ErvaringenSite

  Ervaringen Foto

  Een ander woord voor foto is een afbeelding en dit wordt op een plat vlak vervaardigd met fotografie. Met een foto worden relaties van objecten, voorwerpen, mensen of dieren weergegeven. Dit, zoals het door de lens van een camera gedurende een korte tijdperiode wordt gezien. Het is ook wel leuke herinnering om een foto van een speciaal moment af te laten drukken en aan de muur van uw woonkamer of kamer te plaatsen. Ook kunt u een afgedrukte foto als cadeau aan uw vrienden geven. Er zijn verschillende creatieve ideetjes hoe en waarop u een foto kunt laten afdrukken. Maar waar kunt u terecht om uw foto’s op een creatieve manier te laten afdrukken? Welke onderneming kent zijn vak en staat garant voor creativiteit als kwaliteit? ErvaringenSite vergemakkelijkt uw zoektocht. Bekijk de reviews en maak een keuze voor een online bedrijf om uw foto’s te laten afdrukken. Hierna kunt u ook uw ervaring delen op ervaringensite.be.

  Over Foto
  Foto adverteert de specialist te zijn in digitalefotoproducten en de toepassingen van internet. Ze menen ook marktleider te zijn in de online digitale fotosector. Foto beschikt over 15 vestigingen en levert hun producten wereldwijd af in ongeveer 186 landen. Er worden meer dan 3 miljoen fotoafdrukken per dag geproduceerd. Voor hun productie maken ze gebruik van van FUJI minilabs en fotopapier van Kodak en FUJI.

  Producten en diensten van Foto
  Bij Foto bent u terecht voor het laten afdrukken van Eco foto’s, Mat foto’s, premium foto’s en pasfoto’s. Verder kunt u gepersonaliseerde fotoboeken laten maken, zoals een pop fotoboek met een softcover, een luxe fotoboek of een eco fotoboek. Ook vindt u hier posters in grote formaten en thuisdecoraties zoals foto’s op canvas, aluminium en plexiglas. Verder kunt u foto’s laten afdrukken op mokken, sleutelhangers, muismatten en puzzels. Foto.com heeft verder een ruim assortiment aan wenskaarten, kalenders en exclusieve fotocadeaus.

  Contact, bestelling, levering en betaling
  Contact opnemen met Foto kan via een contactformulier op hun website of e-mail: support@foto.com. Om een bestelling te plaatsen moet er allereerst een gebruikersaccount worden gemaakt, waarmee u alle gegevens over uw bestelling kunt beheren. Het gebruikersaccount is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Uw bestelling wordt binnen 24 uur geaccepteerd. De bezorging bij Foto vindt plaats via de post of via internationale diensten. De bezorgtijden die op de website worden vermeld zijn alleen een indicatie en houden geen rekening met vertragingen. Vertragingen in de bezorging kunnen bij Foto tot geen geval leiden tot vergoeding, terugbetaling of annuleren van een bestelling. De betalingen kunnen worden gedaan met iDEAL, PayPal en Creditcard.

  Complimenten en tips voor Foto
  Foto biedt kwantumkortingen op haar producten. Hebt u al gebruik gemaakt van de dienstverlening van Foto?Bent u tevreden met de kwaliteit van de afgedrukte foto’s van Foto?

  Hoe was de levering van uw bestellingen? Wat vindt u van hun klantenservice? Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de dienstverlening van Foto.com op onze website. Kijk wat anderen in onze reviews ook vertellen over Foto.

  Wilt u meer weten over de dienstverlening van Foto? Ga dan naar de reviews van ErvaringenSite! Uiteraard verwachten we ook uw eigen ervaring te vernemen op onze pagina.

  AIR toegelicht door Michaël Schouwaerts, algemeen directeur Groep Sportoase

  Foto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Foto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Foto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Foto actief?

  Foto is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Foto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.