Curve

Alle reviews

Curve

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Star Stable merklogo voor beoordelingen van Apps

Star Stable

0 reviews

Online games en spellen zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Steeds meer producten richten zich op de markt voor jonge kinderen...

LogicLike merklogo voor beoordelingen van Apps

LogicLike

0 reviews

Ben je op zoek naar een app dat je als kind of volwassene kan helpen inzicht en kritisch denken te ontwikkelen? Neem dan gerust eens een kijkje bij...

Fitbit merklogo voor beoordelingen van Apps

fitbit

0 reviews

Fitbit, voluit ook wel Fitbit Inc. is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert. De apparaten worden om de pols gedragen en meten a...

Curve

Wil jij af van de grote hoeveelheid pasjes in je portemonnee dan is Curve misschien een oplossing voor jou. Op deze website vindt je de ervaring en review van mensen die al klant zijn van dit bedrijf en al hun alle pasjes in een app hebben. Ontdek wat anderen hierover zeggen en wat hun ervaring is met deze service.

Curve is een bedrijf waar je al jouw creditcards en pinpassen kunt samenbrengen in één pas zodat je nog maar met één kaart over straat hoeft. 

Ben jij al klant van Curve dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Wat vindt je van de pas en werkt het echt zoals beweerd wordt? Wij zijn benieuwd naar het antwoord op de vragen en andere zaken waarvan jij vindt dat ze van belang zijn om te weten. Jouw ervaring is dan ook heel waardevol voor anderen.

Over Curve
Curve heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en daarnaast hebben ze nog vier kantoren in onder andere de Verenigde Staten en Litouwen. 

Curve combineert al je creditcards, pinpassen en klantenkaarten in één dus al je alle pasjes in een app. Je kunt zelfs bonnetjes toevoegen. Het is dus de enige kaart die je bij je hoeft te hebben. Daardoor hoef je nog maar één pincode te onthouden.

Momenteel kun je alleen gebruik van de service voor alle pasjes in een app als je in het Verenigde Koninkrijk of de Verenigde Staten woont. Er kunnen op een later moment nog andere landen bijkomen zoals België en Nederland.

Producten en diensten van Curve
Via Curve kun je alle pasjes in een app aanvragen. Kies voor de gratis blauwe kaart, de premium zwarte kaart of de steelcard. De laatste biedt de meeste voordelen voor zijn gebruikers. Met de steelcard heb je een mobiele telefoon verzekering, toegang tot Airport lounges en een autoverzekering voor huurauto's. 

Met Curve bespaar je onder andere doordat je kosten voor het geldautomaat bespaart. Je kunt namelijk tot een bepaald bedrag gratis geld opnemen bij de meeste geldautomaten. Een ander voordeel is dat je 1% korting krijgt op drie bedrijven die je zelf uitkiest uit een lijst van partners. Kies bijvoorbeeld voor Easyjet, Uber en Booking.com of anders voor Mc Donalds, Asos of Amazon. Je kunt ook 24 uur per dag klantenondersteuning krijgen indien nodig.

Met Curve heb je alle pasjes in een app, terwijl je echte pasjes veilig thuis blijven. Als je Curve-kaart zoekraakt of wordt gestolen, kun je hem onmiddellijk vergrendelen in de app. Je kunt in het buitenland tot 200 euro per maand pinnen zonder dat er extra kosten bijkomen omdat je in het buitenland geld opneemt. Daarnaast krijg je real-time waarschuwingen van wat je uitgeeft in de lokale valuta als je op vakantie bent.

Ervaringen, klachten en tips over Curve
We zijn benieuwd naar jouw ervaringen als klant met Curve. Beetje het pasje makkelijk in gebruik? Wij zijn heel benieuwd naar het antwoord op die vraag. En als je dan toch een review schrijft, kun je ons dan vertellen of je nog tips en trucs hebt voor het gebruik van de Curve kaart? We willen je alvast bedanken voor Jouw bijdrage.