ErvaringenSite

  Ervaringen Tegeltjes

  Tegels vindt u haast in elk gebouw. In de badkamer zijn ze niet weg te denken. Tegels zijn niet alleen te gebruiken bij bouwwerkzaamheden, maar kunnen ook dienen als verfraaiing of geschenk. Denk, maar aan een leuk persoonlijk geschenk. Bent u op zoek naar tegels die ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden behalve als voor de constructie- en bouwwerkzaamheden? Neem dan een kijkje op ErvaringenSite. Bekijk de reviews van anderen en maak uw keus! De ervaringen kunnen u assisteren in uw besluit. Plaats ook uw reviews en deel zo ook uw ervaringen met anderen op ervaringensite.be.

  Over Tegeltjes
  Tegeltjes valt onder Tegeltjes.com B.V. Deze onderneming is opgericht op 5 augustus 2019 en is een online shop die is gevestigd aan de Vissenstraat 28 7324 Al Apeldoorn (GE). Hun missie is onder meer het exploiteren van een of meer webwinkels en/of het verlenen van advies en andere diensten over internet verkopen.Tegeltjes houdt zich bezig met het bedrukken van tegels. Ze zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.

  Producten en diensten van Tegeltjes
  Tegeltjes.com is een online shop waar u de keuze kunt maken voor een tegeltje met tekst, foto of foto met tekst. De tekst of foto wordt gebakken in de tegel en is vaatwasserbestendig. U kunt een offerte aanvragen door het invullen van een offerte formulier op hun site. Tegeltjes.com levert tegels aan particulieren en bedrijven. Tegeltjes.com werk samen met verschillende partijen, zoals bloggers; vloggers en wederverkopers. Partijen die een samenwerking willen aangaan, kunnen het contactformulier invullen op hun site. Er wordt dan contact opgenomen met de partijen.

  Verzending, betalingen, garantie en klachten bij Tegeltjes
  Als u op tegeltjes.com vóór 16.00 uur uw bestelling plaatst, wordt die dezelfde dag verzonden door de PostNL. Bestelt u anders, dan wordt uw bestelling binnen 24 uur door de PostNL bezorgd. Bij tegeltjes.com kan er worden betaald met iDEAL, Bancontact, Credit Card, PayPal of achteraf betalen of vooraf overmaken met een factuur. Contant betalen is niet mogelijk bij tegeltjes.com. Voor retourzendingen dient men binnen 3 dagen via e-mail de klantenservice op de hoogte te stellen. Producten die in de aanbieding gekocht zijn kunnen niet geretourneerd worden. De portokosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na goedkeuring zal het aankoopbedrag(exclusief verzendkosten) op rekening worden gestort van de klant. Als het product op het moment van ontvangst is beschadigd, wordt de schade van het product vergoedt of vervangen. Klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst behandeld. Tegeltjes.com is te bereiken per e-mail op info@tegeltjes.com of telefonisch op 055-3606537.

  Tips en complimenten bij Tegeltjes
  Vereeuwig een uniek fotomoment op een tegeltje, is de slagzin van Tegeltjes.Hebt u al een tegel gekocht bij Tegeltjes? Zijn de tegels gekocht met uw eigen ontwerp?

  Deel dan uw ervaringen met tegeltjes.com door simpelweg uw review te plaatsen op ervaringensite. Laat ons weten wat u van de producten en diensten van tegeltjes.com vindt. Wat vond u van hun klantenservice, de delivery en garantie? Uw ervaringen kunnen worden gebruikt door anderen om een zicht te krijgen in het bedrijfsfunctioneren. Ze kunnen met uw mening besluiten of tegeltjes.com geschikt voor hen is.

  Bent u geïnteresseerd in het productassortiment van Tegeltjes en hun diensten? Neem dan gerust een kijkje op ErvaringenSite. En deel vervolgens ook uw ervaring met

  Tapijt schoonmaken 🎥 Algemeen Dagblad

  Tegeltjes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tegeltjes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tegeltjes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tegeltjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tegeltjes actief?

  Tegeltjes is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tegeltjes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.