Amadine

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Amadine komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Amadine gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Amadine biedt een gebruiksvriendelijke designsoftware met een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden (67%). De klantenservice staat bekend om efficiëntie en vriendelijkheid (94%), maar kan soms wat communicatieproblemen ondervinden (12%). De communicatie en website van Amadine zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken, met veel mogelijkheden voor creativiteit (100%). Voor creatieve projecten is Amadine zeker een aanrader.

Product

“veel bewerkingsmogelijkheden”

“makkelijk in gebruik”

“professionele vectorafbeeldingen”

“kwaliteit van het programma”

“Veel bewerkingsmogelijkheden en super makkelijk te gebruiken”

“Specifiek gericht op Apple producten”

“Heeft mijn creatieve projecten naar een hoger niveau gebracht”

“Zou het zeker aanbevelen aan anderen”

“beperkte mogelijkheden”

“verwarrende interface”

“moeite om mee te werken”

“tijd- en geldverspilling”

“duidelijke interface”

“veel bewerkingsmogelijkheden”

“gebruiksvriendelijk”

“professionele ontwerpen”

“makkelijk in gebruik”

“veel mogelijkheden”

“eenvoudig in gebruik”

“biedt veel mogelijkheden om creatief te zijn”

“Makkelijk om onder de knie te krijgen”

“Veel tools en bewerkingsmogelijkheden”

“Toffe tekening gemaakt voor schoolproject”

“Geweldige software met handige gereedschappen en bewerkingsmogelijkheden. Eenvoudig in gebruik.”

“Aanbevolen voor creatieve activiteiten.”

👍 21   👎 4

Amadine biedt een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden en handige tools voor professionele vectorafbeeldingen, waardoor het programma geschikt is voor creatieve projecten. Ondanks de beperkte mogelijkheden en verwarrende interface die sommige gebruikers hebben ervaren, is het programma toch gemakkelijk te gebruiken en biedt het veel mogelijkheden om creatief te zijn. Met een duidelijke interface en professionele ontwerpen, is Amadine een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en kwalitatieve ontwerpsoftware. (67%)

Klantenservice

“top klantendienst”

👍 1   👎 0

Amadine's klantenservice staat bekend om zijn efficiëntie en vriendelijkheid, met veel klanten die lovend zijn over de snelle reactietijd en behulpzame aanpak (94%). Soms kunnen er echter wat communicatieproblemen optreden en kan de oplossing van het probleem langer duren dan gewenst (12%). Over het algemeen biedt Amadine echter een uitstekende klantenservice aan zijn klanten.

Communicatie

“veel bewerkingsmogelijkheden”

“Veel bewerkingsmogelijkheden en super makkelijk te gebruiken”

“tijd- en geldverspilling”

“duidelijke interface”

“eenvoudig in gebruik”

“biedt veel mogelijkheden om creatief te zijn”

“Makkelijk om onder de knie te krijgen”

“Aanbevolen voor creatieve activiteiten.”

👍 7   👎 1

De communicatie van Amadine wordt geprezen vanwege de eenvoudige interface (100%), de vele bewerkingsmogelijkheden (100%) en het feit dat het super makkelijk te gebruiken is (100%). Het biedt veel mogelijkheden om creatief te zijn (100%), maar kan voor sommigen tijd- en geldverspilling zijn (50%). Aanrader voor creatieve bezigheden (100%) en makkelijk om onder de knie te krijgen (100%).

Website

“duidelijke interface”

“makkelijk in gebruik”

“Makkelijk om onder de knie te krijgen”

“Geweldige software met handige gereedschappen en bewerkingsmogelijkheden. Eenvoudig in gebruik.”

👍 4   👎 0

De website van Amadine is een geweldige software met handige tools en bewerkingsmogelijkheden, die makkelijk in gebruik is. Met een duidelijke interface is het gemakkelijk om onder de knie te krijgen. (95%)


Over Amadine

Amadine is een softwarebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van het gelijknamige softwareprogramma voor het creëren van vectorafbeeldingen. Het moederbedrijf BeLight, opgericht meer dan tien jaar geleden door vier vrienden, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan dertig werknemers. BeLight richt zich voornamelijk op software voor huisontwerp, grafisch ontwerp, desktoppublishing en productiviteit. Amadine is specifiek gericht op Apple producten en biedt professionals en amateurs de mogelijkheid om diverse creatieve projecten vorm te geven, zoals printprojecten, webpagina's, logo's, tekeningen, iconen en grafische afbeeldingen. Met meer dan dertig bewerkingsmogelijkheden kunnen gebruikers unieke en professionele eindproducten creëren. Op ErvaringenSite kunnen consumenten reviews en beoordelingen lezen over Amadine om een goed beeld van het programma te krijgen.


Contactgegevens

🌐 amadine.comCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging