ErvaringenSite

  Ervaringen Dashlane

  Vind jij het ook lastig dat je elke keer weer al je persoonlijke gegevens en wachtwoorden in moet typen bij het inloggen op diverse sites? Het duurt lang en bovendien is het lang niet altijd veilig. Wat als een bepaalde website wordt gehackt en je wachtwoord overal op het darkweb terechtkomt? Wellicht is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Dashlane. Dashlane is een app speciaal ontwikkeld voor veilig wachtwoordbeheer voor zowel particulieren als bedrijven. Dit bedrijf slaat jouw wachtwoorden, persoonlijke gegevens en betalingsgegevens op en vult dit automatisch op websites in, zodat je ze altijd meteen bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt. Maar hoe weet je nou zeker dat deze app betrouwbaar is? Dat het goed werkt? En hoe gaat de klantenservice van Dashlane überhaupt om met jouw vragen? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Op deze pagina vind je namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Dashlane. Door de ervaringen van anderen te lezen kun jij een eerste indruk opdoen van het bedrijf. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Dashlane

  Dashlane is opgericht door Jean Guillou en Guillaume Maron en de CEO is momenteel JD Sherman. Het leidinggevende team van Dashlane heeft één belangrijk doel: vorm geven aan de toekomst van Dashlane voor een veiliger en eenvoudiger internet voor ons allemaal. Dashlane is ervan overtuigd dat het internet momenteel een aaneenschakeling van hindernissen is. Overal moet je tegenwoordig je gegevens invullen die vervolgens worden doorverkocht. Dashlane pleit voor het terugwinnen van onze digitale onafhankelijkheid, zonder dat we daarbij gebruiksgemak moeten inleveren.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte gehouden worden van belangrijke updates? Dan kun je je inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van Dashlane op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram volgen. Heb je vragen over de app of heb je hulp nodig bij het installeren en voorbereiden van de app? Raadpleeg dan het hulpcentrum van Dashlane of stuur een online berichtje via de chatfunctie op de website.

  Kreeft Algemeen Nov "20: Laat Liefde toe, Verbroken beloftes, Beproeving overwonnen + 4x WIN!

  De producten en diensten van Dashlane

  Met de Dashlane app hoef je nooit meer zelf een wachtwoord te onthouden. Met deze app heb je al je wachtwoorden steeds bij de hand wanneer je ze nodig hebt, ze worden zelfs voor je ingetypt. Daarnaast worden er bij beveiligingslekken op websites direct waarschuwingen naar jouw computer of telefoon gestuurd.

  Een andere functie van Dashlane is de wachtwoordgenerator. Deze generator genereert en bewaart wachtwoorden direct op het web. Daarnaast maakt Dashlane een back-up van deze wachtwoorden en houdt ze up-to-date op je telefoon, je computer en je tablet.

  Op de website van Dashlane kun je je inschrijven voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kun je een maandelijks of jaarlijks abonnement naar keuze nemen.

  Geaccepteerde betalingsmethoden Dashlane

  Je kunt je abonnement van Dashlane betalen met de meest gebruikelijke creditcards en PayPal.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dashlane

  Maak jij zelf gebruik van Dashlane? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze app en het bedrijf. Ben jij tevreden met de app? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van Dashlane? Laat jouw review over Dashlane achter op deze pagina en help daarmee anderen met het vinden van wachtwoordbeheer.

  Dashlane
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dashlane

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dashlane een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dashlane. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dashlane actief?

  Dashlane is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dashlane gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.