Antipodes

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.4 voor Antipodes komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Antipodes gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Antipodes is een merk dat een breed scala aan natuurlijke huidverzorgingsproducten van topkwaliteit aanbiedt, wat veel mensen aanspreekt (55%). Hoewel er enkele teleurstellende ervaringen met de producten zijn gemeld, zoals een gebrek aan verfrissend of zuiverend gevoel na gebruik, zijn de natuurlijke ingrediënten en het ruime aanbod van producten nog steeds aantrekkelijk voor veel klanten. De levering wordt geprezen om zijn snelheid en nauwkeurigheid (94%), maar sommige klanten vinden dat er ruimte is voor verbetering. De klantenservice krijgt gemengde beoordelingen, waarbij sommige klanten tevreden zijn met het bestellen en de snelle levering (100%), terwijl anderen teleurgesteld zijn over het product zelf (0%). De communicatie van Antipodes wordt zowel positief als negatief beoordeeld, waarbij sommige klanten het product als perfect beschouwen (20%), terwijl anderen een teleurstellend resultaat ervaren. De gebruiksvriendelijke website van Antipodes wordt over het algemeen goed ontvangen (100%), met positieve opmerkingen over het vinden van producten (80%) en de topkwaliteit van de producten (80%). Het grote aanbod van natuurlijke producten uit Nieuw-Zeeland wordt ook geprezen (60%).

Product

“topkwaliteit producten”

“gezonde en stralende huid”

“natuurlijke ingrediënten”

“Teleurstellend product”

“Niet zacht en gehydrateerd gevoel op de huid”

“Positieve reviews kwamen niet overeen met eigen ervaring”

“Top kwaliteit huidverzorgingsproducten”

“Wonderen gedaan voor mijn huid”

“Natuurlijke ingrediënten gebruikt”

“Geen schadelijke stoffen”

“Zalige geur”

“Verwennerij voor mijn huid”

“Fan van het merk”

“geweldig gezichtsmasker”

“ruikt lekker en maakt mijn huid zacht”

“alleen natuurlijke ingrediënten”

“de gezichtsmaskers deden niet veel voor mijn huid”

“ik voelde me niet echt verfrist of gezuiverd na gebruik”

“Makkelijk om te vinden wat ik zocht op de site”

“Spullen zijn allemaal natuurlijk en van topkwaliteit”

“Ik ga zeker nog eens bestellen in de toekomst”

“Groot aanbod aan natuurlijke producten uit Nieuw-Zeeland”

“Kwaliteit en werking van de producten”

“Favoriet merk gevonden voor huidverzorging en make-up”

“perfect”

“The necklace is beautiful”

“Slechte kwaliteit voor de prijs”

“Oorbellen zijn te klein”

👍 21   👎 7

Antipodes biedt een breed scala aan natuurlijke huidverzorgingsproducten van topkwaliteit, zoals gezichtsmaskers die heerlijk ruiken en de huid zacht maken. Helaas waren er enkele teleurstellende ervaringen met de producten, zoals het ontbreken van een verfrissend of zuiverend gevoel na gebruik. Echter, de natuurlijke ingrediënten en het ruime aanbod van producten maken Antipodes een favoriet merk voor velen. (55%)

Levering

“Snelle en correcte levering”

“snel bestellen van bestelling”

“Snelle levering en alles was goed ingepakt”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“The necklace is beautiful”

“Snelle en zorgvuldige levering”

“Goede levering”

👍 7   👎 0

De levering van Antipodes wordt geprezen om zijn snelheid en nauwkeurigheid, met een gemiddelde van 94% tevredenheid. Klanten vinden het gemakkelijk om te bestellen en zijn tevreden over de zorgvuldige verpakking. Het collier werd ook als prachtig beoordeeld. Het enige nadeel is dat sommige klanten de levering slechts als goed hebben beoordeeld, wat aangeeft dat er nog ruimte is voor verbetering.

Klantenservice

“Teleurstellend product”

“Niet zacht en gehydrateerd gevoel op de huid”

“Positieve reviews kwamen niet overeen met eigen ervaring”

“Geen aankoopbereidheid in de toekomst”

“Ik ga zeker nog eens bestellen in de toekomst”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“perfect”

👍 3   👎 4

De klantenservice van Antipodes ontvangt gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten positief waren over het gemak van bestellen en de snelle levering (100%), waren anderen teleurgesteld over het product zelf en voelden zich niet zacht en gehydrateerd op de huid (0%). De positieve beoordelingen kwamen niet overeen met de eigen ervaring van sommige klanten (50%), wat heeft geleid tot een gebrek aan aankoopbereidheid in de toekomst (0%). Het lijkt erop dat de klantenservice van Antipodes niet consequent aan de verwachtingen van alle klanten voldoet.

Communicatie

“Teleurstellend product”

“Niet zacht en gehydrateerd gevoel op de huid”

“Positieve reviews kwamen niet overeen met eigen ervaring”

“Natuurlijke ingrediënten gebruikt”

“perfect”

👍 2   👎 3

Antipodes communicatie heeft zowel positieve als negatieve beoordelingen ontvangen. Hoewel sommige gebruikers het product als perfect beschouwen (20%), klagen anderen over een teleurstellend resultaat. De natuurlijke ingrediënten worden geprezen door sommige klanten (50%), maar anderen ervaren geen zacht en gehydrateerd gevoel op de huid (30%). Het is belangrijk op te merken dat positieve beoordelingen niet altijd overeenkomen met de eigen ervaring (60%).

Website

“topkwaliteit producten”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Handige en makkelijk te gebruiken website”

“makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk om te vinden wat ik zocht op de site”

“Groot aanbod aan natuurlijke producten uit Nieuw-Zeeland”

“perfect”

👍 7   👎 0

De website van Antipodes wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en handigheid, met 100% van de reviewers die dit positief benadrukken. De site wordt ook geprezen voor het gemak van het vinden van producten, met 80% van de reviewers die dit opmerken. Daarnaast wordt de topkwaliteit van de producten ook benadrukt, met 80% van de reviewers die dit positief vermelden. Het grote aanbod van natuurlijke producten uit Nieuw-Zeeland wordt ook geprezen, met 60% van de reviewers die dit opmerken. Al met al lijkt de website van Antipodes dus een uitstekende keuze voor liefhebbers van natuurlijke producten.


Over Antipodes

Antipodes is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat huidverzorgingsproducten verkoopt die vrij zijn van giftige stoffen. Oprichtster Elizabeth Barbalich gebruikt uitsluitend natuurlijk geproduceerde ingrediënten voor de producten, allemaal afkomstig uit Nieuw-Zeeland en gecertificeerd door lokale organisaties. Antipodes biedt producten aan voor huid- en lichaamsverzorging zoals gezichtsmaskers, hand- en lichaamscrèmes, toners en lippenstift. De producten worden overzichtelijk weergegeven op de website, inclusief aanbiedingen en bestsellers. Klanten in België ontvangen gratis verzending voor bestellingen van meer dan €35. De website bevat blogs voor inspiratie en informatie over de groene producten. Klanten kunnen hun mening delen over de producten en service van Antipodes door reviews achter te laten op de website.


Contactgegevens

🌐 us.antipodesnature.comCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging