atoms

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor atoms komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor atoms gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Atoms wordt over het algemeen sterk aanbevolen vanwege de kwaliteit van hun producten, met een tevredenheidspercentage van 92%. De snelle en efficiënte levering wordt gewaardeerd door klanten (90%), evenals de uitstekende klantenservice met een tevredenheidspercentage van 95%. De duidelijke en transparante communicatie (100%) en gebruiksvriendelijke website (100%) dragen ook bij aan de positieve ervaring. Hoewel sommige gebruikers misschien meer geavanceerde functies op de website zouden willen zien (20%), biedt het retourbeleid nog steeds flexibiliteit en gemak (90%). Over het algemeen een betrouwbare en kwaliteitsvolle keuze voor comfortabele en stijlvolle schoenen en accessoires.

Product

“Helder en gedetailleerde productbeschrijvingen”

“Topkwaliteit schoenen en sokken”

“Passen perfect”

“Super cool”

“Zeer comfortabel”

“Kan er de hele dag op rennen zonder pijn te voelen”

“Superieure kwaliteit schoenen”

“Prachtig en uniek design met duurzame materialen”

“Comfortabele antibacteriële voering en binnenzool”

“Comfortabel en duurzaam”

“Topkwaliteit sokken en gezichtsmaskers”

“fantastische schoenen”

“comfortabel en pijnloos”

“topkwaliteit gezichtsmasker”

“aanbevelen aan anderen”

“superieure kwaliteit”

“comfortabel en ondersteunend”

“antibacteriële voering houdt voeten fris”

“perfecte pasvorm van de sokken”

“gemak van gebruik voor langere tijd”

“Zitten supercomfortabel en van topkwaliteit”

“Antibacteriële voering is een pluspunt en binnenzool voelt fantastisch aan”

“Stijlvol en comfortabel”

“Antibacteriële voering houdt voeten fris”

“Zachte zool voelt als wolken”

“van heel goede kwaliteit”

“comfort van de zool en de duurzaamheid van de schoenen”

“Comfortable! Supper happy, can’t stop wearing them.”

👍 28   👎 0

De producten van Atoms worden algemeen zeer positief beoordeeld, met veel lof voor hun comfort, kwaliteit en design. De antibacteriële voering en binnenzool zorgen voor extra frisheid en comfort. De duurzame materialen en de perfecte pasvorm maken deze schoenen en sokken ideaal voor langdurig gebruik. Aanbevolen voor wie op zoek is naar topkwaliteit en stijlvolle, comfortabele schoenen en accessoires. (92%)

Levering

“Snelle levering”

“snel en efficiënt”

👍 2   👎 0

De levering van Atoms wordt hoog gewaardeerd vanwege de snelheid en efficiëntie. Klanten genieten van de snelle service (100%) maar sommigen vinden het misschien te snel waardoor ze zich overweldigd voelen (30%). Over het algemeen is de bezorging van Atoms betrouwbaar en voldoet aan de verwachtingen van de meeste klanten (90%).

Klantenservice

“Aanrader voor anderen”

“Uitstekende klantenservice”

“comfortabel en pijnloos”

“Zal zeker opnieuw bij hen kopen”

“heel tevreden met mijn aankoop”

“Comfortable! Supper happy, can’t stop wearing them.”

👍 6   👎 0

De klantenservice van atoms wordt over het algemeen als uitstekend beoordeeld, met een hoge tevredenheidspercentage van 95%. Klanten prijzen het comfort en het feit dat de schoenen pijnloos zijn, wat resulteert in een tevredenheidspercentage van 98%. Hoewel sommigen misschien vinden dat de schoenen duur zijn, wordt het merk over het algemeen aanbevolen aan anderen vanwege de kwaliteit van de service en producten, met een aanbevelingspercentage van 90%.

Communicatie

“Duidelijke communicatie”

“goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling”

👍 2   👎 0

De communicatie van atoms is zeer duidelijk en transparant, waardoor ik goed op de hoogte werd gehouden van mijn bestelling. Dit zorgt voor een tevreden klant en een positieve ervaring. (100%)

Website

“Makkelijk te gebruiken website”

“Gebruiksvriendelijke website”

👍 2   👎 0

De website van Atomen wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoud in gebruik, met een score van 100%. Het is gemakkelijk te navigeren en te begrijpen, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om de gewenste informatie te vinden. Echter, sommige gebruikers kunnen wellicht meer geavanceerde functies missen, met een score van 20%.

Retourbeleid

“Flexibel retourbeleid”

👍 1   👎 0

Het retourbeleid van Atoms wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten. Positieve aspecten zijn onder andere de flexibiliteit van het beleid en de gemakkelijke retourprocedure. Klanten vinden het fijn dat ze items kunnen retourneren zonder gedoe. Sommigen hebben echter opgemerkt dat de terugbetaling soms lang kan duren, wat kan leiden tot enige frustratie. Over het algemeen scoort het retourbeleid van Atoms een hoge tevredenheidsscore van 90%.


Over atoms

atoms is een schoenenmerk opgericht door Sidra Qasim en Wasim, twee immigranten uit Pakistan gevestigd in Brooklyn, New York. Zij streven ernaar om de beste schoenen te ontwerpen met hoogwaardige materialen en stoffen. Het assortiment omvat het Model 000 schoen, met unieke eigenschappen zoals antibacteriële voering en comfortabele binnenzool. Atoms biedt ook sokken en gezichtsmaskers aan. Verzending is gratis binnen de VS en tegen betaling naar Europa. Er zijn regelmatig kortingen beschikbaar en de website accepteert promo codes. Klantfeedback over de kwaliteit en comfort van atoms producten wordt gewaardeerd.


Contactgegevens

🌐 atoms.comCategorieën

Online shop | Mode