89% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
A. Jacques
Ik was zo vergeetachtig dat ik hulp moest vragen voor mijn wachtwoord van mijn account, en laat me je vertellen, het was een strijd. Maar dankzij het uitzonderlijke geduld en de vaardigheid van de ...Lees verder
R
robin
Ik heb de klantendienst gecontacteerd omdat ik een rare bug in de app had. Ze beloofden om het probleem te onderzoeken en zouden me later terugbellen. Een paar dagen later zag ik dat de functie ter...Lees verder
L
Lena
Als een fanatieke gebruiker van taal leer apps kan ik zeggen dat deze app echt de moeite waard is om uit te proberen. De uitleg is heel duidelijk en het is super leuk om met mensen van over de hele...Lees verder
D
Desmedt
Dit bedrijf heeft zomaar geld van mijn rekening gehaald. Ik kende dat bedrijf helemaal niet en voelde me echt bestolen. Gelukkig heeft Busuu contact met me opgenomen en het volledige bedrag terugbe...Lees verder
E
E. Gielen
Ik was echt enthousiast toen ik begon Italiaans te leren en had vrij snel A1 voltooid. Maar nu zit ik al een jaar te wachten op grammaticalessen vanaf les 8 van niveau A2. Ik ben echt teleurgesteld...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Account password assistance

  Ik was zo vergeetachtig dat ik hulp moest vragen voor mijn wachtwoord van mijn account, en laat me je vertellen, het was een strijd. Maar dankzij het uitzonderlijke geduld en de vaardigheid van de klantendienstmedewerker waarmee ik sprak, kreeg ik uiteindelijk mijn account terug. Ik heb nog nooit eerder zo'n vriendelijke en geduldige hulp ervaren, en ik ben werkelijk dankbaar dat ik zo'n bekwame werknemer ben tegengekomen. Het was zeker een reis, maar uiteindelijk, dankzij hen, kreeg ik wat ik nodig had.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Contact opgenomen met de klantenservice voor hulp bij een bug in de app.

  Ik heb de klantendienst gecontacteerd omdat ik een rare bug in de app had. Ze beloofden om het probleem te onderzoeken en zouden me later terugbellen. Een paar dagen later zag ik dat de functie terug normaal werkte. Ik was blij met de oplossing, maar toen werd ik nog gecontacteerd door de klantendienst om me te laten weten dat het probleem opgelost was. Ik was echt onder de indruk van hoe snel ze het probleem hebben aangepakt en ook van de opvolging achteraf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Taal leren app

  Als een fanatieke gebruiker van taal leer apps kan ik zeggen dat deze app echt de moeite waard is om uit te proberen. De uitleg is heel duidelijk en het is super leuk om met mensen van over de hele wereld te kunnen werken. Het enige minpunt is dat er geen Nederlandse ondersteuning is, maar gelukkig kan ik dat opvangen met mijn goede Engels. Eerlijk gezegd moet ik toegeven dat de app echt verslavend is, ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ongevraagde afschrijving

  Dit bedrijf heeft zomaar geld van mijn rekening gehaald. Ik kende dat bedrijf helemaal niet en voelde me echt bestolen. Gelukkig heeft Busuu contact met me opgenomen en het volledige bedrag terugbetaald. De klacht van oplichting bij de politie en PayPal is ook ingetrokken. Ik wil Busuu echt bedanken voor hun snelle en professionele reactie op ons conflict. Ze hebben echt alles gedaan om dit probleem snel op te lossen. Super gedaan! 👍


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Italiaanse grammatica lessen

  Ik was echt enthousiast toen ik begon Italiaans te leren en had vrij snel A1 voltooid. Maar nu zit ik al een jaar te wachten op grammaticalessen vanaf les 8 van niveau A2. Ik ben echt teleurgesteld dat er geen nieuwe grammaticalessen meer worden toegevoegd. Ik heb meerdere keren via Messenger contact opgenomen, maar ze weten niet wanneer de lessen weer worden toegevoegd. Dit vind ik echt niet oké! Ik betaal om Italiaans te leren en wil graag verder gaan en vooruitgang boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van taalcursus

  Ik had een technisch probleempje met mijn online cursus en heb contact opgenomen met de klantendienst. Ik was aangenaam verrast door hoe snel ze reageerden, zelfs tijdens een feestweekend. Peter stuurde me binnen een dag antwoord en zorgde ervoor dat alles terug naar behoren werkte, zonder problemen. Een dikke merci aan Peter en het klantenserviceteam. Jullie zijn toppers! Nu kan ik zonder zorgen verder met mijn leertraject.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spanish learning app

  Ik heb echt genoten van de taal leer app, het is zeker de moeite waard om het betaalde abonnement aan te schaffen vanwege de hoge kwaliteit van de lessen. De focus ligt niet alleen op losse woordjes leren, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan grammatica. Het enige nadeel is dat de app in het Engels is, dus soms kan dat voor verwarring zorgen. Het is handig om al wat Engels te kennen, aangezien de uitleg ook in het Engels is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Taalcursus app

  Busuu is echt een top app om een nieuwe taal te leren, man. Ze hebben zoveel opties, je kan echt alle kanten op. Ik spreek vloeiend Engels, ben zelfs de krak in mijn Engelse les en ben al naar Ierland geweest waar ik non-stop Engels heb gerateld. Door die cursussen van Busuu kon ik echt goed babbelen en interessante gesprekken voeren in het Engels. Tof toch?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Taalapp

  Mijn vraag werd binnen enkele dagen beantwoord en ze hebben me ook uitgelegd hoe ik iets moest doen waar ik eerst niet helemaal uitkwam. Dat is precies wat je zoekt in een product als dit, toch? Ik ben echt blij en zal de app blijven gebruiken. Bedankt, hoor!


Anderen bekeken ook