Wizard101

Alle reviews

Wizard101

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Wizard101

Twijfel je nog of je het online spel Wizard 101 wil spelen omdat je niet weet of het spel leuk, en de website betrouwbaar is? Lees dan snel verder want op deze pagina vind je de ervaring en reviews van mensen die het spel daadwerkelijk gespeeld hebben. Ontdek snel of anderen aanraden om dit spel te spelen. 

Wizard 101 is een online spel waarbij je de wereld van tovenaars ingaat om de stad met je eigen tovenaarskarakter te redden van de ondergang.

Ben jij al fan van Wizard 101 of heb je het spel al wel eens gespeeld dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen in een review. We zijn benieuwd of je het online spel aanraad of juist niet. We horen ook graag de redenen hierachter. Is het spel intuïtief, of is het juist lastig te begrijpen. En hoe zit het met in-game aankopen? Is het duur om het spel te spelen, of kun je met de gratis variant al een heel eind uit de voeten?

Over Wizard 101
Dit online spel is uitgebracht door KingsIsle Entertainment. Dit is een ontwikkelaar van videogames die gevestigd is in de stad Plano in de Amerikaanse staat Texas. Het bedrijf werd in januari 2005 opgericht door Elie Akilian die tevens CEO van het bedrijf is. 

De reden dat Elie het bedrijf oprichtte lag in de huiselijke sfeer. Elie’s tienerzoon was een absolute fan van videospelletjes. Elie verkocht zijn software bedrijf om zo de beste videogame-ontwikkelaars aan te kunnen trekken. Pas vanaf 2008 kwam het bedrijf naar buiten toen ze al meer dan 100 medewerkers hadden. Het eerste spel dat ze uitbrachten is Wizard 101 dat zich focust op kinderen en tieners. In 2012 waren er al meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers van het online spel. Later werden onder andere ook het spel WizardBlox, Pirate101 en Grub Guardian uitgebracht. 

Vanaf 2016 ging het bergafwaarts met het bedrijf voor online spelletjes en moesten ze 72 medewerkers laten gaan. Dit had te maken met het annuleren van een aantal spellen. Sinds kort is het bedrijf overgenomen door Media and Games Invest voor 126 miljoen dollar. 

Producten en diensten van Wizard 101
Wizard 101 is een online spel wat met meerdere personen gespeeld kan worden. Het online spel kwam uit in 2008 en heeft sindsdien miljoenen spelers gehad. De spelers nemen de rol aan van leerlingen van de Ravenwoord school voor magische kunsten. Dit doen ze om zo de Spiraal te beschermen. De Spiraal is het sterrenstelsel waarin het online spel zich bevindt. 

Voordat je het spel gaat spelen kies je voor een school. Dit kan de school van vuur, ijs, storm, mythe, leven, dood of balans zijn. Je gaat in het spel de strijd aan met vijanden door toverspreuken en wapens te gebruiken. De manier waarop het gespeeld wordt is vergelijkbaar met de manier waarop je vee kaartspelletjes zoals Pokemon speelt. 

Het is in principe gratis om het spel te spelen, maar je kunt in het spel ‘kroontjes’ kopen waar je waardevolle wapens of spreuken mee kunt kopen. Soms kun je die ook kopen als je SuperRewards verdient tijdens het spel. 

Ervaringen, klachten en tips over Wizard 101
Heb jij dit spel wel eens gespeeld dan willen we graag jouw ervaring horen. Schrijf een review op deze pagina om met anderen te delen wat jij vindt van dit spel. En schroom niet om tips te delen om het spel makkelijker te kunnen spelen.