ErvaringenSite

  Ervaringen Aanbieders.be

  Wilt u ook weten of u kunt besparen via Aanbieders.be? Lees dan hier alle reviews over de vergelijkingssite Aanbieders.be. Als u het gevoel heeft dat u maandelijks veel te veel geld kwijt bent aan uw woonlasten, dan is het vergelijken van energieleveranciers, televisie- en internetaanbieders of telefonie maatschappijen de eerste stap naar besparen. Tegenwoordig hoeft u niet alle websites van Aanbieders.be af te struinen om een vergelijking te maken. Dit kunt u doen met behulp van vergelijkingssites. Bent u onlangs overgestapt naar een andere energieleverancier met behulp van Aanbieders.be? Dan kunt u op deze pagina uw beoordeling schrijven. Hoe meer mensen een review achterlaten, hoe meer consumenten geholpen kunnen worden met het maken van een betrouwbare keuze.

  Over Aanbieders.be

  Aanbieders.be bemiddelt tussen de verschillende leveranciers en de Belgische consumenten. Zij zijn een tussenpersoon die zelf geen contracten afsluit met consumenten. Aanbieders.be vergelijkt prijzen op het gebied van energie, telefonie, internet & tv en betaalmogelijkheden. Het bedrijf biedt de Belgische consument de mogelijkheid om te besparen op de vaste lasten. Hiervoor vergelijken zij prijzen en aanbiedingen van verschillende leveranciers op een onafhankelijke manier. Zij hebben geen samenwerkingsovereenkomsten met leveranciers, maar vergelijken enkel prijzen. Wanneer een consument interesse heeft in de aangeboden lagere tarieven dan hij via Aanbieders.be gratis overstappen van leverancier. Heeft u ervaring met dit bedrijf? Schrijf dan uw beoordeling en informeer anderen.


  Energieproblematiek: De toekomst van het Belgische energielandschap

  Diensten

  Bij Aanbieders.be kunt u prijzen van verschillende energieleveranciers, telefonie Aanbieders.be en op het gebied van internet en televisie met elkaar vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om prijzen te vergelijken op het gebied van creditcards. Niet alleen particulieren kunnen besparen via Aanbieders.be, maar ook bedrijven. Met de factuurservice kunt u de eindafrekening van uw energieleverancier per e-mail versturen naar Aanbieders.be. Zij zullen u dan binnen twee dagen drie goedkopere alternatieven bieden. Wanneer u interesse heeft, helpen zij u met het overstappen. Hiervoor hoeft u niets te betalen.

  Aanbieders.be is een onafhankelijke vergelijkingsdienst en heeft geen samenwerkingsverbanden met leveranciers. Als consument kunt u er dan ook vanuit gaan dat u een eerlijke vergelijking ontvangt. Er wordt wel gekeken naar extra kortingen die u kunt ontvangen wanneer u overstapt. Dan kunt u op uw aanbieding wel een bepaalde leverancier zien die u een extraatje aanbiedt. Echter, dit is in uw voordeel. Met de gratis notificatiedienst wordt u automatisch op de hoogte gesteld wanneer uw contract afloopt met de desbetreffende aanbieder. Als u ervaring heeft met de diensten van Aanbieders.be, dan kunt u een review achterlaten voor andere consumenten.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft, wilt u zo snel mogelijk een reactie ontvangen op uw klacht. Heeft u ervaring met de klachtenafhandeling van Aanbieders.be? Schrijf dan een boordeling hierover en laat andere consumenten weten wat u ervan vindt. Omdat Aanbieders.be een tussenpersoon is en zelf geen overeenkomsten met consumenten afsluit, dient u voor klachten over leveranciers zich te wenden tot het desbetreffende bedrijf. Aanbieders.be vergelijkt prijzen en biedt u deze aan. Echter, u bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die u maakt om wel of niet over te stappen.

  Aanbieders.be geeft aan zoveel mogelijk te kijken naar de betrouwbaarheid en service die een leverancier aanbiedt, echter biedt Aanbieders.be geen enkele garantie hieromtrent. Wanneer u niet tevreden bent over de service van Aanbieders.be dan kunt u zich wenden tot de klantenservice. Op de website van dit bedrijf kunt u geen klachtenpolicy vinden, daarom is het belangrijk om direct contact op te nemen met Aanbieders.be zelf.

  Heeft u onlangs een klacht ingediend bij Aanbieders.be? Deel uw mening met anderen door een beoordeling hierover te schrijven.

  Lees hier de beoordelingen van klanten van Aanbieders.be. Besparen zij nu op hun kosten voor energie, telefonie, internet, TV en credit card? Is het betrouwbaar?

  Aanbieders.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  7,4

  Prijs

  6,6

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Opdringerige verkopers

  Ik was zonder het al te goed te beseffen via Aanbieders overgestapt. Ik dacht dat ik rechtstreeks met Luminus in contact was. Vervolgens ben ik bijna platgebeld door hen om opnieuw te veranderen naar een andere energieleverancier.

  Door: Frans Van Mechelen26-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  uitstekend

  Bedankt voor jullie opvolging van tarieven op de energiemarkt
  als leek en zeker wanneer men wat ouder is zie je tussen de bomen het bos niet meer tussen de energie leveranciers.
  Dank dat jullie de consumenten helpen om het beste tarief te kiezen
  en hun persoonlijk een mail zend om een vrijblijvend advies te geven wanneer het kontract eindigd
  Tent

  Door: tent19-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Gemakkelijk en snel

  Ik ben voor energie overgestapt via Aanbieders.be. Die overstap is heel vlotjes en duidelijk verlopen.
  M

  Door: Johnny24-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Aanbieders.be

  Uw beoordeling