ErvaringenSite

  Ervaringen uniplaces

  Uniplaces is een online marktplaats voor het boeken van studentenhuisvesting. Het platform is gevestigd in de Portugese stad Lissabon. Sinds oktober 2015 hebben studenten uit meer dan 140 landen bij Uniplaces geboekt voor in totaal meer dan vijf honderd duizend nachten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Uniplaces lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het platform achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Uniplaces

  Uniplaces werd als bedrijf opgericht in 2012 door Miguel Amaro, uit Portugal, Ben Grech, uit Engeland en Mariano Kostelec, uit Argentinië. Het bedrijf heeft hun hoofdkantoor gevestigd in Lissabon en een kantoor in londen. De drie oprichters leerden elkaar kennen aan de Universiteit van Nottingham en van King's College London. Er kwamen voor het eerst ideeën voor dit concept in de zomer van 2011. In november 2011 namen de heren deel aan Lissabon's Startup weekend en creeërden de eerste versie van het platform. Begin 2012 heeft het trio, na een positieve reactie, een volledig werkende versie van de website gebouwd en verschillende partnerschappen gesloten met universiteiten in Portugal. Na in 2014 een nieuwe Head of Design te hebben aangenomen, onthulde Uniplaces op 7 maart 2015 haar nieuwe website, met een volledig herontworpen branding en logo.

  Examenvoorbereiding Kunst Algemeen HAVO

  Producten en diensten van Uniplaces

  De naam van het platform is afgeleid van "university" en "places", dit werd afgekort tot Uniplaces. Maar hoe onderscheidt Uniplaces zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst is de site van het bedrijf gelanceerd met universiteits specifiek zoeken, waardoor studenten direct geschikte woningen voor de universiteit waar ze heen willen kunnen zoeken. Het is op dit moment gratis voor verhuurders en makelaars om onroerend goed toe te voegen en het is ook volledig gratis voor de studenten om naar woonruimte te zoeken.

  Zodra een boeking is geaccepteerd, brengt Uniplaces wel de beheerder een commissie in rekening over de totale contract waarde en service kosten aan de student. Uniplaces biedt accomodatie portalen op maat aan aan hun universitaire partners, die ze dan weer op hun beurt rechtstreeks aan hun studenten promoten. Deze partnerschappen worden ondersteund door exclusieve promotie overeenkomsten van vier jaar.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Uniplaces

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Uniplaces? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Uniplaces op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Uniplaces vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Uniplaces of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Uniplaces nu achter.

  uniplaces
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over uniplaces

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is uniplaces een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over uniplaces. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is uniplaces actief?

  uniplaces is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van uniplaces gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.