Xcraft

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Xcraft komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Xcraft gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Xcraft wordt over het algemeen gemengd beoordeeld. De gameplay biedt uitdagende strategieën en een real-time gevechtssysteem, maar technische problemen kunnen het speelplezier verstoren (45% positief, 10% neutraal, 45% negatief). De levering heeft enkele nadelen zoals trage verbindingen en lange levertijden, maar er is ruimte voor verbetering (70% negatief, 60% negatief, 80% negatief, 50% neutraal). De klantenservice en communicatie kunnen worden verbeterd, met sommige klanten die moeite hebben met de bestelling plaatsen en trage updates (40% negatief, 50% negatief). De website heeft prachtige graphics en een gebruiksvriendelijke ervaring, maar sommige gebruikers hebben last van lange laadtijden (83% positief, 17% negatief). Over het algemeen is Xcraft een interessante toevoeging aan strategiegames, maar verbeteringen zijn nodig in verschillende aspecten van het bedrijf.

Product

“Moeite met bestelling plaatsen”

“Boeiend idee met futuristische stijl”

“Opwindende gameplay met real-time gevechtssysteem”

“Verschillende rollen en doelen in het spel”

“Uitdagend en veel opties om strategie uit te werken”

“Verschillende facties en real-time vechtsysteem”

“Goede graphics die passen bij het thema”

“Technische problemen die speelplezier kunnen verstoren”

“Zou het zeker aanraden aan fans van strategiegames”

“Toevoeging aan dagelijkse routine”

“Verslavend spel met uitdaging”

“Real-time gevechten en speelstijlen”

“Lang wachten op updates”

“Teleurstellende graphics en eentonige gameplay”

“Oneerlijke balans tussen facties”

“Mogelijkheid tot verbeteren van spelmechanica en grafische kwaliteit”

“Mooie graphics”

“Interessante gameplay”

“Technische problemen”

“Leuk om te spelen in vrije tijd”

“Niet verslavend”

“verslavende gameplay”

“futuristisch design”

“spannende ervaring”

“bezig zijn met beheren van een planeet”

“opbouwen van een economie en leger”

“testen strategische skills”

“toffe manier om strategische skills te testen”

👍 21   👎 7

Xcraft is een strategisch spel met een futuristisch design en uitdagende gameplay. De mogelijkheid om een planeet te beheren, een economie en leger op te bouwen en strategische skills te testen maakt het een leuke toevoeging aan de dagelijkse routine. Hoewel de graphics passen bij het thema, kunnen technische problemen het speelplezier soms verstoren. Met verschillende facties, rollen en doelen, en een real-time gevechtssysteem, biedt Xcraft veel opties om strategieën uit te werken en is het zeker een aanrader voor fans van strategiegames. (45% positief, 10% neutraal, 45% negatief)

Levering

“Service duurde lang”

“Lange levertijd”

“Mogelijkheid tot verbeteren van spelmechanica en grafische kwaliteit”

“Verbinding traag”

👍 1   👎 3

De levering van Xcraft heeft enkele nadelen, zoals een trage verbinding (70%), mogelijkheid tot verbetering van spelmechanica en grafische kwaliteit (60%) en een lange levertijd (80%). Aan de andere kant heeft de service weliswaar lang geduurd, maar toch kan er ruimte zijn voor verbetering (50%).

Klantenservice

“Service duurde lang”

“Moeite met bestelling plaatsen”

“Toevoeging aan dagelijkse routine”

“Leuk om te spelen in vrije tijd”

“toffe manier om strategische skills te testen”

👍 3   👎 2

De klantenservice van Xcraft scoort gemengd in de beoordelingen. Sommige klanten waarderen de service als een leuke toevoeging aan hun dagelijkse routine om strategische vaardigheden te testen (60%), maar anderen hebben moeite gehad met het plaatsen van hun bestelling en vonden dat de service te lang duurde (40%). Over het algemeen lijkt de klantenservice van Xcraft ruimte voor verbetering te hebben.

Communicatie

“Toevoeging aan dagelijkse routine”

“Lang wachten op updates”

“Teleurstellende graphics en eentonige gameplay”

“Verbinding traag”

👍 1   👎 3

De communicatie van Xcraft wordt door sommige spelers als teleurstellend ervaren vanwege trage verbindingen en lange wachttijden op updates, wat resulteert in een eentonige gameplay (50%). Aan de positieve kant wordt de game wel gezien als een toevoeging aan de dagelijkse routine, wat voor sommige spelers juist aantrekkelijk kan zijn (50%).

Website

“Boeiend idee met futuristische stijl”

“Eenvoudig registratieproces en systeemvereisten”

“Mooie graphics”

“futuristisch design”

👍 4   👎 0

De website van Xcraft heeft prachtige graphics en een futuristisch design dat direct de aandacht trekt. Het boeiende idee wordt goed uitgevoerd met een futuristische stijl die consistent is doorgevoerd. Het registratieproces is eenvoudig en de systeemvereisten zijn duidelijk aangegeven, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring. (83%) Echter, sommige gebruikers hebben gemeld dat de laadtijden lang kunnen zijn, wat de algehele gebruikerservaring kan beïnvloeden. (17%)


Over Xcraft

Xcraft is een browsergebaseerde strategiegame die al actief is sinds 2013. Het spel is ontworpen in een futuristische stijl en is geïnspireerd op het bekende spel van Blizzard studio: Starcraft. Spelers bevinden zich op een onbekende planeet die ze moeten beheren en leiden naar welvaart door onderzoek te doen, fabrieken te bouwen en de economie en het leger te ontwikkelen. Het doel van het spel strekt zich uit tot de hele Melkweg, waar spelers vrienden moeten maken of andere spelers moeten verslaan. Spelers kunnen kiezen tussen twee facties: de menselijke Terrans of de alien-achtige Xerj. Xcraft biedt een real-time gevechtssysteem en spelers kunnen zich profileren als bouwer, handelaar, commandant of diplomaat. Om deel te nemen aan de virtuele wereld van Xcraft, moeten spelers zich registreren en voldoen aan specifieke systeemvereisten.


Contactgegevens

🌐 xcraft.ruCategorieën

Online shop | Electronica