ErvaringenSite

  Ervaringen Larq

  Tegenwoordig is men steeds bewuster bezig met het reduceren van plastic om het milieu te ontlasten. Met name het reduceren van plastic wat maar een keer gebruikt wordt heeft veel aandacht. Binnen deze groep zijn plastic flessen een grote bron van de plastic vervuiling in het milieu en vanuit deze gedachtegang is de marktwaarde voor herbruikbare drinkflessen sinds een aantal jaren erg gestegen. Grote kans dat je zelf thuis ook een of meerder van deze draagbare, herbruikbare waterflessen hebt, al dan niet met geïsoleerde buiten laag om de drank warm of koud te houden. Het bedrijf Larq is ook in die markt gestapt en heeft doormiddel van een bepaalde technologie met een UV-led lamp een fles ontwikkeld die je water desinfecteert. Maar werken deze überhaupt wel? Zijn die flessen niet allemaal bijna hetzelfde en is het wel de moeite waard om weer extra geld aan een nieuwe fles uit te geven. Nieuwsgierig naar zo’n fles van Larq, waar let je dan op? Wat zijn eigenschappen waar een fles aan moet voldoen? Hier op onze site lees je reviews met daar in ervaringen en meningen van consument die er een van Larq hebben gekocht of er juist voor hebben gekozen om dat niet te doen.

  Over Larq

  Larq is opgericht in 2017 door Justin Wang en Douglas Collins in Foster City in de Verenigde Staten. Het bedrijf brengt drinkflessen op de markt die via UV-Cwater desinfecteert. Onder de naam PureVis™ hebben ze technologie ontwikkeld waarmee ze claimen tot 99,9999% van de ziektekiemen, bacterie, virussen en andere biologische bevuiling in het water te zuiveren. Dit alles zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën zoals bijvoorbeeld kwik. Ze maken gebruik van sterke UV-C-Leds en Lithium batterijen. Het systeem is zo opgezet dat er geen filter aan te pas komt, dus je hoeft ook niet filters te gaan vervangen na verloop van tijd.

  Onlangs heeft Larq bij Shark Tank, een tv-programma waar ondernemers hun product presenteren aan potentiële investeerders een miljoen dollar opgehaald. Een teken dat het bedrijf blijft groeien en doorwikkelen.

  Stelling van Pythagoras - Algemeen

  Producten van Larq

  De waterflessen van Larq komen in verschillende vormen en maten. Ze zijn principe in te delen in twee groepen. De geïsoleerde en niet geïsoleerde flessen. Alle flessen zijn voorzien van de PureVis™ technologie. Naast de verschillende flessen, verkoopt Larq ook de eventueel benodigde accessoires.
  Larq is lid van de “1% for the Planet network”, een netwerk van bedrijven, individuen en non-profit organisaties die minimaal 1% van hun jaarlijkse omzet doneert aan goede doelen gericht op het verbeteren van het milieu. In het geval van Larq geven ze dit aan initiatieven gericht op schoon drinkwatervoorzieningen voor mensen over de hele wereld.

  Uw mening over Larq

  Heeft u een fles van Larq in uw bezit, dan willen graag van u weten wat u daarvan vindt. Is het de fles die u altijd al heeft willen hebben? Of valt de fles van Larq je juist tegen? Misschien was je erg te spreken over de besteltijd en hield het bedrijf je goed op de hoogte met betrekking tot de levering. Deze informatie is voor veel consumenten erg waardevol om te lezen. Uw mening helpt anderen een wel overwogen keuze te maken in hun besluitvorming. Laat hier op deze site daarom alsjeblieft jouw mening achter.

  Larq
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Larq

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Larq een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Larq. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Larq actief?

  Larq is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Larq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.