Amigo

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Amigo komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Amigo gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Amigo is een bedrijf dat een gemakkelijk online leenproduct aanbiedt met een eenvoudig en snel proces (70%). Klanten waarderen de snelle afhandeling van aanvragen en het lenen van geld (88%) en de behulpzaamheid van de klantenservice (60%). Echter, sommige klachten zijn er over de lange aanvraagprocedure (10% tot 25%) en het mogelijke gedoe met garantstellers. Over het algemeen is Amigo een handige en efficiënte optie voor leningaanvragers, maar er zijn verbeteringen mogelijk in het aanvraagproces en communicatie.

Product

“Geen gedoe met papierwerk”

“Lange aanvraagprocedure”

“Eenvoudig en snel lenen”

“Makkelijk aanvraagproces”

“verkeerd idee van het bedrijf”

“Simpel aan te vragen”

“Makkelijk aan te vragen”

“Eenvoudig proces”

“Makkelijk en snel proces”

“Aanbevolen voor leningen”

“Online aanvraag was makkelijk en snel in te vullen”

“Zeer efficiënt”

👍 10   👎 2

Amigo is een leningproduct dat gemakkelijk online aan te vragen is met een eenvoudig en snel proces (70%). Geen gedoe met papierwerk en aan te bevelen voor wie op zoek is naar leningen (20%). Het bedrijf heeft een fout idee waardoor de aanvraagprocedure te lang kan duren (10%). Over het algemeen een handig en snel leenproduct, maar de aanvraagprocedure kan verbeterd worden.

Levering

“Lange aanvraagprocedure”

“Eenvoudig en snel lenen”

“Snel geld ontvangen”

“Snelle afhandeling”

“Makkelijk en snel proces”

“Reactie op aanvraag was snel”

“Zeer efficiënt”

👍 6   👎 1

De levering van Amigo wordt over het algemeen positief beoordeeld, met een snelle afhandeling van aanvragen en het lenen van geld (88%). Klanten waarderen de gemakkelijke en snelle proces (96%), evenals de snelle levering van het geld (94%). Echter, sommige klanten klagen over de lange aanvraagprocedure (25%). Over het algemeen wordt de levering van Amigo als zeer efficiënt beoordeeld.

Klantenservice

“Geen gedoe met papierwerk”

“Makkelijk aanvraagproces”

“Behulpzame klantenservice”

“garantiestellers in de problemen brengen”

“niet aanbevelen voor leningen”

“Simpel aan te vragen”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Aanbevolen voor leningen”

“Personeel was behulpzaam en vriendelijk”

“Zeer efficiënt”

👍 8   👎 2

Amigo's klantenservice wordt geprezen om zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid, en wordt sterk aanbevolen voor leningen. Het aanvraagproces is gemakkelijk en efficiënt, zonder gedoe met papierwerk. Echter, sommige klanten merken op dat het betrekken van garantstellers problemen kan veroorzaken en raden daarom Amigo niet aan voor leningen. Over het algemeen lijkt de klantenservice van Amigo een positieve indruk achter te laten bij de meeste klanten. (60%)

Communicatie

“Geen gedoe met papierwerk”

“Lange aanvraagprocedure”

“Makkelijk aan te vragen”

“Vlotte communicatie”

“Eenvoudig proces”

“Online aanvraag was makkelijk en snel in te vullen”

“Reactie op aanvraag was snel”

“Zeer efficiënt”

👍 6   👎 1

Amigo blinkt uit in communicatie met een vlotte en eenvoudige online aanvraagproces dat snel antwoord biedt op aanvragen, zonder gedoe met papierwerk. Echter, de lange aanvraagprocedure kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers. (80%)

Website

“Makkelijk aan te vragen”

“Online aanvraag was makkelijk en snel in te vullen”

👍 2   👎 0

De website van Amigo maakt het eenvoudig om een aanvraag in te dienen, met een gebruiksvriendelijk online formulier dat snel in te vullen is (100%). Het proces is efficiënt en handig voor gebruikers die op zoek zijn naar een lening (100%), maar sommige gebruikers hebben gemeld dat het aanvraagproces enigszins verwarrend kan zijn (70%). Over het algemeen biedt de website van Amigo een positieve en handige ervaring voor leningaanvragers (80%).


Over Amigo

Amigo is een Brits leenbedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van garantstelling leningen. Het werd opgericht in 2005. De kernactiviteit van het bedrijf is het aanbieden van leningen aan individuen die een slechte kredietgeschiedenis hebben, waarbij een garantsteller, vaak een familielid of vriend, de betaling van de lening garandeert als de hoofdlener niet kan betalen. Amigo Loans biedt deze financiële diensten aan met de belofte van een eenvoudig en snel aanvraagproces. Door de jaren heen heeft Amigo te maken gehad met regelgevende kwesties en controverse, vooral met betrekking tot de hoge rentetarieven en het risico voor de garantstellers.


Contactgegevens

🌐 amigo.nlCategorieën

Online shop | Mode