ErvaringenSite

  Ervaringen Rocket Languages

  Rocket Languages, voluit ook wel Rocket Languages Ltd, is een online bedrijf dat zich specialiseert in het leren van talen aan mensen. Het bedrijf is opgericht in 2004 door Jason Oxenham en Mark Ling. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Rocket Languages lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Rocket Languages

  Rocket Languages werd opgericht in het jaar 2004 door Jason Oxenham en Mark Ling. Tijdens de oprichting was het bedrijf zelf gefinancierd maar het werd pas winstgevend na twaalf maanden, waarna de inkomsten weer opnieuw werden geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe taalcursussen. De eerste cursus die Rocket Languages ontwikkelde was Rocket Spaans, een Latijns-Amerikaanse cursus Spaans. Deze werd al snel gevolgd door Rocket Frans, een Franse taalcursus. Vanaf april van het jaar 2019 heeft Rocket Languages cursussen in vijftien verschillende talen. Het bedrijf werd in 2008 gerangschikt als 34e in de Deloitte/Unlimited Fast50-Index. Daarnaast werden ze geclassificeerd als 303 Deloitte Technology Fast 500 Asia Pacific 2008 Ranking.

  Plannen van diensten (Dutch)

  Producten en diensten van Rocket Languages

  Rocket Languages biedt in totaal 26 cursussen aan in dertien talen. Alle cursussen zijn online, vereisen geen extra software installatie en zijn compatibel met Mac en pc. Toegang dat de cursussen wordt geboden via een online portaal waarvoor een login vereist is, hetzij op desktop, hetzij via een iOS- of Android-app. Leden hebben levenslang toegang tot hun gekochte materialen die ook nog eens gedownload kunnen worden voor offline gebruik. Cursussen biedne een verscheidenheid aan lessen in spreken, schrijven, luisteren, lezen en cultuur. Andere leermiddelen zijn onder meer spraakherkenningstechnologie, interactieve tests, gepersonaliseerde woordenlijsten, fllashcards en motiverende functies.

  De aangeboden talen zijn Spaans, Gebarentaal, Russisch, Portugees, Koreaans, Japans, Italiaans, Hindi, Duits, Frans, Engels, Chinees, Arabisch en Inglés (Engels voor Spaanse sprekers). In 2009 had Rocket Languages meer dan zeventig duizend klanten, waarvan meer dan de helft Amerikaanse studenten ouder dan 35 jaar. Rocket Language cursussen worden internationaal verkocht aan meer dan negentig landen, met als belangrijkste doelgroep de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada. Sinds januari 2017 heeft Rocket Languages wereldwijd meer dan één miljoen gebruikers. Klachten over Rocket Languages kunt u indienen bij hun klantenservice.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Rocket Languages

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Rocket Languages? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Rocket Languages op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Rocket Languages vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Rocket Languages of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Rocket Languages nu achter.

  Rocket Languages
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rocket Languages

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rocket Languages een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rocket Languages. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rocket Languages actief?

  Rocket Languages is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rocket Languages gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.