Premier Tefl

137 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.8 voor Premier Tefl komt uit 137 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Premier Tefl gevonden hebben:

ErvaringenSite (17)
TrustPilot (120)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Premier TEFL lijkt gunstig voor studenten, aangezien zij de mogelijkheid hebben om de uitgebreide cursus kosteloos te verlengen. Het feit dat het certificaat erkend wordt door recruiters is ook een positief aspect van het retourbeleid. Echter, er zijn geen specifieke details verstrekt over de duur van de retourperiode of eventuele restitutiemogelijkheden bij ontevredenheid, wat voor sommige studenten een nadeel kan zijn. (50%)

“Premier TEFL heeft de cursus gratis verlengd.”

“certificaat erkend door recruiter”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

me hrk - 13 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Sandra Lane staat altijd klaar om studenten te helpen.
  • Premier TEFL heeft de cursus gratis verlengd.

Wala Assali - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • elke dollar waard
  • zelfverzekerd, energiek in de klas
  • nieuwe ideeën voor leuke lessen
  • leuke en leuke leraar
  • certificaat erkend door recruiter