Attractie- & Vakantiepark Slagharen Reviews

: 8
5% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-02-15
Bezoek met gezin tijdens Pinks
Mijn gezin en ik hebben echt genoten tijdens ons bezoek met Pinksteren. Het personeel deed echt h... Lees verder
L. Daems

Review met meeste stemmen

  2021-10-31
midweek in de nevada
Midweek geboekt in Nevada. . De cabine was vies en er zat schimmel in de beker. Het attractiepark... Lees verder
Michel

Reviews (8)

  (2)

 (5)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  midweek in de nevada

  Midweek geboekt in Nevada. . De cabine was vies en er zat schimmel in de beker. Het attractiepark is maar half open, in plaats van 10 uur begint het om 11 uur te draaien en loop jij met je kind een uur lang langs de afgesloten attractie. Jij en je kind werden weggestuurd bij de attractie, en het nieuws kwam een ​​half uur later terug omdat de heer een andere attractie moest runnen. Horeca is ofwel gesloten ofwel alleen open tot 17.00 uur. Daarom is het niet meer mogelijk om ergens in het park te eten of te drinken. We zijn net uit eten geweest. Aqua Mexicana kan de eerste dag zwemmen en zit de tweede dag vol. We boekten opnieuw op de derde dag, maar het werd geannuleerd vanwege een technische storing. Daarom is de vierde dag volgeboekt. Eindelijk, op de dag van vertrek, kunnen we gaan zwemmen. 1 Grote show! Realiseer je dat je de prijs voor dit alles hebt betaald, maar niets hebt gekregen. Voor ons een keer, nooit meer. je moet je schamen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  Ik ben naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen geweest en ik was echt positief verrast door de hele ervaring. Ze hebben attracties voor alle leeftijden, en hoewel er af en toe een kleine technische storing was bij een attractie, was dit snel opgelost. De cowboy cottage waar we verbleven was een beetje ouderwets, maar paste perfect bij de sfeer van het park. Het was netjes, schoon en gezellig, en had genoeg ruimte voor mij, mijn partner en onze 3 kinderen. Het personeel was vriendelijk en gastvrij, en bij elke attractie werden we hartelijk begroet en een fijne dag gewenst toen we deze verlieten. De vuurwerkshow met oudjaar was echt indrukwekkend en heeft ons laten genieten van de jaarwisseling. Kortom, een fantastisch en gezellig park waar we echt van hebben genoten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets voor Attractiepark gezocht

  Zijn jullie serieus? Het eten was echt lekker en niet duurder dan op andere plaatsen. De huisjes waren niet super schoon, maar ook niet viezer dan ergens anders. De attracties waren leuk, voor ieder wat wils. Die cowboy-bungalows kunnen wel een upgrade gebruiken, maar wij (gezin met 2 kinderen) hebben ons goed geamuseerd. Het zwembad was tof. Het was niet superdruk en de prijzen in de supermarkt vielen ook wel mee. Er is zelfs een Jumbo op slechts 1 km afstand! Alles bij elkaar een top park!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bezoek met gezin tijdens Pinksteren

  Mijn gezin en ik hebben echt genoten tijdens ons bezoek met Pinksteren. Het personeel deed echt hun best om het ons naar de zin te maken. Ons oudste kind kon bijna overal in en was super blij. Ik las eerder een verhaal van iemand die beweerde dat hij met -7,5 slechtziend was en daardoor nergens in mocht. Zelf heb ik een brilsterkte van -11 en kan ik gewoon van alle attracties genieten, net zoals in andere pretparken. Daarom geef ik 5 sterren om het gemiddelde wat op te krikken ;-)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Attractiepark bezoeken

  Het was echt geweldig in het pretpark! Er waren zoveel leuke attracties om te kiezen, voor elk wat wils. En het personeel was ook super vriendelijk en behulpzaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Atracies, halfgebakken Engels, verkeerde bestelling, gezellig park

  Het personeel in de restaurants sprak een gebrekkig Engels en begreep de klanten niet altijd goed. Ze konden geen Nederlands verstaan en brachten soms verkeerde bestellingen. Het lijkt alsof dit personeel niet goed opgeleid is en misschien goedkoper is om in te huren. Gelukkig waren de attracties in het park wel heel leuk en zorgden ze voor een gezellige sfeer tijdens ons bezoek.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam verblijf in Red Rock huisje

  Onze tijd in het Red Rock huisje was echt geweldig! Het huisje was helemaal proper en gezellig ingericht, en het park had veel leuks te bieden voor ontspanning. Alles was goed verzorgd en vooral het zwembad was een groot succes bij de jongere kinderen, waaronder mijn zoontje van 5 jaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Attractie- & Vakantiepark bezoek

  Als ik het park bezoek als professional, vind ik dat Attractie- & Vakantiepark een ouderwetse charme heeft, maar misschien niet zo flitsend is als sommige andere pretparken. De laatste jaren zijn er echter aanzienlijke verbeteringen merkbaar en voor bezoekers die niet al te kieskeurig zijn, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Het park richt zich voornamelijk op gezinnen, ook die met een kleiner budget. Dit zorgt voor een divers publiek en verschillende kwaliteit van accommodaties. Sommige attracties kunnen beter onderhouden worden, maar dat doet niets af aan het plezier dat ze bieden. Voor bezoekers die meer luxe gewend zijn, kan het park een beetje teleurstellend zijn, dus is het verstandig om een iets duurdere accommodatie te boeken en bij klachten contact op te nemen met de receptie. De recente veranderingen, zoals de nieuwe naam, glijbanen, Gold Rush, Subway, Dunkin Donuts en strategische verbeteringen, hebben het park zeker goed gedaan. Voor gezinnen met kinderen onder de 10 jaar is dit een fantastische bestemming. Het park is klein en gezellig, kinderen kunnen bijna overal naartoe en zelfs zelfstandig rondlopen zonder te verdwalen. Natuurlijk kunnen meer avontuurlijke bezoekers dit anders ervaren, omdat het aanbod aan spannende attracties beperkter is, het park kleiner is dan sommige anderen en het personeel niet altijd top is. Ondanks enkele nadelen heeft Attractie- & Vakantiepark zijn eigen identiteit en doelgroep, waardoor ik er jaarlijks graag terugkom.


Anderen bekeken ook