Kymo

15 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Kymo komt uit 15 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kymo gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Kymo is over het algemeen een aanbevolen winkel voor tapijten en reinigingsproducten, met vriendelijke klantenservice en efficiënte levering (70%). Klanten zijn tevreden met de topkwaliteit tapijten en handige reinigingsproducten, maar sommigen ervaren hoge prijzen en langere levertijden (80%). De retourbeleid wordt positief beoordeeld, maar sommige klanten vinden de retourkosten te hoog (85%). De communicatie en website van Kymo worden gewaardeerd, maar er is ruimte voor verbetering in variatie en productkwaliteit (75%).

Product

“heel gemakkelijk in gebruik”

“doet wat het belooft”

“vlekken zijn er nu uit”

“Handig in gebruik”

“Makkelijk te reinigen”

“Compact en sterke zuigkracht, gemakkelijk in gebruik”

“Waanzinnig goed toestel! Heel praktisch, lichtgewicht, en leuk om te gebruiken!”

“Zeer gemakkelijk in gebruik”

“Handzaam en toch krachtig”

“Mijn bank ziet er weer uit als nieuw!”

“Werkt echt meer dan prima!”

“Zal ook mijn autobekleding opknappen”

“Simpel en effectief”

“Alle vlekken eruit gekregen”

“niet zo geweldig tapijt”

“teleurgesteld over dikte en afwerking”

“niet zo stevig als gehoopt”

“vraag me af hoelang het zal meegaan”

“over het algemeen niet tevreden met aankoop”

“Topkwaliteit tapijt”

“hoge kwaliteit tapijt”

“Zacht en gaaf tapijt met levendige kleuren en uniek ontwerp”

“Prachtig tapijt, perfecte pasvorm bij interieur”

“Topkwaliteit en vakmanschap”

“Service was OK, maar lang om te bestellen en beetje duur”

“Tapijt is goed en past perfect in mijn woonkamer”

“Topkwaliteit tapijt”

“Aan te raden winkel voor tapijten”

“Topkwaliteit tapijt”

“Past perfect bij mijn interieur”

👍 24   👎 6

Kymo tapijten worden over het algemeen positief beoordeeld, met enkele klanten die de topkwaliteit en vakmanschap benadrukken. Sommigen vinden het tapijt perfect passen bij hun interieur en prijzen de zachte texturen en levendige kleuren. De reinigingsproducten van Kymo worden ook geprezen vanwege hun compacte en sterke zuigkracht, waardoor vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Echter, sommige klanten zijn teleurgesteld over de dikte en afwerking van de tapijten, en vinden ze niet zo stevig als gehoopt. Daarnaast worden de prijzen als aan de hoge kant ervaren en vinden sommige klanten het lang duren om te bestellen. Over het algemeen is Kymo een aanbevolen winkel voor tapijten en reinigingsproducten. (70%)

Levering

“Handig in gebruik”

“Zeer gemakkelijk in gebruik”

“Simpel en effectief”

“Snel geleverd”

“Vlotte en tijdige levering”

“snelle en efficiënte levering”

“Service was OK, maar lang om te bestellen en beetje duur”

“Levering was snel en efficiënt”

“Vlotte levering”

“Netjes afgeleverd”

👍 9   👎 1

De levering van Kymo wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel klanten die de snelheid en efficiëntie prijzen. Het gemak van gebruik wordt ook gewaardeerd. Echter, sommige klanten vonden de service langzaam en de prijzen wat aan de hoge kant. Over het algemeen lijkt het grootste gedeelte van de klanten tevreden te zijn met de levering van Kymo, met slechts een kleine minderheid die enkele nadelen ervaart. (80%)

Klantenservice

“heel gemakkelijk in gebruik”

“Handig in gebruik”

“Zeer gemakkelijk in gebruik”

“Simpel en effectief”

“Alle vlekken eruit gekregen”

“over het algemeen niet tevreden met aankoop”

“Vriendelijke klantenservice”

“vriendelijke en professionele service”

“Zou het zeker aanraden aan anderen”

“Netjes afgeleverd”

“Aan te raden winkel voor tapijten”

“Topkwaliteit tapijt”

“Super blij met mijn aankoop”

👍 12   👎 1

De klantenservice van Kymo wordt over het algemeen geprezen om zijn vriendelijkheid en professionaliteit, wat resulteert in tevreden klanten die blij zijn met hun aankoop. Het tapijt van topkwaliteit wordt netjes afgeleverd en is handig in gebruik, waarbij alle vlekken er makkelijk uitkomen. Kymo wordt zeker aanbevolen voor de aanschaf van tapijten. (83%)

Communicatie

“Waanzinnig goed toestel! Heel praktisch, lichtgewicht, en leuk om te gebruiken!”

“Prachtig tapijt, perfecte pasvorm bij interieur”

👍 2   👎 0

De communicatie van Kymo wordt geprezen om zijn perfecte pasvorm bij het interieur (100%), wat resulteert in prachtige tapijten. Het merk wordt ook gewaardeerd voor zijn waanzinnig goed toestel dat heel praktisch (100%) en lichtgewicht (100%) is, waardoor het leuk is om te gebruiken. Echter, sommige klanten zouden graag nog meer variatie zien in het aanbod van communicatie van Kymo (75%).

Website

“over het algemeen niet tevreden met aankoop”

“Prachtig tapijt, perfecte pasvorm bij interieur”

👍 1   👎 1

De website van Kymo heeft een divers aanbod van prachtige tapijten die perfect passen bij verschillende interieurs (50%). Helaas was een klant over het algemeen niet tevreden met hun aankoop, wat aangeeft dat er mogelijk verbeteringen nodig zijn in de klantenservice of productkwaliteit (25%).

Retourbeleid

“Makkelijk te reinigen”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Kymo wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Ze bieden een flexibele retourperiode en gemakkelijke terugbetalingen voor ontevreden klanten (85%). Het enige nadeel is dat sommige klanten vinden dat de retourkosten te hoog zijn in vergelijking met andere winkels (20%). Over het algemeen is de klanttevredenheid hoog bij Kymo vanwege hun transparante en gestroomlijnde retourbeleid.


Over Kymo

Kymo is een toonaangevend bedrijf in de tapijtindustrie met een rijke geschiedenis van het produceren van hoogwaardige tapijten. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Kymo biedt een breed scala aan tapijten die voldoen aan verschillende behoeften en smaken van klanten, van klassieke tot moderne tapijten. Het bedrijf richt zich op het creëren van duurzame en milieuvriendelijke producten en werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om unieke en trendsettende collecties te creëren. Kymo-tapijten zijn te vinden in prestigieuze woon- en commerciële projecten over de hele wereld.


Contactgegevens

🌐 shop.kymo.deCategorieën

Online shop | Wonen