ErvaringenSite

  Ervaringen Preply

  Preply is een online educatief platform dat studenten koppelt aan eigen docenten op afstand via een online chat. Het platform beschikt over een rangschikkingsalgoritme dat machine learning gebruikt voor classificatie en aanbeveling van docenten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Preply lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Preply

  Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in 2012 door Serge Lukianov, Dmytro Voloshyn en Kirill Bigai (de huidige CEO). In die tijd werd Preply gekozen als een van de meest veelbelovende start-up bedrijven in Oekraïne. Na een initiële investeringsronde van 180,000 dollar door Semyon Dukach, Borya Shakhnovich, Vadim Yasinovsky, Dan Pasko, Torben Majgaard en Vostok Ventures. De website van het platform werd gelanceerd in november van 2012. Origineel werd Preply gelanceerd als een marktplaats voor online SAT- en ACT begeleiding en bereikte later maandelijks elf duizend studenten. Vanwege de brede wereldwijde vraag naar Engelse online bijles besloot de startup om van richting te veranderen. In april 2013 lanceerde Preply zijn marktplaats opnieuw als een online platform voor taalbegeleiding.

  Goederen en diensten p. 7

  Producten en diensten van Preply

  Inmiddels biedt het platform niet alleen taalbegeleiding meer aan voor Engels, maar ook voor andere talen zoals bijvoorbeeld Spaans, Italiaans, Frans, Japans, Russisch, Duits, Chinees of Arabisch. Maar hoe werkt het dan precies? Via een algoritme word u dus gekoppeld aan een docent die u gaat begeleiden. Tijdens de eerste les kunt u dan bepalen of deze docent bij uw wensen en benodigdheden past. Als de docent niet goed bij u past of als de les niet doorgaat, betaalt het platform het gehele bedrag dat u betaald heeft terug of anders betalen zij de eerste les bij een andere docent.

  Na de eerste les heeft u de mogelijkheid om een aantal uren te kiezen en te betalen voor het lessenpakket van de gekozen taal om verder te leren. U kunt dan kiezen uit pakketten van vijf, tien, vijfiten of twintig uur. Pakkerbetalingen garanderen de veiligheid van je geld, aangezien de docent pas wordt betaald nadat je hebt bevestigd dat daadwerkelijk elke les heeft plaats gevonden.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Preply

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Preply? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Preply op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Preply vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Preply of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Preply nu achter.

  Preply
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Preply

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Preply een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Preply. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Preply actief?

  Preply is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Preply gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.