Exact online

Alle reviews

Exact online

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
IG
Goed dus.Lees verder
C
Collin
Vandaag werden we ineens geblokkeerd. Ik kan nog aannemen dat ze al anderhalf jaar elke briefwisseling naar de verkeerde persoon sturen. Maar we hebben gereageerd door onmiddellijk te betalen op ...Lees verder
E
Evenses
* Waarschuwing voor andere ondernemers op zoek naar de administratiesysteem* Beste Exact, Sinds 2016 hebben wij geprobeerd een overstap te maken naar Exact online. Hierbij zijn wij geconfronteerd...Lees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed en betrouwbaar

  Goed dus.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schandalige service

  Vandaag werden we ineens geblokkeerd. Ik kan nog aannemen dat ze al anderhalf jaar elke briefwisseling naar de verkeerde persoon sturen. Maar we hebben gereageerd door onmiddellijk te betalen op basis van de laatste herinneringsbrief. Dit bedrijf (ontwikkelaar van boekhoudingssoftware nota bene!) bestaat het echter om enkel de laatste factuur op de herinnering te zetten en niet te spreken over voorgaande. We hebben dan vervolgens de ganse dag geprobeerd om iemand te pakken te krijgen : na 6 uur eindelijk succes. Ondertussen kon niemand van onze 5 gebruikers werken met de software. Bleek uiteindelijk dat er nog 2 facturen openstonden. Heb deze nu betaald en wacht nog steeds. Deze mensen zijn totaal niet begaan met de goede werking van hun klanten. Gauw uitkijken naar een andere boekhoudpakket.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  GEEN SERVICE | NIET TEVREDEN

  * Waarschuwing voor andere ondernemers op zoek naar de administratiesysteem*
  Beste Exact,
  Sinds 2016 hebben wij geprobeerd een overstap te maken naar Exact online. Hierbij zijn wij geconfronteerd met zeer hoge kosten waardoor jullie systeem niet werkbaar is voor ons. Als wij voorafgaand bekend waren met deze kosten hadden wij geen gebruik gemaakt van jullie systeem.
  We zijn nu ruim €1000,- verder aan kosten (in 2 maanden tijd! voor een MKB administratiesysteem!). Daarnaast is een maand arbeid van zowel onze administratie als onze programmeur besteed aan de implementatie (die we nu dus weer kunnen terugdraaien). We zijn noodgedwongen overgegaan naar een ander systeem. We hebben helaas nooit gebruik kunnen maken van jullie systeem en zijn dus ook totaal niet tevreden. Graag willen wij dit naar alle redelijkheid oplossen, maar er komt geen redelijke oplossing. Wij vinden het apart dat Exact haar klanten vrijwel de volle mep laat betalen voor iets waar deze klant 0% tevreden over is. Mede-ondernemers: weet waar je aan begint: dit systeem jaagt je onwijs in de kosten en een oplossing bieden vanuit Exact: ho maar.
  NIET TEVREDEN!


Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Bitdefender merklogo voor beoordelingen van Electronica
Bitdefender
1 reviews

Let op! En lees eerst wat anderen over dit bedrijf zeggen.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om da...

Esteon merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Esteon
1 reviews

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is g...

Kamernet merklogo voor beoordelingen
Kamernet
9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

Exact online

Wat vinden consumenten van Exact online? Exact online is een daadkrachtige business software. Het is een software welke door Exact is gemaakt. Al 30 jaar lang helpen ze vele bedrijven en organisaties in de hele wereld. Het is ideaal voor ondernemende doeners welke zaken kunnen veranderen, verbeteren en ook hun dromen daadwerkelijk willen vertalen naar daden. Met Exact online software is dat mogelijk. Benieuwd wat anderen van Exact online vinden? Lees op Nederandreview.be de verschillende meningen en beoordelingen over Exact online. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf en de software vinden. Op die manier kunt u een nog beter oordeel over hun vormen.

Over Exact online
Exact online is dertig jaren geleden door een zestal studenten in Delft opgericht. Het is nu een internationale onderneming met 1550 mensen in dienst in meer dan 15 verschillende landen. Het is een snelgroeiend bedrijf waar veel mensen gek op zijn. Het is goed om te weten en te zien dat Exact online ook begrijpt wat innovatie is. 

Nooit afremmen of vertragen is het motto van Exact online. Als u uw bedrijf wilt laten groeien (exponentieel wilt laten groeien) dan is het goed om gebruik te maken van software welke hierbij past. Nieuwe markten verkennen, markten uitbreiden en vooral ook nieuwe toepassingen gebruiken. Ook Exact online doet dit. Ze maken gebruik van mobiele applicaties en natuurlijk ook van cloud based business software waar u op kunt rekenen. Het is geweldig!

Focus! De Exact online is een software welke meedenkt met de eigenaar. Het helpt u onder andere om uzelf te focussen op de volgende uitdaging. Niet voor niets zeggen de gebruikers, dat Exact online een daadkrachtige business software is!
Diensten van Exact online
Exact online is een online software welke goed beveiligd in de cloud draait. Het is natuurlijk ook bereikbaar via uw smartphone. Het is een top software welke door duizenden mensen en bedrijven gebruikt wordt. Wacht niet langer en kies ook voor deze geweldige software. Enkele onderdelen zijn:
-    Exact Online Boekhouden - online bedrijfssoftware

Hier kunt u realtie uw boekhouding controleren en inzien. Ook is er ruimte voor relatiebeheer.
-    Exact Online Handel - online bedrijfssoftware
-    Handel, speciaal voor logistiek en financiën bij handelsbedrijven.
-    Exact Online Productie - online bedrijfssoftware
-    Productie
-    Exact Online Accountancy - online bedrijfssoftware 
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Uren & Facturen
-    Exact Online Zakelijke Dienstverlening - online bedrijfssoftware
-    Project Management
-    Exact Online Starter - online bedrijfssoftware

Klachten, tips en complimenten over en voor Exact online
Mocht het voorkomen dat er een klacht is over de online software van Exact online dan kunt u dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om te weten, dat naast een klacht u ook altijd een compliment in kunt dienen. Beide worden uiteraard goed behandeld. Met beiden zijn ze bij Exact online ook even blij trouwens. Een klacht wordt omarmd om zo de dienstverlening nog beter te maken.  

Uw mening over Exact online
Bent u een klant van Exact online? Dan is het goed om uw mening over Exact online te delen met anderen. Schrijf op ErvaringenSite uw mening. U zult anderen helpen om een mooie en goede tijd te beleven met de software van Exact online. Of misschien te beslissen om juist niet voor  Exact online te kiezen. 

 

Ervaringen over boekhoudprogramma exact online. Zijn de prijs/kwaliteit in verhouding en hoe goed is het programma? Lees duizenden ervaringen van gebruikers die u voorgingen bij ErvaringenSite!