Ongediertewinkel

Alle reviews

Ongediertewinkel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

AbeBooks merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

AbeBooks

0 reviews

Wat is er beter dan wegdromen in een boek? Een boek neemt je mee naar andere werelden, andere tijden. Maar waar vind je nog goede boekenwinkels die...

Ongediertewinkel

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels of andere dieren te weren? Dan zou het aanbod van Ongediertewinkel misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Ongediertewinkel te schrijven. Op basis van jouw waardevolle informatie kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of ze al dan niet een bestelling bij dit bedrijf willen plaatsen.

Over Ongediertewinkel
Ongediertewinkel is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Alkmaar in de provincie Noord-Holland. In deze online winkel kun je terecht voor een uitgebreid assortiment producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij dit bedrijf zou de klant centraal staan en zou het hele team jou en andere klanten willen helpen om snel en voordelig van ongedierte af te komen. Deze webwinkel beperkt zich niet alleen tot de bestrijding van muizen, ratten en insecten; je vindt er namelijk ook allerlei producten om van vogels, mollen, vliegen, wormen en marters af te komen. Dit bedrijf is alleen online actief en biedt dus geen fysieke locaties waar je producten kunt kopen. 

Producten en diensten van Ongediertewinkel
Op de website van Ongediertewinkel kun je bovenaan een specifieke term in het zoekvenster ingeven als je weet waarnaar je op zoek bent. Verder is het ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals bijvoorbeeld muizen, ratten, insecten, houtworm, boktor, vogelwering, vliegenlampen en katten. Elk van deze categorieën is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gemakkelijker door het menu kunt navigeren. Je kunt ook een aantal speciale aanbiedingen bekijken, of je inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming. Volgens de informatie op de website kun je bij Ongediertewinkel rekenen op gratis verzending vanaf € 40, achteraf betalen en een levering de volgende dag als je voor 22.00 uur bestelt. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van Ongediertewinkel? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Ongediertewinkel
Heb je ooit al één of meerdere producten bij deze onderneming besteld? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over Ongediertewinkel te schrijven. Op die manier voorzie je andere potentiële klanten van interessante informatie die ze kunnen gebruiken om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Ben je tevreden over de kwaliteit en doeltreffendheid van de verkochte items? Zijn de artikelen voorzien van voldoende instructies over gebruik? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je een vraag of opmerking hebt? Of heb je eventueel andere handige tips die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Wij kijken in ieder geval uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.