Thuiscursus.nl

Alle reviews

Thuiscursus.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Coursera merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Coursera

0 reviews

Als je graag nieuwe vaardigheden wilt leren of zelfs een volledige opleiding wilt volgen dan kan je dit doen bij het online leerplatform Coursera. ...

Thuiscursus.nl

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsmarkt. Maar voor veel mensen is het niet gemakkelijk om zomaar eventjes een paar jaar hun job op te zeggen en terug naar de hogeschool of de universiteit te gaan. Thuis studeren op je eigen tempo is dan een goede oplossing. Je kunt wanneer je wil werken aan je eigen opleiding, met weinig druk. Bij Thuiscursus.nl kun je een aanbod in thuisstudies vinden. Het blijft natuurlijk wel een feit dat je in dergelijke opleidingen veel van je tijd zal moeten steken, dus zal het zeker geen slecht idee zijn om hier op ErvaringenSite eens goed te kijken wat andere mensen precies vinden van dit bedrijf. Hoe zijn de ervaringen van andere mensen met Thuiscursus? Lees  er hier alles over, je opleiding begint met deze cruciale stap!

Over Thuiscursus.nl
Thuiscursus.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van thuisstudies. Thuiscursus.nl maakt deel uit van het NHOC, het Nederlands HandelsOpleidingen Centrum. Het NHOC op zich is dan weer een deel van De Ondernemersschool B.V., een bedrijf uit Breda. Dit valt allemaal onder de koepel van een internationale opleidingsgroep die thuisstudies en klassikale opleidingen aanbiedt in meerdere Europese landen. Thuiscursus heeft een aantal leslocaties, waaronder Simpernel (Hasselt), Pélichy (Gentbrugge), Schoonheidsschool (Antwerpen), Lange Klaren (Antwerpen), Centrum voor Avondonderwijs (Antwerpen) en Brussel. Tot slot is er ook de mogelijkheid om online via ZOOM les te volgen. Thuiscursus heeft een samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Examineren, is geregistreerd bij het CRKBO, is erkend door de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en heeft een ISO 9001:2015 certificaat.  Je kunt Thuiscursus.nl bereiken per e-mail, per telefoon, of via de online chat op de website.

Producten en diensten van Thuiscursus.nl
Thuiscursus is een aanbieder van hoger onderwijs, in de vorm van thuisstudies en groepslessen. Bij Thuiscursus.nl kun je terecht voor ongeveer 350 praktijkgerichte cursussen. Deze cursussen bevinden zich in domeinen zoals Gezondheidszorg & Welzijn, Grafische Vormgeving, Koken & Bakken, Management & Bedrijfsvoering, Marketing & Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling, Schrijven, enzovoort. De eerste stap is een opleiding kiezen (je kunt telkens een gratis hoofdstuk vinden per cursus, om een goed beeld te krijgen van de inhoud). Hierna kun je je online inschrijven en betalen. Je krijgt dan ook je cursus thuis toegestuurd. Via het online leerplatform van Thuiscursus kun je je docent contacteren, waarop die je studieadvies op maat kan bezorgen. Er is geen deadline om je cursus te voltooien, je kunt studeren waar en wanneer je wil. Zodra je er klaar mee bent, kun je een examen afleggen, en een diploma ontvangen. Als je niet geslaagd bent, kun je kosteloos zoveel herexamens afnemen als je wilt. Via het online leerplatform kun je extra oefeningen en praktische opdrachten doen.

Klachten, complimenten en tips voorThuiscursus.nl
Een opleiding volgen is een belangrijke beslissing! Hier begin je niet zomaar aan, zeker als het geld kost. Hierdoor is het voor veel mensen zo belangrijk dat ze jouw ervaringen kunnen lezen. Lezen wat jou precies bevalt aan dit bedrijf, en wat niet, is dermate informatief dat het de beslissing van anderen zeker kan beïnvloeden! Twijfel dus niet en laat je mening over Thuiscursus.nl weten aan de wereld!Schrijf een review en vertel honderduit over jouw ervaringen.