33% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
F. Pauwels
Deze dienst is echt super handig voor universiteitsstudenten die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het studeren. Mijn docent van dit moment werkt samen met me om een leerplan op te stellen dat me...Lees verder
Z
Z. Henry
Mijn tutor heeft me echt goed geholpen om mijn Duitse taalvaardigheden te verbeteren. We hebben samen doelen opgesteld en hij heeft me op een goede manier geholpen om die doelen te behalen. Ik ben ...Lees verder
E
Emilie
Ik geef al bijna 20 jaar Engelse les en ik moet zeggen dat dit wel echt het beste platform is waar ik ooit mee gewerkt heb. Je kan echt alle kanten uit, heb regelmatig leuke studenten, krijg een ee...Lees verder
J
Jana Roland
Het was echt een teleurstellende ervaring, hoor. Ik had een tutor gekozen die nogal duur was en bij de eerste kennismaking klikte het gewoon niet. Ik ben dan ook meteen gestopt. Ze hebben meteen he...Lees verder
L
Louise De Smedt
Ons contact met de tutor liep goed tot de dag van de proefles. De tutor verplaatste de les plots naar een belachelijk tijdstip zonder overleg en blokkeerde mijn echtgenoot, waardoor communicatie on...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop voor universiteitsstudenten die extra hulp nodig hebben

  Deze dienst is echt super handig voor universiteitsstudenten die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het studeren. Mijn docent van dit moment werkt samen met me om een leerplan op te stellen dat me zal helpen bij mijn universitaire studies van het Japans. Ik waardeer het echt dat ze bereid is om na de lesuren met me af te spreken, zodat ik mijn spreekvaardigheid kan oefenen. De prijs is misschien wat aan de hoge kant, maar ik vind het zeker de moeite waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader voor taalstudie

  Mijn tutor heeft me echt goed geholpen om mijn Duitse taalvaardigheden te verbeteren. We hebben samen doelen opgesteld en hij heeft me op een goede manier geholpen om die doelen te behalen. Ik ben heel blij met hoe de lessen verliepen en ik merk echt dat ik vooruitgang boek in mijn taalvaardigheid. Ik zou deze tutor zeker aanbevelen aan iedereen die een nieuwe taal wil leren op een effectieve manier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lesgeven in het Engels

  Ik geef al bijna 20 jaar Engelse les en ik moet zeggen dat dit wel echt het beste platform is waar ik ooit mee gewerkt heb. Je kan echt alle kanten uit, heb regelmatig leuke studenten, krijg een eerlijke commissie en alles verloopt heel transparant. Eerlijk gezegd, het zou moeilijk zijn om iets beters te vinden...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring met Preply

  Het was echt een teleurstellende ervaring, hoor. Ik had een tutor gekozen die nogal duur was en bij de eerste kennismaking klikte het gewoon niet. Ik ben dan ook meteen gestopt. Ze hebben meteen het lesgeld afgeschreven en toen ik klaagde over de slechte ervaring, kreeg ik zelfs niet het volledige bedrag terug. Echt niet tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afspraak met docent

  Ons contact met de tutor liep goed tot de dag van de proefles. De tutor verplaatste de les plots naar een belachelijk tijdstip zonder overleg en blokkeerde mijn echtgenoot, waardoor communicatie onmogelijk was. Uiteindelijk bleek dat we ons geld kwijt waren zonder ook maar één les te hebben gehad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online lessen volgen

  Ik ben naar een les geweest en er zijn twee betalingen van mijn account afgeschreven. Nu is mijn account spoorloos en de klantendienst heeft geen idee wat er is gebeurd. Ik voel me bedrogen en ben niet tevreden met de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichting via creditcard

  Mijn ervaring met het bedrijf was echt slecht. Ik koos een docent via de site en nadat ik mijn creditcardgegevens had gegeven, begonnen ze geld af te schrijven zonder mijn toestemming. Ze zeiden dat ik een abonnement had afgesloten, maar dat was helemaal niet zo. Ik kon alleen communiceren via een chatbot en moest uiteindelijk mijn creditcard blokkeren. Wees voorzichtig voor oplichting door dit bedrijf!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online taallessen

  In het verleden heb ik regelmatig online taallessen gevolgd. Toen het platform overschakelde naar een abonnementsmodel, heb ik besloten om geen lessen meer te volgen. Het idee dat ik een vast aantal lessen per maand moest afnemen en ze niet kon meenemen naar de volgende maand als ik geen tijd had, vond ik erg vervelend. Hierdoor verspeelde ik lessen waarvoor ik had betaald en dat gaf me te veel gedoe. Op dit moment heb ik nog een klein bedrag over en wil dit graag gebruiken voor groepslessen. Jammer genoeg is dat niet mogelijk, waardoor ik mijn geld niet kan terugkrijgen. Het enige wat ik kan doen is opnieuw een privéleraar kiezen, en dat is net wat ik niet wil. Deze praktijken vind ik niet juist. Daarom ben ik van plan om over te stappen naar een ander platform.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online tutoringlessen

  Ik ben het eens met de meeste reviews. Het voelt alsof je je gewoon inschrijft voor een aantal lessen, maar voor je het weet wordt je abonnement automatisch verlengd. Je kan dit wel terugdraaien via de klantenservice, maar een link naar de klantenservice vinden is onmogelijk. De tutor zelf was oké, maar er waren vaak onderbrekingen door lawaaierige kinderen enzo.


Anderen bekeken ook