ErvaringenSite

  Ervaringen italki

  Ben je op zoek naar leerkrachten die een taal kunnen lesgeven of ben je een taalleerkracht op zoek naar werk als freelancer. Dan is italki één van de platformen waar je terecht kan voor 1-op-1 lessen. De keuze om het juiste platform te kiezen voor taallessen kan soms veelomvattend zijn. Het internet heeft talloze platformen voor zulke diensten. Om toch een bewuste keuze te kunnen maken en meer te weten te komen over italki, kunnen hier reviews van voorgaande studenten en leerkrachten worden gelezen.

  Over italki
  Italki is een online platform, maar heeft zijn fysieke hoofdkantoor in Shanghai zitten. Het bedrijf is opgezet in 2006 met het idee voor een sociaal netwerk waarin men talen aan elkaar kon leren. Dit idee is uitgegroeid naar een platform waar leerkrachten talen aan studenten kunnen leren voor geld. In 2021, telt het bedrijf al meer dan vijf miljoen leerlingen en meer dan vijftienduizend leerkrachten voor het lessen in meer dan honderdendertig talen. Het platform is globaal beschikbaar zolang je een internet connectie hebt.

  Producten en Diensten van italki
  Het bedrijf, italki, biedt zelf geen lessen aan, maar laat in plaats daarvan leerkrachten zelf hun lessen aanbieden op het online platform. Het bedrijf verdient zijn geld door commissie van 15% te vragen op het geld dat studenten betalen voor een les of een lespakket van een leerkracht. Italki onderscheidt zich van veel van zijn concurrenten door zich te focussen op 1-op-1 lessen. Het idee hierachter is dat de studenten zo meer aandacht van de leraar kunnen krijgen. De prijs van de les wordt door de leerkrachten bepaald en kan met relatief grote marges verschillen van leerkracht tot leerkracht. De student bepaalt zelf wanneer hij les wilt hebben en de les kan vervolgens plaatsvinden met behulp van een videobel applicatie.

  Leerkrachten moeten kunnen bewijzen dat ze geschikt zijn om les te geven in hun gekozen taal. Daarvoor moeten ze een filmpje van drie minuten opnemen in de taal waarin ze les willen geven, waarin duidelijk hun accent en vaardigheid te herkennen zijn. Verder moeten ze een certificaat tonen dat aangeeft vaardig als leerkracht te zijn, zoals een TEFL/TESOL of een bachelor diploma in educatie.

  Complimenten, Klachten of Tips voor italki
  Zoals al eerder genoemd, zijn er veel verschillende platformen op het internet voor het leren van een taal. Heb jij gebruik gemaakt van de diensten van italki, dan wordt een review achterlaten gewaardeerd. Hoe zou je de ervaring met het bedrijf omschrijven? Voldeed het aan je verwachtingen? Is het platform makkelijke te gebruiken of juist lastig? Andere studenten of leerkrachten zullen je dankbaar zijn. Positieve reviews kunnen mensen online net dat extra zetje in de rug geven wat ze nodig hebben. En negatieve reviews kunnen ervoor zorgen dat we samen de diensten van bedrijven, zoals italki, scherp houden.

  Specifieke Klachten gericht naar italki
  Heb je nou een nare ervaring gehad met het bedrijf italki en wil je daar graag een oplossing voor? Dan kun je het beste italki zelf benaderen. Ze zijn niet bereikbaar met de telefoon, maar je kunt wel een mailtje met je klacht(en) sturen. Een email kan naar support@italki.com gestuurd worden.

  Indonesië vecht om diensten Sergio van Dijk

  italki
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over italki

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is italki een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over italki. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is italki actief?

  italki is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van italki gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.