ErvaringenSite

  Ervaringen O'Reilly

  De beste manier om een nieuwe technologie te leren is door er in te duiken en ermee aan de slag te gaan. Weet je bijvoorbeeld hoe je met Kubernetes moet werken? Kun je een moderne infrastructuur ontwerpen, bouwen en onderhouden die gedistribueerd, intelligent en voorspellend is? Kun je Python gebruiken om grote hoeveelheden gegevens te verwerken en AI en ML te implementeren om echte inzichten te genereren? Ook al heb je deze kennis, zonder een certificaat kom je tegenwoordig ook niet ver. Bekijk de reviews om te weten te komen welke website het best is om je hiervan te voorzien.

  Over O'Reilly

  Het is een bedrijf opgericht door Tim O'Reilly in 1987 in de Verenigde Staten. Het is een leerbedrijf dat boeken uitgeeft, tech conferenties produceert en een online leerplatform aanbiedt. In het begin begon O'Reilly als een particulier adviesbureau dat technisch schrijven deed, totdat het in 1984 de publicatierechten begon te behouden op handleidingen die voor Unix-leveranciers waren gemaakt. In 1997 lanceerden ze The Perl Conference om hun boeken over de programmeertaal Perl te promoten. De O'Reilly Open Source Convention is nu een van de grootste evenementen. Andere belangrijke evenementen zijn de Strata Conference over big data, de Velocity Conference over Web Performance en Operations en tot slot FOO Camp. Op dit moment is hun website een nieuwe manier om als individu of bedrijf online nieuwe technologieën te leren. Het bedrijf heeft internationale vestigingen in China en Japan. Het online leerplatform houdt jou of je team op de hoogte van de technologieën van vandaag en maakt je klaar voor wat er komt.

  Suggestie Algemeen Dagblad | Zondag met Lubach (S11)

  Diensten van O'Reilly

  Op de website kun je kiezen om te leren als particulier of team. Om gebruik te maken van hun diensten moet je een maandelijkse kost betalen die verschillend is om individueel te leren of als groep. Voor business teams, overheid teams en hoger onderwijs zijn de kosten afhankelijk van het aantal mensen in het team. Om te starten kies je het materiaal dat je wil leren. Daarnaast kies je de moeilijkheidsgraad, en geen schrik, deze kun je blijven verhogen terwijl je leert. Voor sommige cursussen kan het nodig zijn om software te downloaden. Je kunt kiezen voor live online training of interactiviteit training. De interactiviteit is aangedreven door Katacoda voor het leren van Kubernetes, Docker, Python, Java en nog veel meer. Of aangedreven door Jupyter, als je meer over data, AI, en machinaal leren wil te weten komen. Als je je aanmeldt, krijg je een 10 dagen gratis proefversie en geniet je van onbeperkte toegang tot O'Reilly. Ook kun je snelle oplossingen zoeken die je meteen op je werk kunt toepassen. Je studeert met O'Reilly waar je ook bent. Vanaf je telefoon heb je toegang tot meer dan 45.000 boeken en 30.000 uur video's over technologie. Na elke opleiding kun je een certificaat krijgen, al dan niet door een examen af te leggen. Vergeet niet om de evenementen met industrie professionals te volgen.

  Complimenten, Klachten, en Tips over O'Reilly

  Het bedrijf is beantwoord je vragen via e-mail of telefoon. Maar als je nog niet zeker bent over het gebruik van hun diensten, dan kun je veel leren van mensen die ze wel al geprobeerd hebben. Lees de reviews op onafhankelijke websites en deel zelf ook je eigen ervaringen nadat je kennis hebt gemaakt met het platform.

  O'Reilly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over O'Reilly

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is O'Reilly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over O'Reilly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is O'Reilly actief?

  O'Reilly is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van O'Reilly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.