40% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
J. Charlier
Ik besloot om een taalcursus te kopen en heb contact opgenomen met de klantendienst om de prijs te bevestigen. Ze hebben me verzekerd van een bepaalde prijs, maar hebben uiteindelijk mijn kaart bel...Lees verder
M
milan
Vermijd die software echt wel. 't Is echt duur en dan blokkeerden ze zomaar mijn toegang tot mijn Franse 3 cursus, zonder duidelijke reden. Da's bijna onmogelijk om die firma te contacter...Lees verder
L
laura
Ik ben net terug van een week vakantie in Boedapest. Na slechts 13 lessen te hebben gevolgd, kon ik mensen begroeten, eten en drinken bestellen, eenvoudige aanwijzingen vragen, aankopen doen en een...Lees verder
L
lowie
Oh, die taalcursussen zijn echt geweldig! Ik leer er zo veel van en het is echt leuk om nieuwe talen te leren. Maar na een tijdje wordt het wel wat saai en ook een beetje te traag. Ik merk ook dat ...Lees verder
V
Victoria
Mijn ervaring met de cursus was dat de audio-onderdelen niet van goede kwaliteit waren. Het geluid klonk wollig en niet helder. De mannelijke 'moedertaalspreker' sprak te snel en raakte i...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een taalcursus

  Ik besloot om een taalcursus te kopen en heb contact opgenomen met de klantendienst om de prijs te bevestigen. Ze hebben me verzekerd van een bepaalde prijs, maar hebben uiteindelijk mijn kaart belast met een totaal andere prijs. Het was meer dan $100 duurder dan afgesproken. Sinds januari heb ik verschillende keren geprobeerd om hen te contacteren, ze hebben twee keer geantwoord, met verschillende 'klantendienstmedewerkers', maar reageren nu niet meer. Ze geven geen terugbetaling, dus vertrouw niet op wat ze op hun website beweren. Ik raad aan om deze onderneming te vermijden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Frans taalcursus

  Vermijd die software echt wel. 't Is echt duur en dan blokkeerden ze zomaar mijn toegang tot mijn Franse 3 cursus, zonder duidelijke reden. Da's bijna onmogelijk om die firma te contacteren om te klagen. En het advies dat ze gaven, lost het probleem echt niet op. En dan kom ik erachter dat ze me stiekem hebben ingeschreven voor een cursus Albanees (een gratis proefperiode om te beginnen.) Maar ik wil helemaal geen Albanees leren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van taalprogramma

  Ik ben net terug van een week vakantie in Boedapest. Na slechts 13 lessen te hebben gevolgd, kon ik mensen begroeten, eten en drinken bestellen, eenvoudige aanwijzingen vragen, aankopen doen en een praatje maken. Het meest verbazingwekkende was dat mijn Hongaarse vrienden me vertelden dat mijn accent uitstekend was. Stel je eens voor hoe ik het zou hebben gedaan als ik de hele cursus had kunnen voltooien! Ik gebruik al jaren taalprogramma's, meestal voordat ik naar het buitenland ga. Naast Hongaars heb ik ook gespreksvaardigheid geleerd in Italiaans, Iers-Gaelisch, Kantonees, IJslands en Nederlands. Ik heb andere programma's geprobeerd - vergeet de nutteloze grammaticaregels en geïsoleerde woordenschat. Niets brengt je zo snel op weg met nuttige gesprekken en een inheems accent als dit programma. Probeer het. Vertrouw gewoon op het proces. Misschien kunt u één les per dag doen, of, zoals ik (ik ben niet meer zo jong als vroeger), wilt u het één of twee keer herhalen voordat u verder gaat. Het is gemakkelijk en verbetert echt de reiservaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  taalcursussen

  Oh, die taalcursussen zijn echt geweldig! Ik leer er zo veel van en het is echt leuk om nieuwe talen te leren. Maar na een tijdje wordt het wel wat saai en ook een beetje te traag. Ik merk ook dat ik na een tijdje niet echt meer vooruit ga en dat is niet zo leuk. Ik heb al veel niveaus voltooid, maar ik kan nog steeds geen gesprek voeren in een andere taal. Dat is wel teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Castiliaans Spaanse cursus

  Mijn ervaring met de cursus was dat de audio-onderdelen niet van goede kwaliteit waren. Het geluid klonk wollig en niet helder. De mannelijke 'moedertaalspreker' sprak te snel en raakte in de war met woorden, terwijl de vrouw soms zo snel sprak dat zinnen onbegrijpelijk werden. Bovendien klopten veel woorden en zinnen niet helemaal met wat de Engelstalige verteller zei. Het ontbreken van een boekje met een woordenlijst en vertalingen per les maakte het nog moeilijker om de foutieve uitspraken te begrijpen. Ook het gebrek aan reactie op mijn e-mail over deze problemen zegt veel over het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leer-Engels-cursus

  Oké, dus ik wou echt Engels leren en ik dacht dat deze cursus me zou helpen. Maar ik was echt teleurgesteld. De kwaliteit van het product was niet geweldig, maar het voldeed wel aan mijn doelen. Maar het ergste was dat het product na de gratis proefperiode nooit meer heeft gewerkt! Vanaf het aanmaken van het account tot de eerste dag na mijn betaling. De klantenservice was vriendelijk, maar leek nergens van op de hoogte te zijn. Ik heb echt drie dagen verspild aan deze cursus.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Italiaanse taalcursus

