100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Elisa
Ik was eerst wat zenuwachtig om te beginnen, maar ik ben echt blij met de ervaring tot nu toe. Ik heb een geweldige leraar gevonden die echt naar mijn wensen luistert. Hij legt duidelijk de grammat...Lees verder
F
Florian De Ridder
Het platform hier is echt geweldig om mijn Nederlands te verbeteren. Ik krijg les van professionele leerkrachten en ze passen de lessen aan naar mijn doelen en interesses. Daardoor kan ik echt effe...Lees verder
S
Sam
Deze app is echt top voor het leren van talen, echt superhandig! Je kan makkelijk iemand vinden om mee te oefenen en het werkt echt goed. Ik focus vooral op gesprekken en dat werkt echt goed voor m...Lees verder
L
Lara
Ik vind de website echt top omdat alles zo duidelijk wordt uitgelegd over hoe je dingen kan bestellen in China. Ik was eerst een beetje in de war over hoe het allemaal werkt, maar dankzij deze site...Lees verder
A
amélie
Ik ben echt dol op deze app omdat ik gemakkelijk een leraar en taal kan kiezen die bij me past. Het heeft me echt geholpen bij mijn vooruitgang in het Noors en ik vind het onmisbaar voor mijn studie.Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online lessen volgen

  Ik was eerst wat zenuwachtig om te beginnen, maar ik ben echt blij met de ervaring tot nu toe. Ik heb een geweldige leraar gevonden die echt naar mijn wensen luistert. Hij legt duidelijk de grammatica uit, helpt me met mijn uitspraak en geeft me interessante teksten om te lezen. Het boeken van lessen met de credits die je koopt gaat heel vlot. Het enige probleem is dat ik soms moeite heb met inloggen op de computer voor de les, dus ik volg de lessen meestal op mijn telefoon. Het scherm is daarvoor wel wat klein om alles goed te kunnen zien, maar dat zal ik nog eens moeten bespreken met Italki. Over het algemeen vind ik Italki heel makkelijk te gebruiken. Het is snel en simpel om een leraar te vinden die bij je past, en de optie voor goedkopere proeflessen is ideaal om eerst een beetje uit te proberen. Ik weet alleen niet zeker of je kunt wisselen van leraar voor een goedkoper tarief. Het is ook handig dat er video's beschikbaar zijn zodat je een idee krijgt van de leraar voordat je boekt. De credits die je koopt worden meteen verwerkt, dus je kunt meteen een les boeken. Al met al heb ik tot nu toe zeer goede ervaringen met Italki gehad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Nederlands taallessen

  Het platform hier is echt geweldig om mijn Nederlands te verbeteren. Ik krijg les van professionele leerkrachten en ze passen de lessen aan naar mijn doelen en interesses. Daardoor kan ik echt effectief oefenen door gesprekken te voeren. En de communicatie via het platform is super snel en efficiënt, je moet gewoon goed de tijd in de gaten houden. Ik vind de Italki classroom ook heel leuk, het geeft me elke week mijn portie Nederlands, en bovendien ook inspiratie voor mijn carrière.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handige app om taal te leren

  Deze app is echt top voor het leren van talen, echt superhandig! Je kan makkelijk iemand vinden om mee te oefenen en het werkt echt goed. Ik focus vooral op gesprekken en dat werkt echt goed voor mij. Het is ook leuk om met dezelfde persoon te blijven oefenen. En je kan zelfs teksten laten nakijken, zoals een sollicitatiebrief. Ik vind het echt motiverend en handig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankopen doen in China

  Ik vind de website echt top omdat alles zo duidelijk wordt uitgelegd over hoe je dingen kan bestellen in China. Ik was eerst een beetje in de war over hoe het allemaal werkt, maar dankzij deze site snap ik het nu veel beter. Ik heb al een paar keer spullen besteld en alles is goed aangekomen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goeie app, handig voor het leren van talen

  Ik ben echt dol op deze app omdat ik gemakkelijk een leraar en taal kan kiezen die bij me past. Het heeft me echt geholpen bij mijn vooruitgang in het Noors en ik vind het onmisbaar voor mijn studie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie app

  Deze app is echt geweldig, want je kan je eigen leerproces verbeteren zonder dat je gedwongen wordt om iets te doen. Je kan zelf bepalen hoe snel je wilt gaan en dat is echt handig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overdracht uren naar een andere leerkracht

  Ik zou graag mijn 2 betaalde lesuren laten verschuiven naar een andere leraar. Het zou echt super zijn mocht dat lukken. Alvast bedankt!


Anderen bekeken ook