ErvaringenSite

  Ervaringen FamilyTreeDNA

  Heb je eventueel interesse om een DNA-onderzoek te laten uitvoeren, en ben je in deze context op zoek naar een onderneming die dit voor jou kan doen? Dan zou het aanbod van FamilyTreeDNA misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een eerlijke, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met FamilyTreeDNA te schrijven. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw eigen ervaring positief of negatief is, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over FamilyTreeDNA

  FamilyTreeDNA is een onderdeel van Gene by Gene, een commercieel bedrijf dat genetische tests uitvoert en zijn hoofdkantoor heeft in Houston, Texas. FamilyTreeDNA biedt analyse van autosomaal DNA, Y-DNA en mitochondriaal DNA aan personen voor genealogische doeleinden. Met een databank van meer dan twee miljoen bestanden is het wereldwijd het populairste bedrijf voor Y-DNA en mitochondriaal DNA, en het op drie na populairste voor autosomaal DNA. Daarnaast is het in Europa ook de meest gebruikte voor autosomaal DNA. Family Tree DNA en Gene by Gene werden in januari 2021 overgenomen door de Australische onderneming MyDNA, gespecialiseerd in gezondheidszorg en welzijn op basis van genetica.

  Producten en diensten van FamilyTreeDNA

  Op de website van deze onderneming kun je bovenaan kiezen uit de categorieën DNA Tests, Upload DNA data en Shop. Het onderdeel DNA Tests is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans vergroot dat je sneller en eenvoudiger datgene vindt waarnaar je op zoek bent. Verder kun je ook meer lezen over het onderscheid tussen paternal ancestry, family ancestry en maternal ancestry, en ontdekken aan welke reis je je mag verwachten wanneer je je DNA laat analyseren. Op de homepage kun je ook te weten komen op welke manier deze organisatie te werk gaat, en wat de belofte van FamilyTreeDNA aan jou persoonlijk is. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie de lijst met veelgestelde vragen beantwoorden. Als je daar geen antwoord op jouw vraag vindt, kun je de klantenservice van dit bedrijf telefonisch, per chat of via het online formulier contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor FamilyTreeDNA

  Heb je ooit al een DNA-test via deze onderneming laten uitvoeren? En ben je op zoek naar een online platform waar je een korte review over jouw persoonlijke ervaring kunt delen? Dan is dit jouw kans. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, hoe lang het duurde voordat je je testkit en daaropvolgende resultaten mocht ontvangen, en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen hebt. Of misschien heb je wel één of meerdere tips die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen over een gelijkaardig bedrijf schrijven, klik je gewoon even hier. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  FamilyTreeDNA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FamilyTreeDNA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FamilyTreeDNA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FamilyTreeDNA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FamilyTreeDNA actief?

  FamilyTreeDNA is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FamilyTreeDNA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.