Aether Apparel

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Aether Apparel komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Aether Apparel gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Aether Apparel is een fantastisch merk met topkwaliteit kleding die comfortabel, chic en hip is om overal te dragen. De levering is snel en zeer tevredenstellend voor klanten, met stevig materiaal dat gebruikers droog houdt. De klantenservice wordt hoog gewaardeerd en het bedrijf wordt zeker aanbevolen door tevreden klanten. De communicatie is uitstekend en de kleding heeft een superwarm en cool uiterlijk, wat zorgt voor bescherming en stijl. Echter, het aanbod op de website is beperkt en de prijzen zijn aan de hogere kant. (85%)

Product

“kwaliteit en design van de jas”

“waterdicht”

“kwaliteit van het materiaal”

“houden me droog en warm”

“Waterdichte jas van goede kwaliteit en mooi uiterlijk.”

“Fantastisch product”

“Houdt me droog en ziet er cool uit”

“Zeer comfortabel en chic”

“Ik draag het overal, zelfs als het niet regent”

“Superwarm en cool uiterlijk”

“Geweldige jas en broek die lekker warm zijn en er hip uitzien”

“Stof is van goede kwaliteit en voelt super zacht aan”

“Kleding wordt elke dag gedragen en iedereen vindt ze cool”

“Stevig materiaal en hield me droog”

“Perfecte pasvorm en mooi design”

“Oog voor detail in de afwerking”

“Kleding van topkwaliteit en perfecte stijl”

“Geschikt voor dagelijks gebruik en outdoort activiteiten”

“Aandacht voor detail en vakmanschap in kledingstukken”

“Klant komt zeker terug voor volgende aankopen”

👍 20   👎 0

Aether Apparel staat bekend om hun kleding van topkwaliteit met perfecte stijl, ideaal voor dagelijks gebruik en outdoort activiteiten. De kledingstukken zijn gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap. Klanten komen zeker terug voor volgende aankopen vanwege de kwaliteit en design van de jassen, die waterdicht zijn en gemaakt zijn van stevig materiaal dat hen droog en warm houdt. De kleding heeft een perfecte pasvorm en mooi design, met oog voor detail in de afwerking. Al met al is Aether Apparel een fantastisch product dat comfortabel, chic en zelfs hip is om overal te dragen. (100%)

Levering

“snel levering”

“Ik draag het overal, zelfs als het niet regent”

“Stevig materiaal en hield me droog”

👍 3   👎 0

De levering van Aether Apparel wordt geprezen om zijn snelheid, met een hoge mate van tevredenheid bij klanten (100%). Het materiaal is stevig en houdt gebruikers droog, wat wordt gewaardeerd (100%). Veel klanten dragen de kleding overal, zelfs als het niet regent, vanwege het comfort en de veelzijdigheid (100%).

Klantenservice

“professionele klantenservice”

“Waterdichte jas van goede kwaliteit en mooi uiterlijk.”

“Zou dit bedrijf zeker aanraden”

“Snelle en behulpzame klantendienst”

“Klant komt zeker terug voor volgende aankopen”

👍 5   👎 0

De klantenservice van Aether Apparel wordt hoog gewaardeerd, met snelle en behulpzame medewerkers die professioneel handelen (90%). Klanten zijn tevreden met hun aankopen en zouden zeker terugkomen voor toekomstige aankopen (95%). De producten, zoals de waterdichte jassen, worden ook geprezen om hun goede kwaliteit en mooi uiterlijk (85%). Het bedrijf wordt over het algemeen zeker aanbevolen door tevreden klanten (100%).

Communicatie

“Waterdichte jas van goede kwaliteit en mooi uiterlijk.”

“Houdt me droog en ziet er cool uit”

“Superwarm en cool uiterlijk”

“Geweldige jas en broek die lekker warm zijn en er hip uitzien”

“Kleding wordt elke dag gedragen en iedereen vindt ze cool”

“Kleding van topkwaliteit en perfecte stijl”

👍 6   👎 0

Aether Apparel blinkt uit in topkwaliteit kleding met perfecte stijl (100%). De kleding heeft een superwarm en cool uiterlijk (100%), wat zowel functioneel als trendy is. De waterdichte jassen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooi uiterlijk (100%), wat zorgt voor bescherming en stijl. De jassen en broeken zijn geweldig, lekker warm en hip (100%), waardoor ze dagelijks gedragen worden en iedereen ze cool vindt (100%). De kleding houdt je droog en ziet er cool uit (100%), ideaal voor allerlei weersomstandigheden en looks.

Website

“Perfecte pasvorm en mooi design”

“Oog voor detail in de afwerking”

👍 2   👎 0

De website van Aether Apparel heeft een perfecte pasvorm en mooi design dat duidelijk oog heeft voor detail in de afwerking (100%). Het aanbod is echter beperkt en de prijzen zijn aan de hogere kant (30%).


Over Aether Apparel

Aether Apparel is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige outdoor- en lifestylekleding. Het is opgericht door Palmer West en Jonah Smith in 2009, met als doel kleding te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is voor het stadsleven en avontuurlijke buitensporten. Aether Apparel combineert moderne technische materialen met een verfijnde stijl, gericht op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid, en design. Hun productassortiment omvat jassen, broeken, truien, en accessoires voor zowel mannen als vrouwen, ontworpen om te presteren onder verschillende weersomstandigheden.


Contactgegevens

🌐 aetherapparel.comCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor | Mode