Kymo

Alle reviews

Kymo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Kymo

U heeft uw hele huis ingericht en u bent hier erg tevreden over, maar u mist nog een mooi tapijt voor onder de zithoek. Waar gaat u dan heen? De kans is groot dat u een zaak op de woonboulevard weet te zitten die een aantal tapijten verkoopt. U kunt ook uw zoektocht op internet beginnen en wie weet dat u een aanbieder tegenkomt met het ene tapijt dat uw huis helemaal af maakt. Een bedrijf die u tegen zou kunnen komen is Kymo. Kymo levert exclusieve tapijten voor zowel particulieren als bedrijven. Maar hoe kunt u als consument afgaan op dat wat er op de website van het bedrijf vermeld staat? Hoe is de kwaliteit van de aangeboden tapijten? Is het bedrijf te vertrouwen en hoe gaat het bijvoorbeeld om met klachten? Hier op ErvaringenSite kunt u betrouwbare reviews vinden met daarin de ervaringen en meningen van anderen. Echte personen die u voor zijn gegaan en daadwerkelijk contact met het bedrijf hebben gehad en deze beleving met u delen zodat u op basis hiervan een helder beeld kunt schepen wat qua verwachtingen van Kymo en haar producten.

Over Kymo
Kymo is opgericht in 2005 in Karlsruhe, Duitsland en verkoopt exclusieve tapijten of zoals ze het zelf noemen Floorwear. Vanaf de start van het bedrijf wil men het anders doen dan de gevestigde orde, zowel in ontwerp als materiaalkeuzes, maar ook bijvoorbeeld in de kleine afwerk details. Kymo biedt de mogelijkheid om tapijten op maat te maken en name aan het begin hebben ze daar het meeste naam mee gemaakt. Bedrijven als Mercedes-Benz, Escada en Nespresso lieten hun winkels met Floorwear van Kymo inrichten. Internationaal gezien kwam er extra aandacht voor Kymo in 2008 toen ze de Reddot Design Award ontvingen voor de Sports 1, een tapijt en yoga mat in een. Daarna ging het vrij hard qua naamsbekendheid en de groei van het bedrijf. Er werden meerdere ontwerp prijzen in de wacht gesleept, waaronder de German Design Award, de iF Design Award en de Good Design Award. Steeds meer grote merknamen lieten Kymo de inrichting van hun bedrijfspanden qua tapijten verzorgen en ook in hotel worden ze steeds meer gezien.

Producten en Diensten Kymo
De tapijten van Kymo worden ingedeeld in zeven categorieën, The Lab, The Loft, Polyester Range, Experimental, Class of Leather, Wool range en The Finest. Iedere categorie bevat weer meerdere tapijten. Vervolgens kunt u als klant nog kiezen uit verschillende afmetingen. Bekende namen van tapijten zijn; Mnml 101, The Mashup, Sports 1, Crossfader en New Wave. Mocht u iets anders willen dan het huidige aanbod van Kymo, dan kunt u altijd via het Atelier een op maat gemaakt product laten maken.

Ervaringen, Mening, klachten en review Kymo
Heeft u in uw huis een tapijt of Floorwear van Kymo? Of misschien hebben ze bij u op het kantoor in de vergaderruimte wel een tapijt van Kymo liggen? Heeft u onlangs een tapijt besteld voor uw bedrijf? In al deze gevallen horen we graag van u en zijn we nieuwsgierig naar uw mening en ervaringen met Kymo. We willen u dan ook vragen om een review hier op onze site achter te laten en zo andere mensen in staat te stellen om na het lezen van uw review een helder beeld van het bedrijf en haar producten te krijgen. Misschien heeft u wel klachten over het bedrijf of enkel alleen over een bepaald product, dan is dat eveneens interessant voor ons en de bezoekers van onze site om dit te lezen. Alvast dank voor de hulp bij het schetsen van een betrouwbaar beeld van Kymo.