ErvaringenSite

  Ervaringen Reason Studios

  Reason Studios, wat voorheen bekend was als Propellerhead Software, is een muziek-software bedrijf dat gevestigd is in de Zweedse stad Stockholm. Het bedrijf produceert een studio emulatie "Reason". Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Reason Studios lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Zweedse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Reason Studios

  Reason Studios werd oorspronkelijk opgericht als Propellerhead Software in 1994 door Ernst Nathorst-Böös, Marcus Zetterquist en Peter Jubel, die nog steeds prominente functies binnen het bedrijf bekleden. Hun eerste release was ReCyle, een voorbeeldluseditor die het tempo van een lus kon veranderen zonder de toonhoogte te beïnvloeden. In 1997 bracht het Zweedse bedrijf de ReBirth RB-338 uit, een op stappen gebaseerde, programmeerbare sequincer die klassieke Roland-instrumenten nabootste die gewoonlijk worden geassocieerd met techno: de TB-303 Bass Line Synthesizer en de TR-808 en TR-909 drummachines. Het werd geprezen als een betaalbaar alternatief voor het kopen van oude, onbetrouwbare hardware apparaten.

  Producten en diensten van Reason Studios

  Propellerhead Software veranderde hun naam zodra ze uitkwamen met hun nieuwe, bekroonde product: Reason (deze werd uitgebracht in 2000). Reason was een volledige studio-emulatie compleet met virtuele kabels en representaties van een subtractieve synthesizer, sampler en drummachine, naast een REX-bestandslus player, een patroon step sequencer en een groot aantal effect units. De aantrekkingskracht van Reason werd nog groter door de mogelijkheid om van elk apparaat zoveel mogelijk te maken als een computer aankan en een eenvoudige sequencer voor notities en apparaat automatisering. Bovendien kon Reason draaien op computers met gemiddelde specificaties en was het extreem scherp geprijsd.

  Vanaf mei 2009 heeft Reason Studios nog een nieuw product, Record. Dit product is ontworpen voor opnemen, arrangeren en mixen. Record is gemaakt in de trant van Reason en zet de traditie van het emuleren van hardware en het rek voort. Record emuleert een opnamestudio, met een mengpaneel, een rek met virtuele instrumenten en effecten, en een audiosequencer (vergelijkbaar met traditionele MIDI-sequencing). Het is ook gemaakt om naast Reason te werken, als Record is geïnstalleer op een computer met Reason erop, zijn de modules van Reason bruikbaar binnen Record. Klachten over Reason Studios kunt u indienen via het contactformulier op de website van het bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Reason Studios

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Reason Studios? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Reason Studios op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Reason Studios vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Reason Studios of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Zweedse bedrijf Reason Studios nu achter.

  Reason Studios
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reason Studios

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reason Studios een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reason Studios. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reason Studios actief?

  Reason Studios is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reason Studios gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.