FamilyTreeDNA

Alle reviews

FamilyTreeDNA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

FamilyTreeDNA

Heb je eventueel interesse om een DNA-onderzoek te laten uitvoeren, en ben je in deze context op zoek naar een onderneming die dit voor jou kan doen? Dan zou het aanbod van FamilyTreeDNA misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een eerlijke, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met FamilyTreeDNA te schrijven. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw eigen ervaring positief of negatief is, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over FamilyTreeDNA
FamilyTreeDNA is een onderdeel van Gene by Gene, een commercieel bedrijf dat genetische tests uitvoert en zijn hoofdkantoor heeft in Houston, Texas. FamilyTreeDNA biedt analyse van autosomaal DNA, Y-DNA en mitochondriaal DNA aan personen voor genealogische doeleinden. Met een databank van meer dan twee miljoen bestanden is het wereldwijd het populairste bedrijf voor Y-DNA en mitochondriaal DNA, en het op drie na populairste voor autosomaal DNA. Daarnaast is het in Europa ook de meest gebruikte voor autosomaal DNA. Family Tree DNA en Gene by Gene werden in januari 2021 overgenomen door de Australische onderneming MyDNA, gespecialiseerd in gezondheidszorg en welzijn op basis van genetica.

Producten en diensten van FamilyTreeDNA
Op de website van deze onderneming kun je bovenaan kiezen uit de categorieën DNA Tests, Upload DNA data en Shop. Het onderdeel DNA Tests is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans vergroot dat je sneller en eenvoudiger datgene vindt waarnaar je op zoek bent. Verder kun je ook meer lezen over het onderscheid tussen paternal ancestry, family ancestry en maternal ancestry, en ontdekken aan welke reis je je mag verwachten wanneer je je DNA laat analyseren. Op de homepage kun je ook te weten komen op welke manier deze organisatie te werk gaat, en wat de belofte van FamilyTreeDNA aan jou persoonlijk is. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie de lijst met veelgestelde vragen beantwoorden. Als je daar geen antwoord op jouw vraag vindt, kun je de klantenservice van dit bedrijf telefonisch, per chat of via het online formulier contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor FamilyTreeDNA
Heb je ooit al een DNA-test via deze onderneming laten uitvoeren? En ben je op zoek naar een online platform waar je een korte review over jouw persoonlijke ervaring kunt delen? Dan is dit jouw kans. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, hoe lang het duurde voordat je je testkit en daaropvolgende resultaten mocht ontvangen, en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen hebt. Of misschien heb je wel één of meerdere tips die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen over een gelijkaardig bedrijf schrijven, klik je gewoon even hier. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!