Xcraft

Alle reviews

Xcraft

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Xcraft

Ben je dol op online spelletjes en wil je graag meer weten over een specifiek spel dat in een futuristische stijl werd ontwikkeld en gebaseerd is op het meer bekende Starcraft? Dan zou het aanbod van Xcraft misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met dit spel. Als dit inderdaad het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een eerlijke, bondige Xcraft review zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of dit spel mogelijk zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over Xcraft
Xcraft is een browser-gebaseerde strategie die bestaat sinds 2013. Dit spel is gemaakt in een futuristische stijl, en is gebaseerd op het bekende spel van de Blizzard studio: Starcraft. Je bent terechtgekomen op een onbekende planeet, die je moet beheren en leiden tot welvaart. De vraag is op welke manier je dit kan doen. Dit kan bijvoorbeeld door onderzoek te doen, fabrieken te bouwen en de economie en het leger te ontwikkelen. Je doel is echter niet één planeet, maar de hele Melkweg. Het is duidelijk dat je niet de enige bent die stuk wil lopen op je grondgebied en je zult ofwel vrienden moeten maken of andere spelers moeten verslaan. Bovendien kun je een van de partijen kiezen: die meer menselijke Terrans of Xerj, die meer op aliens lijkt. Bij dit spel kun je je in elk geval voorbereiden om de volledige Melkweg in te palmen.

Producten en diensten van Xcraft
Xcraft is een spel waarin de ontwikkelingen in real time zouden plaatsvinden. Het hoogtepunt van dit spel zou een ongelooflijk gevechtssysteem zijn. Als speler zou je in de kosmische wereld van een van de sterrenstelsels duiken waarin je de heerser van een kolonie zal worden. Je moet proberen jezelf als een bouwer, handelaar, commandant of een diplomaat voor te doen. Op de weg naar succes zul je ook een verscheidenheid aan middelen moeten vergaren. Om in deze virtuele wereld te komen, moet je je bij Xcraft registreren, wat slechts enkele minuten zou mogen duren. Om dit te doen moet je de naam van je personage opgeven, de naam van je planeet aangeven, op de knop "Start" klikken en kiezen aan welke cocakant je gaat spelen. Xcraft zou je kunnen spelen op een computer die aan de volgende parameters voldoet: Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP - OS, Pentium 300 MHz processor, videokaart compatibel met DirectX en 128 MB RAM. 

Complimenten, klachten en tips voor Xcraft
Heb je dit spel in een ver of recent verleden al eens gespeeld? Dan kun je je Xcraft ervaringen op deze pagina met onze bezoekers delen in de vorm van een eerlijke review. Ben je tevreden over de werking van dit spel? Of wil je misschien graag enkele nuttige tips met andere geïnteresseerde spelers delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige spelletjes schrijven, kun je eens naar deze pagina surfen. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!