huawei, maar wordt nu gerund door het gemeentebestuur van Shenzhen. Het bedrijf werd in 2013 opgericht en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler op de markt met een jaarlijkse omzet van naar schatting 50 biljoen dollar.

  Bij HONOR werken meer dan 10.000 werknemers op 4 kantoren en in 100 laboratoria. Naar eigen zeggen zetten deze medewerkers zich volledig on om de beste innovatieve producten op de markt te brengen. Voordat een smartphone de fabriek verlaat heeft hij bijvoorbeeld al 400 testen doorgemaakt en voldoet aan 20 wereldwijde standaarden.

  Producten en diensten van HONOR
  Bij HONOR kun je terecht voor smartdevices en smartphones. In 2021 brachten ze bijvoorbeeld de HONOR Magic3 Series uit. Deze smartphones zijn klaar voor 5G, zijn water- en stofbestendig en hebben drie camera’s.

  HONOR heeft ook een aantal smartwatches op de markt gebracht voor zowel mannen als vrouwen. Deze smartwatches hebben het uiterlijk van klassieke horloges maar met de technische eigenschappen van deze tijd. Je kunt alle horloges gebruiken als activity tracker en veel van de horloges zijn te personalizeren.

  Naast de productie van smartphones en smartwatches kun je ook wireless headphones aanschaffen bij HONOR en laptops. In 2021 brachten ze bijvoorbeeld de HONOR Magicbook 14 uit met een 11e generatie Intel Core Processor. Deze laptop is slechts 15,9mm dun, gemaakt van aluminium en extra bestand tegen hitte.

  Ervaringen, klachten en tips over HONOR
  Deze pagina is niks zonder de oprechte en objectieve mening van mensen die de producten van HONOR ooit hebben aangeschaft. We willen jou dan ook vragen om je ervaring met ons te delen. Hoe goed werken de producten bijvoorbeeld? Zijn ze snel? Gaan ze lang mee? en hoe zit het met de garantie? Allemaal dingen die anderen kunnen helpen om een goede keuze te maken. De aanschaf van een smartphone doe je niet elke dag, je wil dan ook zeker weten dat je het beste krijgt.

  What is E1 in telecom

  Honor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Honor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Honor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Honor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Honor actief?

  Honor is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Honor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.