  De Italiaanse dialogen worden te snel uitgesproken en niet duidelijk genoeg gearticuleerd, waardoor het moeilijk is om precies te horen welke woorden er gezegd worden. Daardoor zijn de lessen nogal saai. Het zou handig zijn als er transcripties zouden worden verstrekt, maar helaas willen ze daar niet aan meewerken. Jammer, want anders zou de cursus echt geweldig zijn als die problemen zouden worden aangepakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Finse taalcursus

  Ik heb tijdens de Valentijnsdag verkoop de Finse taalcursus van niveau 1 gekocht, maar ik heb nog steeds geen toegang gekregen. Ondanks dat ik verschillende e-mails heb gestuurd, hebben ze nog steeds niet geantwoord. Ik ben bang dat ik mijn 100 dollar ben kwijtgeraakt, aangezien ik de negatieve beoordelingen heb gezien. Het enige telefooncontact dat ze hebben is voor de Verenigde Staten, wat voor mij in Europa niet handig is. Bellen zou te veel kosten. Ik begrijp niet hoe deze mensen producten kunnen verkopen waar we uiteindelijk geen toegang toe hebben.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online language learning subscription

  Ik heb al veel jaren online gestudeerd. In het begin kocht ik cd's en luisterde ernaar tijdens mijn ochtendwandelingen. Nu gebruik ik de maandelijkse service van $19.99 en luister ik tijdens mijn ochtendwandelingen en in de auto naar mijn Franse huisgenoten die elke dag gezellig kletsen en geduldig met me zijn terwijl ik beter en beter word. Ik beluister elke les een keer, bekijk daarna de zinnen en de woordenschatquiz, en luister de volgende dag opnieuw. Het is handig omdat het op al mijn apparaten en mijn iPhone staat, en de kleine spelletjes en oefeningen houden me scherp. Bijna Level 4 is bijna voltooid en ik kan niet wachten om aan Level 5 te beginnen. De idiomatische uitdrukkingen zijn uitdagend, dus ik print de dialogen uit en plak ze op mijn badkamerspiegel om te oefenen terwijl ik mijn tanden poets. Ik hou ervan hoe het mijn manier van denken en de dingen waar ik aan denk verandert door me bloot te stellen aan een ander land en cultuur!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oekraïense cursus

  Ik heb die producten niet gekocht, maar ik heb wel gekeken naar de betaalde versie van de Oekraïense cursus die vriendelijk ter beschikking is gesteld door het bedrijf. Het is echt een goede bron. Het enige probleem is dat er bepaalde klanken zijn die ik gewoon niet kan uitspreken, omdat ze niet voorkomen in mijn moedertaal of de talen die ik ken. Daarom vond ik het moeilijk, er was geen brugsectie voor die klanken. Toch vond ik de opnames wel nuttig. De sprekers spraken duidelijk en langzaam genoeg voor mij om alles te begrijpen (behalve die klanken die ik niet kon uitspreken). Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan mensen die willen focussen op spreken en luisteren, aangezien dat de belangrijkste en meest gebruikte aspecten zijn van taal en communicatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanschaf van een taalcursus

  Een taalcursus kan handig zijn om te leren spreken, maar soms duren de lessen echt té lang en kunnen ze behoorlijk saai worden. Het lijkt wel alsof ze hun aanpak al een tijdje niet meer vernieuwd hebben en een flinke update nodig hebben. We zitten toch niet meer in 2005, hé...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Best language learning course

  Oh mijn god, deze taalcursus is zo goed, het is al zo lang op de markt en werkt als magie, maar let op voor de neppe!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop taal leermethode

  Ik voel me echt teleurgesteld in de taalmethode die ik heb gekocht. Ik heb bijna €200 betaald, maar kan er gewoon niet bij. Heb uren aan de telefoon en met e-mails versleten, maar het lijkt wel alsof er niets gebeurt. En als ik dan eindelijk iemand te pakken krijg, is het ook nog eens moeilijk om te begrijpen wat ze zeggen. Je zou denken dat ze hun eigen product zouden gebruiken. Volgens mij is het gewoon de bedoeling om mensen gefrustreerd te maken zodat ze het gewoon opgeven. Dus als je zin hebt om geld te verspillen, dan moet je dit zeker kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  taalprogramma

  Het taalprogramma is echt niet zo goed als ze beweren. Ik heb de gratis proefperiode van 7 dagen geannuleerd, maar ze hebben toch mijn betaalkaart belast. Toen ik probeerde mijn geld terug te vragen volgens hun 30-dagen geld-terug-garantie, weigerden ze het terug te betalen. Ze boden me zelfs nog eens 28 dagen aan, maar het programma is echt niet veel waard dus ik bleef aandringen op terugbetaling. Ze beweerden echter nog steeds dat ik geabonneerd was, hoewel de website aangaf dat dit niet het geval was. Uiteindelijk heb ik mijn bank betrokken en juridische stappen ondernomen. Pas op als je hier iets wilt kopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  taalprogramma voor beginners

  Als beginner vond ik de aanpak nogal ouderwets en saai in vergelijking met andere mogelijkheden. Ik had gehoopt op meer interactieve en moderne lesmethoden. Soms leek het alsof ik vastzat in de jaren '90 met hoe de lessen waren opgesteld. Er ontbrak wat energie en dynamiek die ik nodig had om gemotiveerd te blijven om verder te leren. Ik denk dat er betere keuzes zijn voor mensen die echt een nieuwe taal willen leren.


Anderen bekeken ook