Premier Tefl

Alle reviews

Premier Tefl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Premier Tefl

 

Ben jij op zoek naar een online cursus of opleiding met een echt erkend internationaal diploma? Op ErvaringenSite zijn meerdere bedrijven opgenomen die online cursussen en opleidingen verzorgen in verschillende studierichtingen. Bekijk hier welke cursussen er zoal aangeboden worden, en wat de ervaringen van andere mensen zijn die zich al voor een dergelijke cursus of opleiding hebben ingeschreven. Op onze vergelijkingssite vind je een korte omschrijving van het opleidingsinstituut en een overzicht van de cursussen en online-opleidingen die ze aanbieden. Maar waar het om gaat zijn natuurlijk uw ervaringen als consument. Meer weten over de aanbieder van een opleiding tot leraar Engels? Check out Premier Tefl en lees hier de omschrijving en de beoordelingen van anderen over deze aanbieder

Over Premier Tefl
TEFL (ook wel EFL genoemd) staat voor Teaching English as a Foreign Language. Het is een wereldwijd erkende opleiding voor onderwijzers in de Engelse taal. Deze Tefl opleidingen zijn zo ontworpen dat ze online gegeven kunnen worden. De Tefl cursussen worden door verschillende organisaties aangeboden voor verschillende prijzen, maar de leerstof en examens zijn allemaal hetzelfde. 
De Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual) is de toezichthouder voor beroepskwalificaties in Engeland en Noord-Ierland. Ofqual geeft formele erkenning aan toekennende organisaties en houdt toezicht op hun activiteiten. Ofqual heeft Highfield, de Awarding Organization (AO), toestemming gegeven om een ​​breed scala aan gereguleerde kwalificaties te leveren in verschillende sectoren, waaronder onderwijs en training.
Dit betekent dat Premier TEFL heeft voldaan aan de verwachtingen van Highfield voor het ontwikkelen en leveren van cursussen van hoge kwaliteit in de TEFL-industrie. Om deze waardevolle bekrachtiging als erkend leercentrum te behouden, is Premier TEFL onderworpen aan jaarlijkse EV-bezoeken om ervoor te zorgen dat er consequent voldaan wordt aan de hoge normen die door Highfield zijn uiteengezet.

Producten en Diensten van Premier Tefl
Bij Premier Tefl kun je opleidingen volgen tot leerkracht Engels. Je hoeft niet altijd al vloeiend Engels te spreken voordat je een opleiding kunt gaan volgen. Er zijn verschillende opleidingen die ook geschikt zijn voor wanneer Engels je tweede taal is, en er wordt ook onderscheid gemaakt voor het niveau Engels van de toekomstige studenten.
De cursussen ondergaan continue externe kwalificatiecontroles om te garanderen dat de klant een lerarenopleiding Engels van het hoogste niveau krijgt.
Op de website kun je zien welke cursussen er allemaal gegeven worden, hoe de lessen zijn ontworpen en hoeveel uur studeren er voor gevraagd wordt. 

Complimenten, Klachten en Tips over Premier Tefl
De Tefl cursus om Leerkracht Engels te worden is vooral erg in trek bij de jongeren die van plan zijn om een jaartje of wat te reizen en tijdens hun reis wat extra geld willen verdienen. Maar ook voor andere doeleinden kan een certificering als leerkacht Engels heel goed van pas komen. 
Van mensen die een Tefl cursus hebben gevolgd bij Premier Tefl zouden wij graag vernemen hoe dit is bevallen. Wat vond u van de informatie, de begeleiding en de kwaliteit? Laat het ons weten en vertel het in uw eigen bewoordingen in uw review op onze website. Ook mensen die via een andere weg een Tefl cursus hebben gevolgd of ervaring hebben in het lesgeven met een Tefl certificaat willen wij graag hier aan het woord laten.