ErvaringenSite

  Ervaringen Ongediertewinkel

  Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels of andere dieren te weren? Dan zou het aanbod van Ongediertewinkel misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Ongediertewinkel te schrijven. Op basis van jouw waardevolle informatie kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of ze al dan niet een bestelling bij dit bedrijf willen plaatsen.

  Over Ongediertewinkel

  Ongediertewinkel is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Alkmaar in de provincie Noord-Holland. In deze online winkel kun je terecht voor een uitgebreid assortiment producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij dit bedrijf zou de klant centraal staan en zou het hele team jou en andere klanten willen helpen om snel en voordelig van ongedierte af te komen. Deze webwinkel beperkt zich niet alleen tot de bestrijding van muizen, ratten en insecten; je vindt er namelijk ook allerlei producten om van vogels, mollen, vliegen, wormen en marters af te komen. Dit bedrijf is alleen online actief en biedt dus geen fysieke locaties waar je producten kunt kopen.

  Algemeen Stemrecht

  Producten en diensten van Ongediertewinkel

  Op de website van Ongediertewinkel kun je bovenaan een specifieke term in het zoekvenster ingeven als je weet waarnaar je op zoek bent. Verder is het ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals bijvoorbeeld muizen, ratten, insecten, houtworm, boktor, vogelwering, vliegenlampen en katten. Elk van deze categorieën is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gemakkelijker door het menu kunt navigeren. Je kunt ook een aantal speciale aanbiedingen bekijken, of je inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming. Volgens de informatie op de website kun je bij Ongediertewinkel rekenen op gratis verzending vanaf € 40, achteraf betalen en een levering de volgende dag als je voor 22.00 uur bestelt. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van Ongediertewinkel? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Ongediertewinkel

  Heb je ooit al één of meerdere producten bij deze onderneming besteld? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over Ongediertewinkel te schrijven. Op die manier voorzie je andere potentiële klanten van interessante informatie die ze kunnen gebruiken om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Ben je tevreden over de kwaliteit en doeltreffendheid van de verkochte items? Zijn de artikelen voorzien van voldoende instructies over gebruik? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je een vraag of opmerking hebt? Of heb je eventueel andere handige tips die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Wij kijken in ieder geval uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Ongediertewinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ongediertewinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ongediertewinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ongediertewinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ongediertewinkel actief?

  Ongediertewinkel is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ongediertewinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.