Asian Food Lovers

19 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Asian Food Lovers komt uit 19 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Asian Food Lovers gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Asian Food Lovers heeft een redelijke termijn van 4 maanden voor retouren, wat handig is voor klanten die misschien niet meteen weten of ze een product willen behouden. Echter kan dit voor sommige klanten te kort zijn en kan het gedoe veroorzaken als ze pas na een langere periode besluiten om een product terug te sturen (50%). Klanten moeten er ook rekening mee houden dat ze mogelijk geen restitutie ontvangen, maar eerder een tegoedbon voor een volgende aankoop (50%). Er is geen sprake van een restockingsvergoeding, wat positief is voor klanten die hun geld volledig terug willen ontvangen (100%).

“Vervaldatum binnen 4 maanden”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Faye Fernando - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Prijs te duur
  • Vervaldatum binnen 4 maanden