Foto

Alle reviews

Foto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Fotofabriek

0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas

Fotogeschenk

0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas

Nikkel Art

0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas

123TuinPoster

0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

Foto

 

Een ander woord voor foto is een afbeelding en dit wordt op een plat vlak vervaardigd met fotografie. Met een foto worden relaties van objecten, voorwerpen, mensen of dieren weergegeven. Dit, zoals het door de lens van een camera gedurende een korte tijdperiode wordt gezien. Het is ook wel leuke herinnering om een foto van een speciaal moment af te laten drukken en aan de muur van uw woonkamer of kamer te plaatsen. Ook kunt u een afgedrukte foto als cadeau aan uw vrienden geven. Er zijn verschillende creatieve ideetjes hoe en waarop u een foto kunt laten afdrukken. Maar waar kunt u terecht om uw foto’s op een creatieve manier te laten afdrukken? Welke onderneming kent zijn vak en staat garant voor creativiteit als kwaliteit?  ErvaringenSite vergemakkelijkt uw zoektocht. Bekijk de reviews en maak een keuze voor een online bedrijf om uw foto’s te laten afdrukken. Hierna kunt u ook uw ervaring delen op ErvaringenSite.

Over Foto
Foto adverteert de specialist te zijn in digitalefotoproducten en de toepassingen van internet. Ze menen ook marktleider te zijn in de online digitale fotosector. Foto beschikt over 15 vestigingen en levert hun producten wereldwijd af in ongeveer 186 landen. Er worden meer dan 3 miljoen fotoafdrukken per dag geproduceerd. Voor hun productie maken ze gebruik van van FUJI minilabs en fotopapier van Kodak en FUJI.

Producten en diensten van Foto
Bij Foto bent u terecht voor het laten afdrukken van Eco foto’s, Mat foto’s, premium foto’s en pasfoto’s. Verder kunt u gepersonaliseerde fotoboeken laten maken, zoals een pop fotoboek met een softcover, een luxe fotoboek of een eco fotoboek. Ook vindt u hier posters in grote formaten en thuisdecoraties zoals foto’s op canvas, aluminium en plexiglas. Verder kunt u foto’s laten afdrukken op mokken, sleutelhangers, muismatten en puzzels. Foto.com heeft verder een ruim assortiment aan wenskaarten, kalenders en exclusieve fotocadeaus.

Contact, bestelling, levering en betaling
Contact opnemen met Foto kan via een contactformulier op hun website of e-mail: support@foto.com. Om een bestelling te plaatsen moet er allereerst een gebruikersaccount worden gemaakt, waarmee u alle gegevens over uw bestelling kunt beheren. Het gebruikersaccount is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Uw bestelling wordt binnen 24 uur geaccepteerd. De bezorging bij Foto vindt plaats via de post of via internationale diensten. De bezorgtijden die op de website worden vermeld zijn alleen een indicatie en houden geen rekening met vertragingen. Vertragingen in de bezorging kunnen bij Foto tot geen geval leiden tot vergoeding, terugbetaling of annuleren van een bestelling. De betalingen kunnen worden gedaan met iDEAL, PayPal en Creditcard.

Complimenten en tips voor Foto
Foto biedt kwantumkortingen op haar producten. Hebt u al gebruik gemaakt van de dienstverlening van Foto?Bent u tevreden met de kwaliteit van de afgedrukte foto’s van Foto?

Hoe was de levering van uw bestellingen? Wat vindt u van hun klantenservice? Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de dienstverlening van Foto.com op onze website. Kijk wat anderen in onze reviews ook vertellen over Foto.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Foto? Ga dan naar de reviews van ErvaringenSite! Uiteraard verwachten we ook uw eigen ervaring te vernemen op onze pagina.