Tegeltjes

Alle reviews

Tegeltjes

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Tegeltjes

Tegels vindt u haast in elk gebouw. In de badkamer zijn ze niet weg te denken. Tegels zijn niet alleen te gebruiken bij bouwwerkzaamheden, maar kunnen ook dienen als verfraaiing of geschenk. Denk, maar aan een leuk persoonlijk geschenk. Bent u op zoek naar tegels die ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden behalve als voor de constructie- en bouwwerkzaamheden? Neem dan een kijkje op ErvaringenSite. Bekijk de reviews van anderen en maak uw keus! De ervaringen kunnen u assisteren in uw besluit. Plaats ook uw reviews en deel zo ook uw ervaringen met anderen op ErvaringenSite.

Over Tegeltjes
Tegeltjes valt onder Tegeltjes.com B.V. Deze onderneming is opgericht op 5 augustus 2019 en is een online shop die is gevestigd aan de Vissenstraat 28 7324 Al Apeldoorn (GE). Hun missie is onder meer het exploiteren van een of meer webwinkels en/of het verlenen van advies en andere diensten over internet verkopen.Tegeltjes houdt zich bezig met het bedrukken van tegels. Ze zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.

Producten en diensten van Tegeltjes
Tegeltjes.com is een online shop waar u de keuze kunt maken voor een tegeltje met tekst, foto of foto met tekst. De tekst of foto wordt gebakken in de tegel en is vaatwasserbestendig. U kunt een offerte aanvragen door het invullen van een offerte formulier op hun site. Tegeltjes.com levert tegels aan particulieren en bedrijven. Tegeltjes.com werk samen met verschillende partijen, zoals bloggers; vloggers en wederverkopers. Partijen die een samenwerking willen aangaan, kunnen het contactformulier invullen op hun site. Er wordt dan contact opgenomen met de partijen.

Verzending, betalingen, garantie en klachten bij Tegeltjes
Als u op tegeltjes.com vóór 16.00 uur uw bestelling plaatst, wordt die dezelfde dag verzonden door de PostNL. Bestelt u anders, dan wordt uw bestelling binnen 24 uur door de PostNL bezorgd. Bij tegeltjes.com kan er worden betaald met iDEAL, Bancontact, Credit Card, PayPal of achteraf betalen of vooraf overmaken met een factuur. Contant betalen is niet mogelijk bij tegeltjes.com. Voor retourzendingen dient men binnen 3 dagen via e-mail de klantenservice op de hoogte te stellen. Producten die in de aanbieding gekocht zijn kunnen niet geretourneerd worden. De portokosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na goedkeuring zal het aankoopbedrag(exclusief verzendkosten) op rekening worden gestort van de klant. Als het product op het moment van ontvangst is beschadigd, wordt de schade van het product vergoedt of vervangen. Klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst behandeld. Tegeltjes.com is te bereiken per e-mail op info@tegeltjes.com of telefonisch op 055-3606537.

Tips en complimenten bij Tegeltjes
Vereeuwig een uniek fotomoment op een tegeltje, is de slagzin van Tegeltjes.Hebt u al een tegel gekocht bij Tegeltjes? Zijn de tegels gekocht met uw eigen ontwerp?

Deel dan uw ervaringen met tegeltjes.com door simpelweg uw review te plaatsen op ErvaringenSite. Laat ons weten wat u van de producten en diensten van tegeltjes.com vindt. Wat vond u van hun klantenservice, de delivery en garantie? Uw ervaringen kunnen worden gebruikt door anderen om een zicht te krijgen in het bedrijfsfunctioneren. Ze kunnen met uw mening besluiten of tegeltjes.com geschikt voor hen is.

Bent u geïnteresseerd in het productassortiment van Tegeltjes en hun diensten? Neem dan gerust een kijkje op ErvaringenSite. En deel vervolgens ook uw ervaring met