Honor

Alle reviews

Honor

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

GSMLoket

2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

UnitedConsumers

10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Honor

Dit is de reviewpagina van HONOR, de pagina waar je ervaringen en reviews vindt over dit Chinese smart device bedrijf. Lees verder om erachter te komen wat anderen over dit bedrijf zeggen en laat zelf je review achter als jij ervaring hebt met dit bedrijf. Als je een smart device wil aanschaffen doe je dat waarschijnlijk niet zomaar, je wil graag weten of het bedrijf legitiem is en goede service biedt. Hier vind je die informatie terug, geschreven door echte gebruikers van de producten.

HONOR is een Chinees bedrijf gevestigd in Shenzhen waar ze smartphones en andere smart devices zoals wireless headphones, smartwatches en laptops maken. 

We willen jou vragen om je review achter te laten zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Schrijf een review waarin je jouw ervaring deelt met de producten van dit merk en vertel ons of je anderen aanraad om deze producten ook aan te schaffen. We zien je review graag tegemoet. 

Over HONOR
HONOR is een smartphone en smartdevice merk dat gevestigd is in Shenzhen in China. Het bedrijf was ooit in bezit van Huawei, maar wordt nu gerund door het gemeentebestuur van Shenzhen. Het bedrijf werd in 2013 opgericht en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler op de markt met een jaarlijkse omzet van naar schatting 50 biljoen dollar. 

Bij HONOR werken meer dan 10.000 werknemers op 4 kantoren en in 100 laboratoria. Naar eigen zeggen zetten deze medewerkers zich volledig on om de beste innovatieve producten op de markt te brengen. Voordat een smartphone de fabriek verlaat heeft hij bijvoorbeeld al 400 testen doorgemaakt en voldoet aan 20 wereldwijde standaarden. 
 

Producten en diensten van HONOR
Bij HONOR kun je terecht voor smartdevices en smartphones. In 2021 brachten ze bijvoorbeeld de HONOR Magic3 Series uit. Deze smartphones zijn klaar voor 5G, zijn water- en stofbestendig en hebben drie camera’s. 

HONOR heeft ook een aantal smartwatches op de markt gebracht voor zowel mannen als vrouwen. Deze smartwatches hebben het uiterlijk van klassieke horloges maar met de technische eigenschappen van deze tijd. Je kunt alle horloges gebruiken als activity tracker en veel van de horloges zijn te personalizeren.

Naast de productie van smartphones en smartwatches kun je ook wireless headphones aanschaffen bij HONOR en laptops. In 2021 brachten ze bijvoorbeeld de HONOR Magicbook 14 uit met een 11e generatie Intel Core Processor. Deze laptop is slechts 15,9mm dun, gemaakt van aluminium  en extra bestand tegen hitte. 

Ervaringen, klachten en tips over HONOR
Deze pagina is niks zonder de oprechte en objectieve mening van mensen die de producten van HONOR ooit hebben aangeschaft. We willen jou dan ook vragen om je ervaring met ons  te delen. Hoe goed werken de producten bijvoorbeeld? Zijn ze snel? Gaan ze lang mee? en hoe zit het met de garantie? Allemaal dingen die anderen kunnen helpen om een goede keuze te maken. De aanschaf van een smartphone doe je niet elke dag, je wil dan ook zeker weten dat je het beste krijgt.