Busuu

Alle reviews

Busuu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Busuu

Busuu is een platform voor het leren van verschillende talen op internet, iOS en Android waarmee gebruikers kunnen communiceren met moedertaalsprekers. Er worden momenteel twaalf taalcursussen aangeboden: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans, Pools, Turks, Russisch en Arabisch. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Busuu lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het platform achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Busuu
Busuu werd opgericht in mei van het jaar 2008 door Bernhard Niesner en Adrian Hilti. Het bedrijf lanceerde een gratis versie van zijn website en opende zijn eerste kantoor in de Spaanse stad Madrid. In 2009 werd Premium-lidmaatschap geïntroduceerd om toegang te krijgen tot alle functies op het platform en in 2010 werd de eerste Busuu mobiele app gelanceerd. Busuu is vernoemd naar de met uitsterven bedreigde taal Busuu, die in Kameroen wordt gesproken. Volgens een etnologisch onderzoek uit de jaren tachtig spraken toen nog slechts acht mensen deze taal. In 2010 creëerde Busuu een korte taalcursus om mensen aan te moedigen de Busuu-taal te leren met behulp van Busuu.

Producten en diensten van Busuu
Maar hoe onderscheidt Busuu zich dan van andere diensten op dit gebied? Busuu integreert de communicatieve elementen van sociaal leren in zelfstudie talen leren. Via zijn website en mobiele apps biedt Busuu gratis en Premium toegang tot twaalf taalcurssusen, gegeven in vijftien interface talen. Busuu biedt cursussen aan op basis van ERK-niveaus A1, A2, B1 en B2. Het studiemateriaal is verdeeld in thematische lessen, elk gebaseerd op veelvoorkomende gespreksscenario's. Lessen bevatten vocabulaire en grammatica oefeningen, uitspraakoefeningen, interactieve quizzen en conversatie oefeningen met moedertaal sprekers die lid zijn van de Busuu-gemeenschap. 

Door hun samenwerking met McGraw-Hill Education kunnen leerlingen een certificaat voor het voltooien van een niveau behalen tussen beginnersniveau A1 en gemiddeld niveau B2 in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Portugees. De tests zijn gericht op dialoog, begrip en productieve vaardigheden. Er is gratis toegang tot alle cursussen en betaalde toegang tot Premium-functies. Grammatica-instructies, gesproken en geschreven gesprekken, woordenschat training met gespreide herhalingen en andere functies, zoals de offline modus, zijn alleen beschikbaar voor Premium-studenten. Klachten over het bedrijf kunt u indienen via het contact formulier op hun website. 

Aanbevelingen, klachten en tips van Busuu
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Busuu? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Busuu op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Busuu vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Busuu of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Busuu nu achter.