ErvaringenSite

  Ervaringen Vente-Exclusive.com

  Wanneer je van voordeel scoren houdt, en vooral voor merkartikelen kiest, dan kun je je bij Vente-Exclusive.com aanmelden zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun dagelijkse flashverkopen. Je kunt dan profiteren van kortingen die zeer hoog oplopen. Lees hier hoe dit anderen bevalt en beslis of jij hier ook gebruik van wilt maken!

  Over Vente-Exclusive.com

  Vente-Exclusive.com is een marktleider in de Benelux op het gebied van online flashverkopen. Het is een private shopping community met meer dan vier miljoen leden die iedere dag nieuwe exclusieve aanbiedingen heeft op het gebied van lifestyle, fashion en travel. De artikelen worden aangeboden met kortingen tot 70%. De merken die het best verkopen zijn o.a. Marlies Dekkers, Desigual, Ray-Ban, etc. Het totaal aantal merken wat wordt aangeboden loopt op tot 800 stuks. Je kunt de online verkopen volgen op je desktop, laptop of via een gratis app op je Android of Apple apparaat.

  Ricky Martin - Vente Pa' Ca

  Diensten

  Allereerst schrijf je je in bij Vente-Exclusive.com, je kunt dit rechtstreeks doen, maar je kunt je bijvoorbeeld ook aanmelden met je Facebook account. Alleen als je lid bent van de community word je uitgenodigd voor de dagelijkse flashverkopen met hoge kortingen. Je ontvangt dan regelmatig een e-mail uitnodiging met een overzicht van het nieuwe aanbod. Deze acties worden daarnaast via Facebook en Twitter gecommuniceerd en kunnen ook via de speciale apps op de mobiele telefoon ingezien worden. De flashverkopen zijn drie tot vijf dagen geopend, tijdens deze dagen kun je gebruik maken van de scherpe prijs. Wanneer de verkoop sluit wordt jouw product besteld bij de leverancier die deze weer naar Vente-Exclusive.com verstuurd. Vervolgens sturen zij jouw aangekochte artikelen naar je toe. Bovendien kun je met het Loyalty programma voor iedere euro die je uitgeeft Vente-Exclusive.com punten sparen. Hiermee kun je bijvoorbeeld nog meer kortingen verdienen of een Early Acces krijgen bij de meest populaire flashverkopen en meer. Je vindt de flashverkopen verdeeld over een paar categorieën namelijk: dames, heren, kids, lifestyle en reizen. Je kunt je bestelling betalen via creditcard zoals Visa, Master Card of American Express. Daarnaast kun je ook betalen via iDeal of PayPal. De verzending van een eerste bestelling is gratis, normaalgesproken bedragen de verzendkosten € 5,95.

  Klachten

  Je hebt altijd 14 dagen de tijd om een geleverd artikel retour te sturen als je van de koop af wilt zien. Ruilen is niet mogelijk omdat Vente-Exclusive.com niet zelf de over de voorraad van de artikelen beschikt. Wanneer je een klacht hebt dan kunt je ze op verschillende manieren benaderen. Dit kan via de Live Chat iedere werkdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Via de Help en Contact knop kun je ook een bericht achterlaten, zij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Kom je er samen niet uit, dan kun je je klacht ook indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel of via het Europese ODR platform.

  Wat is jouw ervaring?

  Vertel hier over jouw ervaringen met Vente-Exclusive.com. Kun je bij hen nog echt voordeel scoren of valt dit in de praktijk toch tegen? Alle meningen zijn welkom op ErvaringenSite!

  Wat zijn de ervaringen met Vente-Exclusive.com? Zijn de prijzen echt scherp en wordt je niet lastig gevallen met acties waar je niet om gevraagd hebt?

  Vente-Exclusive.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  BE2006130002 badkamermeubel

  Op 13/06/20 een badkamermeubel besteld. Niet één maar 2 keer is dat meubel beschadigd toegekomen. Klacht ingediend en teruggave van mijn geld gevraagd. Nu zijn we oktober 2020 en ik heb nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Totaal incompetent, klantontvriendelijk, slordig. Als je wil opgelicht worden, bestel dan zeker hier!  

  Door: Caroline De Meyer27-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Vente-Exclusive.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vente-Exclusive.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Vente-Exclusive.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vente-Exclusive.com actief?

  Vente-Exclusive.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vente-Exclusive.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.