ErvaringenSite

  Ervaringen Kinguin

  Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel duur in aanschaf, en daarom is het de moeite waard om ze tweedehands te zoeken, of eens te kijken op Kinguin bijvoorbeeld. Dit is een platform waar gamecodes worden verkocht en waar jij ook zelf gamecodes kunt verkopen. Ook codes voor software als Microsoft Office kun je hier vinden. Spellen en software worden daar veel goedkoper aangeboden dan in de winkels. Hoe goed dit werkt, en of je hier vertrouwd kunt kopen, lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Kinguin

  Als je op deze site komt zit je op de Engelstalige website. Klik bovenin op het pijltje links van het Euroteken, dan kun je kiezen voor Belgisch. Je komt dan op het platform van Kinguin waar kopers en verkopers uit de hele wereld de mogelijkheid hebben om videogames tegen lage prijzen te verhandelen. Kinguin is sinds 2013 met 4 miljoen klanten de grootste alternatieve markt voor Steam, Origin en Battle.net geworden. Om voor een hoge klanttevredenheid te zorgen, biedt Kinguin je de mogelijkheid om gebruik te maken van het optionele Kinguin Buyer Protection Policy met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bovendien beschikken zij over een klantenservice die je kunt bereiken via een live chat.


  De basics van Microsoft Office

  Diensten

  Bij Kinguin kun je digitale cd codes kopen en verkopen van software en spellen voor verschillende platforms namelijk:

  • Android
  • Battle.net
  • EA Origin
  • GOG COM
  • NCSoft
  • Nintendo
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation Vita
  • Steam
  • Uplay
  • XBOX 360
  • XBOX ONE

  Je kunt een game of programma zoeken op genre, platform, naam, etc. Wanneer je de game of het programma gevonden hebt dat je wilt, kun je meteen zien wat de goedkoopste aanbieding is. Als je deze gaat kopen kun je kiezen voor het Kinguin Buyer Protection Policy, er komt dan een toeslag op de prijs van een paar euro en je bent dan 30 dagen verzekerd van niet goed geld terug garantie. Dit hoeft niet. Vervolgens reken je de gamecode af op één van de vele manieren die mogelijk zijn. Je moet dan nog Steam installeren op het platform waarvoor je de code hebt gekocht. Vervolgens kun je de code activeren en de game downloaden via Steam op je Playstation bijvoorbeeld. Als je zelf codes wilt verkopen dan kan dat ook, je moet je daarvoor even aanmelden.

  Klachten

  Verkopers moeten bij Kinguin samenwerken met de klantenservice. Kopers en verkopers laten Kinguin.net naar eigen goeddunken beslissingen nemen over alle aanspraken die kopers kunnen indienen bij Kinguin.net i.v.m. de Kinguin Buyer Protection Policy. Als ze een conflict voor een koper oplossen, wordt de aankoopprijs van een artikel terugbetaald (incl. omzetbelasting en eventuele gerelateerde kosten) De verkoper moet Kinguin de transactiekosten die zij hebben gemaakt terugbetalen. De koper hoeft geen transactiekosten terug te geven als zij voldoende bewijs indienen zoals is aangegeven in Kinguin Buyer Protection Policy.

  Laat jouw review over Kinguin ook hier achter!

  Maak jij gebruik van dit platform om spellen en software te kopen en/of verkopen? Hoe bevalt dit, werken de game- en softwarecodes goed, of heb je hier al eens problemen mee gehad? En hoe wordt dit door Kinguin opgelost? Alle ervaringen zijn hier welkom, positief of negatief, anderen kunnen hier weer van leren!

  Kun je bij Kinguin veilig cd codes voor spellen en software kopen en verkopen en veel geld besparen, of zijn de ervaringen met dit platform negatief?

  Kinguin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kinguin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kinguin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kinguin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kinguin actief?

  Kinguin is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kinguin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.