Formation a Distance

Alle reviews

Formation a Distance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Formation a Distance

 

Ben je iemand die heel graag wordt begeleid in een vak, waarvan het gebied nieuw is? Als werknemer of zelfstandig ondernemer zal je sommige vakken moeten aanleren. Het gaat natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, omdat je soms op zoek bent naar een specifieke expert die jou kan opleiden. Bij Formation A Distance kun je gerust afstandsonderwijs volgen. Was je nog op zoek? Dan kun je hier bij ErvaringenSite de juiste weg vinden, omdat je hier reviews en beoordeling van anderen kunt lezen.

Over Formation A Distance
Het Formation A Distance is als training instituut opgericht in 2011. Het instituut heeft zich al die jaren gericht op het verzorgen van opleidingen op professioneel niveau. De actieve trainers die aan dit instituut aangesloten zijn, is geteld op meer dan 3000. Met een aanbod van meer dan 350 verschillende opleidingen, geeft de training center aan maar liefst een half miljoen studenten. Het Formation A Distance is een van de grootste opleidingsaanbieders in verschillende landen, over de hele wereld. Het bedrijf opereert in de Benelux. Mensen die dezelfde interesse hebben en ondernemers zijn, kunnen elkaar ook bij deze training center ontmoeten. Het leerproces dat je bij de training center krijgt, is volledig geautomatiseerd en heeft hiernaast een leerplatform.

Producten en diensten van Formation A Distance
De Formation A Distance biedt nieuwe kennis- en persoonlijke ontwikkeling, die toegankelijk en betrouwbaar is. Op een speciale manier wordt je begeleid. De trainingen die het Formation A Distance aan jou biedt, stelt jouw in staat om flexibel zaken aan te pakken, zeker ook bij het studeren. Bij Formation A Distance, heb je de mogelijkheid te kiezen uit een breder aanbod aan beroepsopleidingen, om zo jouw professionele ontwikkeling te kunnen bevorderen. Uiteindelijk wordt deze ontwikkeling omgezet in speciale begeleiding bij dit instituut. Het mogelijk om bij Formation A Distance verschillende opleidingen te volgen. Op de website van het instituut kun je kiezen uit opleidingen, thematische lijst, groepstraining, afstand leren, allround training, virtuele cursussen, trainingen voor bedrijven, alles wat je kunt studeren, binnenkort beschikbaar en planning. Het instituut beschikt over een reeks aan goede docenten, die ervoor zorgen dat je op professionele wijze wordt gedoceerd.

Formation A Distance zorgt er verder voor dat je een examengarantie krijgt. Dit betekent dat je na de training, examen zal moeten maken. Doordat Formation A Distance een hoog slagingspercentage kent, hoef je je geen zorgen te maken. Zo ben je gegarandeerd van een goede opleidingsperiode.

Complimenten, klachten en tips voor Formation A Distance
Heb je al lessen gevolgd en ben je tevreden met de lessen? Wat is je ervaring geweest met de wijze van lesgeven? Is de dosering naar wens? Of heb je complimenten, klachten of tips over het instituut? Wij zouden het leuk vinden als je op ErvaringenSite met anderen, jouw ervaring zou willen delen. Als je tevreden bent met de kwaliteit die geleverd is tijdens de opleidingsperiode, of misschien juist niet? Dan kun je die gerust achterlaten op de website. jouw review en beoordeling zal anderen helpen de juiste weg op te gaan tijdens hun zoektocht naar de juiste opleiding of instituut.