Ardennes

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Ardennes komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ardennes gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Ardennes biedt een gemakkelijke sleuteloverdracht en verblijfsinformatie zonder problemen, wat door 100% van de klanten gewaardeerd wordt. Het beleid is echter strikt en er worden geen uitzonderingen gemaakt, wat slechts door 20% van de klanten als een nadeel wordt ervaren.

“Geen problemen met sleuteloverdracht en verblijfsinformatie”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Piron - 7 maanden geleden

  • Vlotte boeking en goede klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding top
  • Geen problemen met sleuteloverdracht en verblijfsinformatie
  • Ideaal vakantiehuis voor ontspanning in de natuur