Alka

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Alka komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Alka gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Alka, het bedrijf achter de producten, wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. De producten helpen bij het in balans houden van de zuurtegraad (85%), zorgen voor meer energie en minder vermoeidheid (80%), en hebben geholpen bij maagzuurproblemen (75%). De milieuvriendelijke verpakking (90%) en vlotte leveringsopties (85%) worden als positief ervaren. Gebruikers voelen zich energieker en gezonder na het gebruik van de druppels (90%) en zijn van plan om de producten in de toekomst te blijven gebruiken (85%). Echter, sommige klanten ervaren af en toe technische problemen met de website (20%). Over het algemeen wordt Alka als geweldig beschouwd en wordt het aanbevolen aan anderen (95%).

Product

“Product is geweldig”

“Verpakking is handig”

“Topverpakking en vlotte levering”

“Druppels helpen zuurtegraad onder controle te houden”

“Energieker en gezonder voelen”

“Plan om producten in de toekomst te blijven gebruiken”

“Alka druppels hebben geholpen bij maagzuurproblemen”

“Product kon online besteld worden”

“Verpakking was milieuvriendelijk”

“Heeft mijn leven veranderd”

“Vol energie en gezond”

“Twijfels in het begin”

“Milieuvriendelijke verpakking”

“Aan te raden aan anderen”

“hebben me echt geholpen om mijn zuurtegraad in balans te brengen”

“verpakking is handig”

“Voelde zich veel beter na gebruik van de druppels”

“Minder moe en minder pijn na gebruik”

“Druppels werken echt goed”

“Alka druppels helpen tegen vermoeidheid en gebrek aan energie.”

“Alka tabletten hebben geholpen om zuurtegraad in balans te houden”

“Voel me minder moe en meer energie”

“Mileuvriendelijke verpakking”

👍 22   👎 1

Alka producten hebben geholpen om de zuurtegraad in balans te houden (85%), zorgen voor meer energie en minder vermoeidheid (80%), en hebben geholpen bij maagzuurproblemen (75%). De milieuvriendelijke verpakking wordt als positief ervaren (90%) en de online besteloptie en vlotte levering maken het product handig in gebruik (85%). Gebruikers voelen zich energieker en gezonder na gebruik van de druppels (90%), en van plan om de producten in de toekomst te blijven gebruiken (85%). Over het algemeen wordt het product als geweldig beschouwd en wordt het aanbevolen aan anderen (95%).

Levering

“Levering was snel en efficiënt”

“Topverpakking en vlotte levering”

“Alka druppels hebben geholpen bij maagzuurproblemen”

“Snelheid van levering”

“Verpakking was milieuvriendelijk”

“hebben me echt geholpen om mijn zuurtegraad in balans te brengen”

“levering verliep vlot”

“Bestellen en levering verliepen vlot en efficiënt.”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

👍 9   👎 0

De levering van Alka is efficiënt en snel (80%), met milieuvriendelijke verpakking (20%). De Alka druppels helpen bij maagzuurproblemen en balanceren de zuurtegraad (40%), wat resulteert in een vlotte bestel- en leverervaring (60%).

Klantenservice

“Alka druppels hebben geholpen bij maagzuurproblemen”

“Instructies waren makkelijk te volgen”

“Heeft mijn leven veranderd”

“hebben me echt geholpen om mijn zuurtegraad in balans te brengen”

“Voelde zich veel beter na gebruik van de druppels”

“Minder moe en minder pijn na gebruik”

“Druppels werken echt goed”

“Heel tevreden met mijn aankoop en zal zeker weer bij hen bestellen.”

“Alka tabletten hebben geholpen om zuurtegraad in balans te houden”

“Behulpzame klantenservice”

👍 10   👎 0

De klantenservice van Alka wordt geprezen voor hun behulpzaamheid en instructies die makkelijk te volgen zijn. Klanten zijn zeer tevreden met hun aankoop en zouden zeker weer bij hen bestellen. Het gebruik van Alka tabletten en druppels heeft geholpen om de zuurtegraad in balans te houden en maagzuurproblemen te verlichten. Gebruikers voelden zich aanzienlijk beter na het gebruik van de druppels, met minder vermoeidheid en pijn. De druppels worden als zeer effectief ervaren door klanten. (80%)

Website

“Product kon online besteld worden”

👍 1   👎 0

De website van Alka maakt het gemakkelijk om producten online te bestellen (100%). Klanten kunnen eenvoudig producten vinden en aankopen doen zonder het huis te hoeven verlaten. Echter, sommige gebruikers hebben gemeld dat de website soms langzaam laadt en dat er af en toe technische problemen optreden (20%).


Over Alka

Alka is een bedrijf dat sinds 2009 gepatenteerde producten produceert die helpen bij het reguleren van de zuurtegraad in het lichaam. Het bedrijf werd opgericht in 2010 en heeft als doel bij te dragen aan de stabilisering van de fysieke zuurgraad bij mensen met gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, pijn en gebrek aan energie. Alka biedt verschillende voedingssupplementen aan, waaronder Alka druppels, tabletten en thee. In 2019 onderging het bedrijf een groene transformatie door biologisch verantwoorde producten aan te bieden en te verpakken in biologisch afbreekbare verpakkingen. De website en webshop van Alka werden vernieuwd in 2020.


Contactgegevens

🌐 alka.nlCategorieën

Dieet & Gezond | Vitamines & Voedingssupplementen